שבת שלום ובוקר אור

שבת שלום ובוקר אור

ואין כמו הבוקר של השבת הרעש של הציפורים הוא היחיד הנשמע באיזוור שלי למרות שכולם מסורתיים אבל הכביש ריק , הילדים טרם ירדו לשחק בגינה יום נפלא מחכה בחוץ והציפורים שרות לי ומהללות את בריאת העולם אני אוהבת את הבקרים של יום השבת , את השקט את האויר הנקי יש לי תחושות מיוחדות בשבת , איך אומר השבת שומרת עלי

בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם

ואך עברה עליכם השבת? אני בערב שישי בילתי עם ידידים בבית קפה .. אוירה כיפית של בדיחות ושמחה ... ושבת נסענו לשמורת עין אפק עם חברים , מקום קסום קלא"ב עבורי .. בלינו על סירי חמין וסלטים ..בדיחות טיול ושירה בלווי גיטרה ... ובערב בלויי אצל הנכד ..בקיצור שבת קסומה ... מקווה שמסמלת תחילה לשבוע טוב ... שיהיה לכולנו שופע בריאות שמחה וכייף .. וציפי אך היה בחמת גדר? ספרי לנו ...

בטי61

New member
שבוע קסום לכולם../images/Emo24.gif

מה שלומכם אני אורזת כי עוברת לגור אם הבת שלי היא קנתה וילה גדולה ועשתה לי פינה משלי כך שעסוקה קצת אבל טלי תודיעי לי בבקשה מתי ואיפה יהיה המפגש תודה מראש שיהיה לנו שבוע נהדר ביייייייייייייייייייייייייייייייייי בטי

בטי בהצלחה

זה לא קל לארוז בית , את הזכרונות לשים בקופסאות מאחלת לך שיהיה לך נעים טוב במגורים עם הבת

../images/Emo140.gifיופי בטי מאושרת בשבילך

מאחלת לך בית חדש עם התחלה חדשה וטובה
ואודיע לך על מפגש ,

בוקר אור

הבוקר קמתי מאוחר , והשבת הייתי המון בשינה אוגרת כוחות לשבוע יש מטלות שצריכות כח, הקטנה מאד שובבה ואני אהיה עמה היום עד שהאמא תחזור הביתה אני מגוייסת לטובת הקטנה

נסכתי ../images/Emo140.gif

תרגשי טוב יקרתי ,ומאחלת לגיסתך החלמה מהירה ... ולך הנאה עם הקטנה והרבה כוחות ...

למעלה