שבת שלום ומבורך

gaya36

New member
אתה רק מחזק את דבריי

טוטאליות בנתינה וקבלה בלבד לא תמיד באה לידי ביטוי ביחסים רגילים, כשאתה כבר בעומק ומבין את המשמעות של מערכת יחסים בדסמית אתה יכול להבין שקשה לצאת משם , זה תמיד שואב אותך מחדש זה הרצון להיות שם כל הזמן.

gidionline80

New member
גיה

אביוז זה התעללות ולא ניצול.
כשפרטנרית נאלצת לרצות צד שני רק כי אינו שולט בכעסים
או לרצות מתוך פחד זו התעללות בין אם וניל או בדסמ
ולא מדובר על חשש לאכזב אלא רגש בודד וממוקד של פחד מפני התקף זעם.

לגבי החלק הראשון לא ממש הבנתי לאיזה גבול את מכוונת.
אם מישהו חותך אותי בתור/בכביש נניח אני אצליף בו?
לפחות למרביתנו יש מנגנונים להפריד בין התנהגויות מיניות להתנהגויות ציבוריות.

gaya36

New member
גידי

1. מאין אתה יודע שמישהו ש"חושב" שהוא נמצא בתוך מערכת בדסמית ומתנהג בברוטליות (בעיני חלקנו) לא מתנהג כך מחוץ לפנטזיה? בוא נקח דוגמא, בחור שנהנה להרביץ ולהגיע לדימום ואף לפגיעה ממשית בתוך הסשן (לא שהוא חושב שזה כך הוא רק נהנה וגומר מזה) מאיפה הבטחון שבחוץ לא ידלק אצלו איזה פיוז או רצון להגיע לפורקן מיני , זה שלך יש שליטה גם וגם לא אומר שאצל אחרים זה כך לדעתי כמובן. על אותו משקל אני יכולה לומר לך למה אתה או חלק מחברים נוספים כאן לפעמים מפרשים פוסטים כאלה ואחרים בראייה שלכם ובעצם פוסקים בהחלטיות שזה לא נקרא בדסמ או שזה "רומן רומנטי" ועוד כל מיני או מבטלים את אותה הדיעה או בכלל כוונת כותב/ת הפוסט? בשורה תחתונה נכון שאף אחד מאיתנו לא יכול להחליט איך יראה או יקרא בדסמ אבל חייבים להבין שישנן סיטואציות מסויימות שהן לא בגדר השפוי.

2. תודה על ההארה לגבי הטעות שלי בפירוש המילה

אדם שיפעיל בכפייה פעולה שהיא בדס"מית לתפיסתו

במקום שהוא לגמרי מחוץ להקשר וללא הסכמה - הוא כמו אדם שיכפה מין ללא הסכמה. או כל פעולה פיזית אחרת.
וזאת כבר אלימות לשמה.
שאלת "מאיפה הבטחון שבחוץ לא ידלק אצלו איזה פיוז או רצון להגיע לפורקן מיני?" - את אותה השאלה בדיוק ניתן לשאול גם על מיניות בכלל ועל כל אדם באשר הוא.
מנגנוני שליטה עצמית הם אקוטיים להתנהלות חברתית תקינה, ומי שאין לו אותם עלול להיות מסוכן לציבור

gidionline80

New member
בחור

שנהנה מאקטים אקסטרימים יתכן כחנון עדין נפש באותה מידה יתכן כבהמה ברוטלית. יש מגוון של טיפוסים בדסמים ולכל טיפוס מגוון רחב של ניואנסים ועכשו אין לי מושג איך זה קשור לדעות שלי לגבי בדסמ.
אם שני בגירים נהנים לסיים סשנים בחדר מיון ויש להם ביטוח רפואי מתאים. זה שפוי? מי מחליט? מי שופט? למה? הדיונים הללו לא ככ מעשיים אז פרקטית אני תמיד אומר שכל אחד יעשה מה בראש שלו
וכל אחד יתעסק בבדסמ שלו.

