שבת שלום ולילה טוב..

or yan

New member
שבת שלום ולילה טוב..

לפני שעה חזרנו מארוחת ערב אצל אמא... כבר אמרתי שהיא טוענת שהמטפלת מכה אותה... אז היום היא שוב חזרה על זה וממש תיארה את אותו דבר כמו לפני יומיים.. אז אני שואלת את עצמי..האם זה הזיה של המחלה כפי שכמה מכם אמרו לי ..או שאולי זה אמת, אם היא מספרת את אותו סיפור בלי להתבלבל

90% שזה דמיון

ברמה התיאורטית זה יכול להיות נכון, לאחרונה התפרסמו בתקשורת מקרי אלימות של מטפלים. אבל בדר"כ אלו דמיונות של החולה. לגבי אמך, הדמיון הוא ממש מציאות עבורה והיא משוכנעת ומאמינה שהמטפלת מכה אותה. מנסיון שלי עם אשתי אני יכול לומר לך שדוקא את הדמיונות אמך יכולה לזכור הרבה יותר טוב מארועים אמיתיים. בכדי שתהיי יותר בטוחה כדאי שבפעם הבאה תבקשי מאמך שתתאר לך בפרטים את הארוע, כמו הכין היא נפגעה, ותראי אם יש סימנים. אל תנסי להתווכח ולשכנע את אמך שהיא טועה. אבל הכי טוב שאמך תתחיל לקבל תרופות פסיכיאטריות ואם התלונות ייפסקו, זה ברור שהיו דמיוניות. אבל בכדי להיות כבר יותר שקטה, כדאי שתדווחי לסוכנות ממנה הגיעה המטפלת בכדי לשמוע על הרקורד שלה.

שריוש2

New member
שלום...

אני מסכימה עם כל מה שיענקהלה כתב... רוב הסיכויים שזה באמת דמיון ולא אמיתי.. כי החולים לרוב מדמיינים והוזים כל מיני דברים, שהם לא אמיתיים.... (כמו למשל שגונבים להם).. אבל תנסי לשאול את אמך יותר פרטים, ולראות אם יש סימנים על גופה.. כמו - כן, תנסי לברר בסוכנות על המטפלת... אני מניחה שלפני שהיא הגיעה לטפל באמך, בדקתם האם היא מתאימה.. גם מבחינה התנהגותית... האם מתאים לה להרביץ..?

ענתי44

New member
למען השקט הנפשי שלך

אם יש לך אפשרות להתקין מצלמה בבית של אמא, ולראות איך המטפלת מתייחסת לאמא כשהן לבד. כולי תקווה שתגלי מטפלת מסורה ועדינה. אם מדובר בספורי הברון מייכנהאוז-אלצהיימר, פשוט תקשיבי לאמא, לטפי את ידה. תני לה יחס טוב ותעבירי לנושא אחר.

or yan

New member
בדקתי ולא ראיתי שום סימן

על גופה שמעיד שהמטפלת הכתה אותה . למרות הכל אחי הגדול ירבה בביקורי פתע באמצע היום... ואם נרגיש ממש צורך אז אני לא אחשוב פעמיים והתקין מצלמות.... שיהיה המשך יום מדהים לכולנו...

חבל לבזבז אנרגיה

אור יקירתי זה שאין סימנים, וזה שאמך מספרת שהמטפלת מכה אותה בחוץ ולא בבית, זה מוריד את אחוז אי הודאות. קודם ציינתי שלדעתי 90% שזה בדמיון של אמך, עכשיו אני חושב שזה יותר מתקרב ל100%. אין שום ספק שצריך לשים לב, וגם זה תמיד טוב שמטפלת רואה שהבנים משגיחים על אמא ולא סומכים רק עליה, אבל ביקורים תכופים מדי הם מיותרים. את ואחיך צריכים לשמור על הכוחות שלכם להתמודדות עם בעיות יותר קשות שודאי כבר ישנן ועוד יצוצו בעתיד.

למעלה