שבת שלום ובקר טוב

טוסקה

New member
שבת שלום ונפלא לכולם

הולכת לקונצרט בוקר בצוותא (מה יכול להיות יותר נפלא? בעיניי כמובן) להתראות בערב

פפו

New member
שבת שלום לכולם

הבוקר החלטתי לערוך ניסוי והוצאתי את המחשב לגינה (מה לעשות שאין לי נישא?) ועכשיו אני בגינה עם כוס אספרסו אויר צח ומיקלדת כותב,עוצם עיניים ומחייך פפו

שילה1

New member
שבת נעימה...../images/Emo24.gif

כבר קריר ונעים..וסתיו התחיל. אומרים שסתיו היא עונת האהבה...גמאני מחכה...

לשילה החמודה ...... ../images/Emo23.gif

בשבוע שעבר סיימו לקרוא את התורה כולה כזכור לך, היתה שמחת תורה והתחילו השבוע מבראשית לקרוא ואנחנו לא דתיים ממש אבל מוכנים למצוא אהבה לא ראשונה אבל אחלה חדשה אמיתית וכנה כי הרי אמרת שסתיו היא עונת האהבה. ואת מצפה ומחכה אך דעי, כי האופטימיות היא היסוד לתקווה. וכמובן לא שכחתי לאחל לך בהצלחה כי סתיו היא עונת האהבה.

שבת בבוקר ../images/Emo79.gif

בבוקר שבת יושבת במרפסת ואל הנוף ממול מסתכלת ביד אחת כותבת ובשניה אוחזת כוס קפה ולוגמת
על צמרות הברושים יושבות ציפורים
מצייצות ברינה ומעירות את השכונה אל האופק משקיפה ואת הים רואה סירה בודדת עם מפרש לבן משייטת השמש כבר זרחה
איזה כיף איזו שלווה שבת המלכה שבת מנוחה.

ששששששששששששבת שלום

אחרי ימים ארוכים שלא מצאתי הרפו של הרף להיות אתכם, מוצאת שברוך-השם טפו, טפו, טפוווווווווו (פולניה, או לא?) מצאתם דרכים מגוונות להעביר את הזמן... אז ראשית - שמחה לראות שוב את הברבורה - ברוכה השבה, כבר הולכת להציץ לך בין המילים שהשארת כאן כהרגלך ברוב כשרון. באלי - נו נו נו שובב ! לא את כולם כך מסתבר, מצחיקה אותה הבדיחה ניסת - הצליח, הצליח ! לא הצליח... סע הלאה - אל תרגיז... שרוליק - תגיד לי שרולל - מן אופו האנרגיות המוסיקליות הנפלאות הללו? מן אופו...? SSSSSSSSSSודית - איך החדש?.., געגועים לישן, המוכר והידוע?.. משהו.?... חונה - עוד לא שכחתי לך את הדאבל פארקינג האחרון - אז, לא יודעת מי לימד אותך לנהוג - אבל את החניות הרגעיות שלך, גם אם הן כפולות ר"ל, אותן - אני אוהבת. ומגי - מממממממגי.. הניקיון והסדר שהשארת פה, השאיר לי פינה לחשוב איתה ועליה בימים האחרונים - ובעודי מפתחת את סימפטום היומולדת - ניקיתי הלילה.. כן, כן... ניקיתי - ניקיתי ואהבתי כל רגע! ושמחתי לדעת שאני לא היחידה עם הסימפטום הזה - לא מעט פעמים עברו בי מחשבות שאני היחידה על הכדור הזה עם תופעות לוואי שכאלו.. מקווה שאת לא מנקה, וכשתנקי - מאחלת לך לאהוב את הנקיון, ואת השקט הנפשי שבא אצלי הפעם לביקור והחליט להשאר. פפו - עוד שני גרוש י´פפו, תאמין לי שווה את התענוג של לשבת בגינה מול הצג - עוד תראה שהתוצאות של ישיבה ב"טבע" עם יכולת שחרור אצבעות על מקלדת שוות את המאמץ של עוד שני גרוש ונייד חדש. תהנה. שבת שלום לכל אנשי הפורום הזה, שבת קסומה וענוגה

redredole

New member
בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo42.gif

אכן אין יותר טוב ויותר יפה מבוקר סתוי כשהשמש זורחת.

פפו

New member
שיר ממוחזר אך עדיין תקף

סתיו ישנם האומרים מה שלא עושה הטבע עושה הצבע.......... אך הצבע מדגיש ואומר אני הוא הטבע ולא אחר עבורכם מפזר כל השנה גוונים מרהיבים לכל עונה החורף סגריר מאיים ואפור בבית מסתגרים נלחמים בקור אביב צבעוני חגיגה לעיניים שלל פרחים באחו וכחולים השמים ברוב תפארתו מופיע הטבע עוטה הידור הלא הוא הצבע השמש בקיץ מכה,אדמה בקועה יבשה גם הטבע יאמר "זו עונה קשה" עם חום ותאורה כה חזקים גם לי קשה לשלב צבעים בין הקיץ היבש והחורף הרטוב מתאמץ הטבע להביא קצת טוב ישב עם הצבע בהה וחשב ולבסוף החליטו איך לצבוע ת´סתיו בשלל צבעים עוצרי נשימה עלי שלכת מסתירים אדמה ברשרוש חרישי עלים ססגוניים מנגינת הסתיו את אוזננו תנעים להשלים התמונה גן עדן של סתיו מציג לנו הטבע את פריחת החצב פפו

למעלה