שבת שלום וחג שמח

שבת שלום וחג שמח

עוד חמש שעות ויעבור שבוע...שבוע מאותו לילה איום ונורא. שבוע שאני לא גר בביתי שהיה אמור להיות מבצרי שבוע מאז אבא שלי (עלאק אבא) ניסה לדקור אותי שבוע מאז הייתי בבית חולים שבוע מאז הנשיקה האחרונה שלי איתך,נסיך שלי. לא יודע למה אבל היום ניסיתי להתקשר אליך,הפלאפון היה מכובה. אומרים לי שאני משפיל את עצמי,זה לא ממש מזיז לי. שבוע שבקושי ישנתי שבוע שבקושי אכלתי. בשבוע הזה הדמעות לא פסקו,העצב והדיכי רק גברו. בשבוע הזה גיליתי שאני מוקף בחברים מדהימים ובאנשים נפלאים גם כאלו שמעולם לא הכרתי וישר נרתמו לסייע לי. נסיך (כן אתה עדיין הנסיך שלי) אני מת עליך, אני מתגעגע אליך. אני מאחל לך המון בריאות,אושר שמחה ושתמיד תחייך ותידע שיש מישהו שלא מפסיק לחשוב עליך (כן אותו אחד שגם עכשיו בוכה) חברים יקרים, חג שמח ושבת שלום. המון תודה על העזרה. אני מאחל לכם שתידעו תמיד רק אושר ושמחה

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

יאללה ילד, יום יבוא ואתה תראה את החיוך המדהים שלך לעולם שוב יהיה בסדר, כמו שראית אוהבים אותך וימשיכו לעזור לך ואתה תהיה שוב על הרגליים ובמיוחד בשבבילך, סמיילים רוקדים הורה:

היי בונבון../images/Emo23.gif

שמח שבאת לתיאטרון היה כיף לראות אותך יהיה בסדר,תהיה חזק חבר הכל עובר אתה עוד תתגבר מה שלא הורג רק מחשל, חג שמח

למעלה