A לוןA

New member
אני חייב לציין גם כאן-

שאנחנו מאוד חלוקים בנושא הגדרת אנשים שעושים בדסמ ומגיעים למיון כמצייתים לעניין ה"בטוח".

gidionline80

New member
לא

חייבים להסכים . בפועל כשראיתי סשן שנעשה לא לרוחי החמצתי פנים, הסתובבי משם . אין לי זכות או ענין לתפקד כאוכף ציותי חוקי בדסמ כאלה ואחרים. אם היה המקום בבעלותי או במסיבה פרטית זה סיפור אחר. בדיוק כמו שבוניל אינך שופט התנהגויות זוגיות של אחרים. זה שלהם וכך זה אמור להיות.

A לוןA

New member
זה ממש לא מה שהתכוונתי

אין לי עניין, בדיוק כמו לך, להיות אוכף חוקי הבדסמ. במקרה הכי גרוע, אם אני רואה סשן שלא מוצא חן בעיני אני מסתובב או מקסימום מפנה את תשומת ליבו של ה-DM המקומי

אבל לא מדובר כאן על התערבות פיזית במשהו שנראה לך לא נכון, אלא למשל על מישהו שבא ומספר לך שסשן שהוא השתתף בו הסתיים במיון (או כותב על זה בפורום) ודעתך מתבקשת- האם אפשר לפטור את זה ב"הי, הגעתם אמנם למיון אבל מאוד נהניתם. אז זה נגמר בטחול קרוע אבל מה שעושה לכם טוב, גבר"?

לדעתי לא.

ויתרה מזאת-

אני לגמרי חושבת שיש מקום להתערבות גם במקרים קיצוניים של יחסים וניליים. אם אתקל בבן-זוג שמכה את אשתו - לא אנסה להפריד ביניהם במו ידיי, אבל בהחלט אפנה לגורמי אכיפה.
להפנות עורף ולתת יד לשתיקה - זאת אחת הרעות החולות של החברה שלנו.

נימפית1

New member
חניתה

כשבן זוג מכה את אשתו, מן הסתם זה לא דבר שנעשה בהסכמה.
נראה לי שכאן דובר על מקרים שבראשיתם הם בהסכמת
שני הצדדים, וגם כנראה בסופם במיון.

לא תמיד צריך להגיב רק כדי להגיב.

(אגב החברה שלנו, נחשבת לאחת החברות היותר "מתערבות" בחיי האחר.
אם תחטפי סטירה באמצע ניו יורק רוב הסיכויים שאף אחד לא ישתין לכיוונך,
אם זה יקרה באמצע רוטשילד,קרוב לוודאי שיקרה בדיוק ההיפך)

אם לא תמיד צריך להגיב רק כדי להגיב -

למה את עושה את זה?

"נראה לך שכאן דובר"? אם זה רק נראה לך ואת לא יודעת על מה מדובר ולמה התייחסתי - למה את נדחפת?
סתם כי כייף לך לצאת חומוס?

מספיק כבר עם החברות (הדיומיוניות) המוכות שלך

אין להן קשר לבדס"מ,
וזו אף פעם לא דוגמה טובה.

מי הזכיר חברות שלי? ומי אמר שיש לזה קשר לבדס"מ?
טענתי בדיוק את ההיפך.

חוסר הבנה זה באמת הסרטן החדש - ואת במצב ממאיר, יקירתי.

לולה 123

New member
תגידי חניתה

לא מזמן טענת בפוסט אחר שאיבדת הרבה אנשים לסרטן
עד כדי כך שאת לא מסוגלת לצפות בסדרה שמזכירה את זה בחלק האלפית ממנה
ועכשיו את מתבדחת על זה ואפילו מאבחנת את המצב כממאיר ?

כל הכבוד כמה מהר הבראת ...

gidionline80

New member
ודאי שלא

אם דעתי מתבקשת אביע אותה . אני נגד שיפוט ואכיפה אקטיבים במקומות ציבוריים או מועדונים. אני סובר שבכלל בדסמ לא התחום הכי בטוח ושפיות זה גם אישו מרכב אי לכך לא כל דבר יכול להמדד על סמך SSC וישנם אלמנטים שעדיף ללכת איתם בגישה של RISK AWARNESS
וכמו כל דבר בחיים הפעלת שיקול דעת.

למעלה