שבת שלום ומבורך.....

שבת שלום ומבורך.....

נתחיל מכמה ברכות.. על היין החלה וכמובן הנרות... אתם מוזמנים לכתוב.... וחוץ מזה כמובן דבר טוב ורע וכאלה שטיויות =]]

יאללה אני ראושנהההההההההה*מתלהבת*

אהמ.אני אתחיל בדברים טובים רעים בסוף ברכות=] דבר רע-היתי חולה כל השבוע,את זה אתם יודעים אז לא צריך לפרט דבר טוב- אמממממ לא יודעת אין ממש :/ ברכות: הו הו.החלק הכי כיפי=] טוב חברילך שלי ,אני מאחלת לכם את השבוע הכי כיפי בעולםםםםםםם,תעשו שטויות,שלא יהיו לחצים במבחנים וכאלו,ואם כן אז שיהיו קלים... אה ו...שהיין והחלה יהיו טעימים. אמן.

jast

New member
וואיי...

דברים טובים- יום שני הייתי בת"א בבוקר, והיה לי כיף. יום חמישי הייתי בירושליים, היה נחמד.. אבל בעיקר זה שאחרי שחזרתי לראשון היה לילה לבן בקן, והיה ממש כיף...חוץ מהחלק של התלונות שלי חח. היום שבו אני עוזבת ת'בצפר הולך ומתקרב...... דברים רעים- חן חולה כל השבוע, ואנחנו מתגעגעים;[ למרות שהיא ממש מצחיקהD: היה עוד משו, רק שאני לא זוכרת מה...

נשמה שליי....

אני כבר הבראתי,אני מקווה לראות אותכם בעזרת השם ביום שני.. חח מצחיקה אני רואה שממש בידרתי אותכם עם הקול האבוגבר שלי.הא???

אמן סלע

New member
אז ככה....

אממ דברים טובים: נפטרתי מהמתכונת במת'.. קיבלתי משכורות [קצת אבל כסף..!!] זכיתי במדלייה ומטקה בתחרות של פינג פונג ]טניס שולחן]..זכיתי מקום ראשון :):) דברים רעים : המתכונת הלכה חרא... עבדתי היום [היום גם נחשב נכון!?] אתמול ישנתי קצת :S ברכות.. שיהיה לכולם שבוע טוב... שבוע נעים נחמד ססגוני מגוון עם הרבה שעות שיינה :)

סעמק.

דבר רע- אמא מכריחה אותי לשים את התמונה הכי מכוערת שלי בעולם בתעודת זהות ואני שונאת את זה ואני לא מתכוונת להראות לאף אחד את התעודה המחורבנת הזאת!!1 האעאעעה!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111

לא מצלמים אותכם בבית ספר?../images/Emo10.gif

בכל מקרה,בקטנה זה רק תעודת זהות גם ככה כולם יוצאים כמו עבריינים=]

זה תלוי... אם היא רוצה את הת.ז זהות

לפני... אני למשל הוצאתי את התעודה לפני בגלל שהיה לי יום הולדת 16 כבר וחיכיתי מלא זמן עד שבבית ספר שלי עשו אז אני עשיתי... ולקחתי יום חופש :) סידרתי אותם חיחיחיחיחיחיחיחיחי אגב בסוף החודש יש לי מומולדת 18 :)))))

jast

New member
גמאותנו לא צילמו..

ואני יצאתי ממש נורא בתמונה הזאת, בגלל שעשיתי עגילים יום לפני האוזניים שלי היו ממש נפוחות ואבא שלי הכריח אותי לעשות קוקו. ואני בכלל ניראית שם כמו דמבו. נורא

חחחח זה כזה מוזר

קיבלתי היום מכתב ממשרד הפנים לגשת לעשות הליכים לתעודת זהות ראשונה.. חחחח שבוע טוב =]

למעלה