שבת שלום ומבורך.

הרב15

New member
שבת שלום ומבורך.

שבת שלום ומבורך לכל חברי הפורום ולכל הקהל הקדוש הזה. מי יתן ונזכה כולנו לקיים מצוות שמירת שבת כהילכתה , ולא נכשל חס וחלילה בחילול שבת קודש, ואז יהיה לנו עונג שבת אמיתי כמו שכתוב בתורה.

Gay2003

New member
תודה שזיכית אותי

בפתיחת ההודעה שלך בשבת ואפילו להגיב עליה.

Kimbal1

New member
תודה שזיכית גם אותי בחילול שבת....

וביום ראשון אני אקנה 100 גר' קותל חזיר פרוס כדי לחגוג את שובך לפורום.

ילדים תתבגרו!!!

ככה אתם רוצים לעשות אחוות אחים ?! יופי כל הכבוד! אדם בא לקראתכם ואתם הולכים נגדו ממש יפה ... שבת שלום... תשתו קצת
אולי תתפכחו

Kimbal1

New member
../images/Emo12.gifמי הולך נגדו?

הכל ברוח טובה ובדרכי נועם.....ואם הוא רוצה הוא מוזמן אלי לקותל חזיר מטוגן ביום ראשון, מה יש? רק פעם אחת, תנסה ותראה אם זה מתאים לך...

Le Fay

New member
אם ההזמנה משתלשלת מהודעת הרב

גם היא נזקפת לזכותו? כי אם כן, אני מביאה את רוטב השום בחמאה <שכחת להציע עונג-יום-ראשון של יין-נסך ו-set dancing>

VITO LIGHTNER

New member
אין איסור חל על איסור

אי לכך ובהתאם לזאת, במקרה שכבר אוכלים בשר חזיר. שווה לנצל את זה ולאכול אותו ברוטב חלבי, ולהרוויח שתי עבירות במחיר אחד.

Le Fay

New member
נירה לך איכפת להם לכבוד מה

שוחטים אותם? האמת היא שאין שחיטה יותר מבחילה מנחירת חזיר. מצד שני, לולא גידלו אותם לבשר לא נראה לי שהם היו שורדים עד ימינו.

Le Fay

New member
תודה ../images/Emo13.gif ממילא הכל הלך על פילה הבקר

(ובשר חזיר לא זקוק לתוספת חמאה).

VITO LIGHTNER

New member
אין איסור חל על איסור

אי לכך ובהתאם לזאת, במקרה שכבר אוכלים בשר חזיר. שווה לנצל את זה ולאכול אותו ברוטב חלבי, ולהרוויח שתי עבירות במחיר אחד.

almog4

New member
כל המזכה את הרבים וגומר

שבת שלום ומבורך. "כל המזכה את הרבים אין חטא בא על ידו, וכל המחטיא את הרבים אין מספיקין בידו לעשות תשובה" (מסכת יומא, דף פ"ו ב ). אז נכון שפחות מעשרה אנשים הגיבו בינתיים, אבל יש אפשרות שעשרות שקראו את ההודעה בשבת, לא זכו לקיים מצוות שמירת שבת כהלכתא, ונכשלו חס וחלילה בחילול שבת קודש. אז לא חבל, בן הרב ?

crfv

New member
בדגש על הו"גומר"

אם כי זו מצווה שבני חכמים ראוי להם שיערכוה בשבת. אז אל תגידו שאתם לא מקיימים תורה ומצוות נכון כבוד הרב?

למעלה