שבת שלום :) התייעצות...

theone2468

New member
שבת שלום :) התייעצות...

דבר ראשון אני מצטערת שאני קופצת לפה רק מדי פעם לחפור לכם, פשוט יש לי בגרות ומגן כל יומים בערך ואין לי זמן...אחרי ה 9.7 אני אתפנה. אז ככה: אני עם החבר עוד מעט ארבעה חודשים. בהתחלה שהכרנו הוא בדיוק היה בחודש רגילה (בין תפקיד לתפקיד משו כזה) אז לא הורגש העניין שהוא בצבא יותר מדי. בזמן האחרון, מין הסתם זה מורגש. גם שהוא יוצא הביתה, לפעמים יש לי הרגשה שהוא לא באמת איתי ושהוא מעדיף משו אחר. הוא לא משקיע, לא כלום, לא מראה סימנים שהוא אוהב אותי בכלל. אני מתחילה לחשוב שכאילו יותר נוח לו העובדה שיש לו חברה מאשר שזו אני (הבנתן? אם לא אניי אסביר) הוא כבר לא ג'נטלמן, הוא לא מעריך אותי ולא כלום. נמאס לי, ואני רוצה לדבר איתו על זה, אתמול התחלתי וכל מה שהוא אמר זה שהואמצטער. את מי זה מעניין אם הוא מצטער? הוא ממשיך עם ההתנהגות, אני באמת מרגישה כאילו אני ר ודפת אחריו כל הזמן ואני כבר לא יודעת מה לעשות :/ סורי על החפירה...

Ray512

New member
זה בסדר :)

אני מבינה אותך, זה קשה. מסגרת צבאית זה לא דבר פשוט, לא לחייל ולא לחברה, אבל את בטח יודעת את זה כבר. אני נמצאת עם החבר שלי אותה תקופת זמן כמוך, וגם אני הכרתי אותו לפניי שהוא היה בכלל קשור לצבא, וכן, זה שונה וזה מציק. תנסי להבין אותו קצת, תנסי לשים את עצמך במקומו, איך היית מרגישה כשהיית חוזרת משבועיים נגיד, שבהם קרעו לך את התחת, וכל מה שאת רוצה זה פשוט להתפרק על המיטה ולישון שנה? יחד עם זאת, זה לא הופך את זה לבסדר. זה מפריע לך, אז תדברי איתו. תעשי איתו שיחה מעמיקה, כי נו, גברים, את יודעת, לא מבינים רמזים יותר מדי. תגידי לו שחשוב לך שזה ישתנה. את לא צריכה לרדוף אחריו, וזה שהוא בצבא לא נותן לגיטימציה לזה שהוא מנותק ממך. אבל שוב, זה טבעי, ואני בטוחה שאם תדברי איתו ותיידעי אותך ברגשות שלך, זה ישתנה לטובה
אוי ה9.7? בגרות בפיזיקה? איכס ><

theone2468

New member
אמממ...

1כן פיסיקה, תגידי תגידי שאת משתתפת בצערי! (אוי הדביליות של להרחיב את זה) הוא היה אצלי ממקודם אבל לקצת זמן (כי הבטחתי לחברה שאני אתחיל ללמוד איתה למת') וכזה הייתי נורא נורא אדישה. אז אחרי שהוא הלך ממני וחזר הביתה, הוא צלצל והוא כזה "משו לא בסדר נכון? אני בא עכשיו לגילי אנחנו מדברים!" והוא בא ופשוט פרקתי הכללללל עליו...והוא הבין והבטיח להשתנות. נראה איך זה יהיה תודה=]

Ray512

New member
משתתפת, לצערי XD

פיזיקה זה מרושע. בהחלט מרושע. והבגרות עוד כל כך מלא זמן. אני בטוחה שבגלל שזה עוד כל כך הרבה זמן, חצי מהתלמידים ישכחו להגיע D: בכל מקרה, אני שמחה שזה הסתדר לך ^^

Ray512

New member
אפשר להסתכל על זה ככה

אבל אישית, כל מי שאמרתי לו שאני עושה 5 יחידות בפיזיקה (ולא עושה בעצמו) , הביט בי בעיני דג ושאל לשפיותי.

למעלה