שבת שלום וחודש טוב
ב בני בניהו New member 23/3/12 #2 שבת שלום ויה"ר שיהא החודש הזה סוף וקץ לגלות נפשינו תחילה וראש לפורקן דתינו ויה"ר שהמלחמות הפנימיות יחסלו את שלטון הדת בארץ (עיי"ש)
שבת שלום ויה"ר שיהא החודש הזה סוף וקץ לגלות נפשינו תחילה וראש לפורקן דתינו ויה"ר שהמלחמות הפנימיות יחסלו את שלטון הדת בארץ (עיי"ש)
י ירא אדם New member 24/3/12 #10 אתה באמת מצפה למשהו שיסייע לך בנידון? לפי כמות גילויי המרמור שלך תחשוב שוב אולי באמת לא בריא לך להישאר במצב הנוכחי? אתה בטוח שאינך יכול לשכנע את אישתך לבדוק את נושא הדת? אולי תקבעו איזה שיעור ביחד בספר שאפשר לנצל אותו כקצה חוט לדיון בנושא האמונה והמסורת היהודית?
אתה באמת מצפה למשהו שיסייע לך בנידון? לפי כמות גילויי המרמור שלך תחשוב שוב אולי באמת לא בריא לך להישאר במצב הנוכחי? אתה בטוח שאינך יכול לשכנע את אישתך לבדוק את נושא הדת? אולי תקבעו איזה שיעור ביחד בספר שאפשר לנצל אותו כקצה חוט לדיון בנושא האמונה והמסורת היהודית?
ג גבעת חול New member 24/3/12 #7 שבת שלום לינק למבחר סרטים לצפייה ישירה http://video.walla.co.il/?w=/2224
י ירא אדם New member 24/3/12 #9 שבת שלום ותודה תוכלי להמליץ על סרטים ספציפיים מהמבחר? הנסיון שלי לא כל כך צלח איתם, יש שם הרבה סרטים לא מוצלחים לטעמי.
שבת שלום ותודה תוכלי להמליץ על סרטים ספציפיים מהמבחר? הנסיון שלי לא כל כך צלח איתם, יש שם הרבה סרטים לא מוצלחים לטעמי.
ג גבעת חול New member 24/3/12 #11 זכור לי מהעבר שאהבתי את הסרט אישה טובה יש שם גם כמה וכמה ישנים בקטגורית האולדיז כמו צ'רלי צ'פלין ועוד הרוב באמת לא משהו .
זכור לי מהעבר שאהבתי את הסרט אישה טובה יש שם גם כמה וכמה ישנים בקטגורית האולדיז כמו צ'רלי צ'פלין ועוד הרוב באמת לא משהו .