שבת שלום וסופ"ש נפלא :)

ranch22

New member
אני...

לומדת כבר מעכשיו ויהיה לי יום חופשי בחמישי אז אני מקווה שאלמד כל היום ואז אולי אוכל לבוא בערב...אבל הבעיה היא גם עם המקום עצמו :/ בכלל, באיזה שעה זה?

ZoHaRoT

New member
רינת! (כאן שיר M)

בואי! אם תרצי נוכל להיפגש ולהגיע ביחד ואז להסתכל לצדדים ולהכנס בחשאיות בלי שאף אחד ישים לב

ranch22

New member
החלפתן משתמש? :)

אבל זה לא רק להסתכל לצדדים :) זה גם הרגשה פנימית וגם איך האנשים בפנים יסתכלו וזה חילול :/

שלגיה 14

New member
רינתושש

אתן לא חייבות להזמין אוכל! ותאמיני לי שאף אחד מבפנים (וגם בחוץ) יסתכל עליכם מוזר שאתן נכנסות לשם. הפעם הזאת תתגמשו, כדי שגם לאחרים יהיה מפגש מיוחד, ובפעם הבאה אני מבטיחה לכן שקודם כל אני מסכמת אתכן על המקום .. בסדר? אני ממש ממש לא רוצה שתפספסי! בטח שלא בגלל דבר כזה. ואם יש לך חופש ביום חמישי אז בכלל חבל. ד"א - המפגש בשעה 18:30

ranch22

New member
רק לציין

אין לי שום טענה אליך, באמת!!! :) וזה גם לא שיסתכלו עלינו בצורה מוזרה אלא פשוט יכולים להסתכל עלינו בכלל כעל דתיות שנמצאות במקום לא כשר וזה יצור משהו לא טוב בכלל. נראה מה יהיה המצב שלי לקראת הבוחן ואז אחליט בע"ה :) ותודה!!! :)

שלגיה 14

New member
אני יודעת :)

ואני לא אתווכח עם הרגשה פנימית שלך. אני רק אומרת, שאנחנו נהיה בחדר שסגור רק בשבילנו.. ושתכלס, צר לי לאכזב אותך, אבל לא נראה לי שאנשים באמת יעמדו ויבדקו לאן את נכנסת... :) וכל עוד את לא אוכלת ורק יושבת, אין בזה משהו רע. אבל שוב, אני לא מתווכחת :) תודיעי לי מה קורה איתך

ranch22

New member
תודה :)

על ההתחשבות והכל. אני באמת אשתדל לבוא אבל מניחה שאדע רק ברגע האחרון מכיוון שיש לי מלא דברים מהאוני' לעשות השבוע[בוחן, שלוש עבודות וקורס לסיום רק לשבוע הקרוב ועוד מבחן בית.] ותודה גם על ההבהרה, אם זה באמת בחדר סגור אז אני מניחה שכל הסיכויי פוחתים באמת :) אני אשתדל להודיע אם אדע לפני :)

שיר m

Well-known member
תאמיני לי שאני מבינה אותך

מההיבט הדתי. ובכל מקרה אם לא ידעת את תבואי. את תסיימי את כל העבודות והלימודים בזמן ותגיעי למפגש, כי אם לא יהיה לנו מאוד עצוב.

oranitoosh

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

גיליתי היום שאני ביום חמישי בסיור בצפון, ואני מגיעה לבסיס רק בסביבות 5..5וחצי. יש מצב שאאחר קצת למפגש :-\ נקווה לטוב.!!! יהיה כיף

למעלה