שבת שלום ובוקר אור

שבת שלום ובוקר אור

יש מישהו שעוד לא התעורר? אמממ יום נחמד בחוץ אוויר נעים שלל פרחים והמון צוף, יום נהדר לצאת אל הטבע מאחלת לכם שבת נעימה שלווה ומלאת אור רק טוב!!!

נה ננני ננננה נה

אני חזרתי עם שלל גדול של צוף אבל את כל המרקחות והתופינים אכין במועד מאוחר יותר, עכשיו אני עולה על ערסלי לנוח בבקשה לא להפריע בין שתיים לארבע
רק טוב!!!

צילוש43

New member
השעה חמש...../images/Emo133.gif

אזי כבר בטח שבטח אינך במנוחתך
אחכה בסבלנות אין קץ למרקחת והתופין שלי כבר מהם נוזל הריר
הינה נגמרת לה השבת עכשיו חזרתי מהמרכז הגדול שמש מרהיבה, יום חמים לטייל ברחובות העיר אחח בהחלט שבת מרהיבה זכינו לה היום.
שבוע טוב לכולם

תופינים לחלוקה

אכן נמנמתי לי קלות
והנה אני כבר במטבח אופה ומכינה מיני מרקחות ותופינים לשבוע החדש. הנה המשלוחה הראשון יוצא לדרך. החלון פתוח מי שבסביבה מוזמן
שיהיה שבוע טוב וקל לכווולם רק טוב!!!

alondli

New member
בינתיים כבר ערב..../images/Emo13.gif אני בעבודה, אבל..../images/Emo8.gif

הבוקר היה פתיח ליום בהחלט מיוחד ומהנה..
1. ..כי הוא התחיל די מאוחר, ב0830 אם לדייק, עם ארוחת בוקר משפחתית נינוחה אופיינית של.. שבת בבוקר: לחמניה, חמאה דנית, ריבת דובדבנים מיוחדת, 2 כוסות קפה פילטר.. 2. חבר עבר שלא פגשתי כ 10 שנים הצטרף אלינו להפלגה( 11 זה היה עדיין בוקר נכון?)... העלנו זכרונות, רקמנו תוכניות, כולן קשורות לים..
3. MICA שריחפה לה על פני הגלים במהירות של 7.5-8 קשר ,כמעט מהירות שיא ברוח הצפונית הערה של 15-20 קשר .. 4...והכי מרגש, דולפין גדול בודד שהצטרף אלינו כ 10 ק"מ מהיבשה,הגיע ממש קרוב לטווח של 2 מטר, קופץ ברכות בתנועות עגולות איטיות ואחר כך ממשיך לדרכו...ואחרי כשעה, שוב אותה "הצגה".יזרה על עצמה...!! שתי תצפיות דולפינים בהפלגה חופית אחת , אירוע ממש נדיר ,סיכמנו לעצמנו סביב השולחן בסלון, כאשר חזרנו למרינה, עם פשטידת ירקות טעימה של בתיה, סלט קטן של נעמי, גבינות טובות ו"יין הבית", לבן חצי יבש .... אז..שבוע טוב לכולם, חוויות טובות, רוח טובה וחברים טובים סביב..
ולמי שיוצא לצפות מקרוב בדולפין בטבע.. ..זה יעשה לו את השבוע, תאמינו לי..

הלו הלוווווו

דולפין?? אולי זה היה עופר שלי? הוא מאד ידידותי וחברותי אמממ מקווה שהוא התנהג יפה
רק טוב!!!

alondli

New member
זה כנראה היה עופר..../images/Emo8.gif, באמת ידידותי, ורק ש..

כניראה מיהר למקום אחר כי נשאר איתנו רק מעט ..

למעלה