שבת שלום.. וקצת עזרה :)

פורה

New member
שבת שלום.. וקצת עזרה :)

היי, אני מדריכה כיתות ו', בפנימיה שנמצאת בעיר, והם נורא רועשים ומופרעים, למישהו יש רעיון לפעילות נחמדה לטו בשבט, בהיבט של הסביבה? כאילו מיחזור וכל זה.. נ.ב. הם לא מסוגלים לנהל דיון ביינתים, אז אני אשמח אם אפשר יהיה להוסיף לזה אלנמט של הקשבה.. תודה מראש!! ליאור:)

בנות מהקבוצה שלי רצו ללמד אותם

לא להפריע ככה אז הם נתנו להם(לחניכים) חלק מהזמן להעביר פעולה והם פשוט עשו הכל בשביל להפריע להם(בגבול טעם טוב...)ומאז הם שקטים... תנסי את זה...

jast

New member
וואי זה מעולה...

את יכולה לעשות שהם יצטרכו להעביר לעצמם או לכם פעולה על טו' בשבט או איכות בסביבה.. בחלק הראשון הם יתכננו הכל.. ובחלק השני הם יעבירו... אם ישאר זמן בסוף, למרות שאני מניחה שלא, לתת להם להכין משהו על טו' בשבט.... אפשר גם חבילה עוברת שקשורה לטו' בשבט, ובסוף לשים שוקולד או משו... ואז להגיד שהם צריכים לאסוף את כל הניירות, כמובן.. אפשר לעשות פסל מפירות יבשים, זה גם בקטע של מיחזור, וגם קשור לטו' בשבט... ואם את רוצה לעשות להם פעולה על הקשבה, בלי קשר לזה... תשאלי אותי.. יש לי מלא רעיונות... אני כבר עברתי את זה:] בהצלחה.

אפשר...

תראי זה משו שעשו לי...לכל אחד מהקבוצה יש איזה 5 דקות(הזמן שאתם נותנים תלוי במספר החבר'ה..נגיד יש 10 חניכים אז אפשר 3 דקות לכל אחד ככה) והוא המלך של הקבוצה הוא יכול לעשות הככככככככככככככככל..לשחק משחק ,לגרום לכם לרוץ סביב המגרש או סתם שתסגדו לו(זה פשוט כיף הם יהנו) את יכולה לעשות להם מוזאון מציאות כזה..על איכות הסביבה וטו בשבט(סתם שאחד הקומונרים יעשה כאילו שותל שתיל אנאערף) או חפש את המטמון בנושא טו בשבט ,אפילו לשלב מלך הטריוויה ולסיום אפשר לשתול שתיל=] (נתתי כמה רעיונות מקווה שהבנת ושלא בילבלתי אותך) אה ו..האהבתי את הרעיון של שני=] בהצלחה מותק!

jast

New member
XD

יאאאאא.. איזה פעולה מעולה זו הייתה:]] היה כזה כיף... הייתי כזאת דיקטטור:] חחחחחחחח... חח יואו אני סאדיסטית.. הקטע, שאחרי זה היו לי עוד רעיונות.. והצטערתי שלא ניצלתי את זה... אבל חן, תודי שהחזרתי אותך קצת לכושר וזה:] חה חה חה.. עלק אני אומרת לך "על כל עצירה את עושה עוד סיבוב" וכבר ממש לא היה לך כח... ואחרי מה שעשיתי לכם הייתן דיי נחמדות אלי:]

חחחחחחחחחחחחחח

הלכתי ישר לקולר אחרי שהפסקת להריץ אותי..ואני כזה אומרת לך 100 שכיבות שמיכה ועשית בכלל כפיפות בטן..חחחח אין כפרעליך היה כיף=]

jast

New member
אבל עצרת אותי אחרי שתי שניות...

ושלחת את רוני שתגיד לי שאני גרועה ואני לא עושה את זה בסדר:p ולא היה לה נעים.. חח היא כולה כזה "אהממ.. טוב חן.. לא לא ככה.. את לא בסדר.. וזה חיחי"

חחחחחחחחחחח

כעעע נכוןןןןןןןןןןן ...והיא מסתכלת עליי כזה..ועושה לי"אין משו אחר?" כפרעל רוני=]

פורה

New member
תודה רבה לכווולם!!

רק חבל שעניתם קצת באיחור, בניתי פעולה ממש טובה, אני רק לא ממש זוכרת אותה, אבל היא הייתה דיי טובה. ובקטע של ההקשבה, עשינו להם קטע בפעולה שהם צריכים להעבירו אותו ואנחנו צריכות להפריע להם, וזה פשוט לא עבד.. הם לא הקשיבו אחד לשני, ואנחנו השתלבנו ברעש שהם עשו, והכי גרוע-לא היה זמן לדיון בסוף אז הם הלכו, ולא הבינו את הפואנטה של הפעולה, ולא נהינו גם... אבל בפעולה של ט"ו בשבט (פעולה אחרת) הם ממש נהינו.. ושוב תודה רבה לכולם- ליאור :)

jast

New member
תנסו...

לעשות מלא משחקי פתיחה ממש מעייפים, כשכבר לא יהיה להם כח לזוז או לדבר... ואז תוכלו להעביר משהו בשקט... אני לא יודעת איך הקן שלכם, אבל אצלנו יש מלא דשא בחוץ, אז אפשר להתפרס על כל הדשא ולשחק תיפסוני או מרוץ שיכורים... אפשר גם שחלק מהפעולה תהיה תחרויות... נגיד טרוויה... או שזה עם הכן ולא... נגיד את אומרת משפט והם צריכים להגיד אם הם מסכימים או לא.. עכשיו, את ה"כן" את שמה בחלק אחד של הקן, או בחוץ על איזה עץ מרוחק... ואת ה"לא" בקצה אחר ממש רחוק... ואז הם כל פעם יצטרכו לרוץ מהכן ללא... ואפשר מרוץ אסיצואציות.... אפשר לעשות טריוויה, והם צריכים לרוץ לכתוב את התשובה כדי לקבל את השאלה באה.... ובקיצור, כל מה שצריך לרוץ/ לקפוץ/ לדלג המון וכו'... כל מה שמעייף ולא משעמם כמו נגיד... דיון..(תכלס, אני מבינה אותם.. גם אותי בכיתה ו' לא עיניינו דיונים... גם היום לפעמים לא, תלוי על מה הפעולה:)

למעלה