שבת שלום וצום מועיל למי שצם...
י יודיX3 New member 12/8/05 #2 שבת שלום!!!../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo87.gif
E eclipse angel New member 12/8/05 #4 אויי הקדמת אותי! שבת שלום וצום קל! לחשוב שבט' באב נולדתי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בהביי מואההה לכולם ירדן
אויי הקדמת אותי! שבת שלום וצום קל! לחשוב שבט' באב נולדתי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בהביי מואההה לכולם ירדן
י יום. New member 12/8/05 #5 שבת שלום מה אתם אומרים לצום לא לצום? כל שנה אני אומרת לעצמי זאת השנה האחרונה שאני צמה.. וכל שנה אני צמה שוב. אגב אל תחשוב שנעלם מעיניי שלא פתחת הודעה חדשה ושלמה להלל ולשבח אותי שבאתי לפגוש אותך בהפגנה! באמת!
שבת שלום מה אתם אומרים לצום לא לצום? כל שנה אני אומרת לעצמי זאת השנה האחרונה שאני צמה.. וכל שנה אני צמה שוב. אגב אל תחשוב שנעלם מעיניי שלא פתחת הודעה חדשה ושלמה להלל ולשבח אותי שבאתי לפגוש אותך בהפגנה! באמת!
י יום. New member 14/8/05 #14 מה הקשר בין הצום או יותר נכון לאי צחצוח שיניים/שטיפת פנים לפינוי? אתה מוכן להסביר לי את זה?
D dkey New member 14/8/05 #15 זה היה ניסיון להסיח את דעתך אישה חסודה כמותך במקום להיות עסוקה בזוטות כמו אכילת פיצה ושתיית מים צריכה להתפלל כל היום כדי שהגזירה תבוטל.
זה היה ניסיון להסיח את דעתך אישה חסודה כמותך במקום להיות עסוקה בזוטות כמו אכילת פיצה ושתיית מים צריכה להתפלל כל היום כדי שהגזירה תבוטל.