ששששששששששששבת שלום
אחרי ימים ארוכים שלא מצאתי הרפו של הרף להיות אתכם, מוצאת שברוך-השם טפו, טפו, טפוווווווווו (פולניה, או לא?) מצאתם דרכים מגוונות להעביר את הזמן... אז ראשית - שמחה לראות שוב את הברבורה - ברוכה השבה, כבר הולכת להציץ לך בין המילים שהשארת כאן כהרגלך ברוב כשרון. באלי - נו נו נו שובב ! לא את כולם כך מסתבר, מצחיקה אותה הבדיחה ניסת - הצליח, הצליח ! לא הצליח... סע הלאה - אל תרגיז... שרוליק - תגיד לי שרולל - מן אופו האנרגיות המוסיקליות הנפלאות הללו? מן אופו...? SSSSSSSSSSודית - איך החדש?.., געגועים לישן, המוכר והידוע?.. משהו.?... חונה - עוד לא שכחתי לך את הדאבל פארקינג האחרון - אז, לא יודעת מי לימד אותך לנהוג - אבל את החניות הרגעיות שלך, גם אם הן כפולות ר"ל, אותן - אני אוהבת. ומגי - מממממממגי.. הניקיון והסדר שהשארת פה, השאיר לי פינה לחשוב איתה ועליה בימים האחרונים - ובעודי מפתחת את סימפטום היומולדת - ניקיתי הלילה.. כן, כן... ניקיתי - ניקיתי ואהבתי כל רגע! ושמחתי לדעת שאני לא היחידה עם הסימפטום הזה - לא מעט פעמים עברו בי מחשבות שאני היחידה על הכדור הזה עם תופעות לוואי שכאלו.. מקווה שאת לא מנקה, וכשתנקי - מאחלת לך לאהוב את הנקיון, ואת השקט הנפשי שבא אצלי הפעם לביקור והחליט להשאר. פפו - עוד שני גרוש י´פפו, תאמין לי שווה את התענוג של לשבת בגינה מול הצג - עוד תראה שהתוצאות של ישיבה ב"טבע" עם יכולת שחרור אצבעות על מקלדת שוות את המאמץ של עוד שני גרוש ונייד חדש. תהנה. שבת שלום לכל אנשי הפורום הזה, שבת קסומה וענוגה