שבת שלום בנות!!

בטח שיש...

שני שלישי אני אצלו- יום הולדת שאר השבוע צריך ללמוד, אוניברסיטה זה לא כיף, החופשים הם לא באמת חופשים

McBlack

New member
התוכניות ../images/Emo13.gif +הבאסה ../images/Emo10.gif

להכין עוגת קקאו, קפה ואגוזים כשרה לפסח לכבוד הסדר לנסוע לנתב"ג לאכול את העוגה, בין היתר, ולהעלות קילו לפחות
בחמישי יש מפגשפורום פאוור מטאל (עוד מישהי תהיה בעזריאלי?) עכשיו הבאסה: הוא יוצא שני-רביעי בשביל החג, אבל הפעם אנחנו עושים את החג בבית (משמע - כולם באים לפה ואני צריכה לעזור לאמא במהלך הסדר וכן בסידור אחריו ביום שלישי). הוא הציע לי כבר כמה פעמים לבוא לחגוג את הסדר איתו ועם המשפחה שלו... אבל אני עוד רק בת 17.5, אני לא חושבת שזה גיל שבו לא ראוי שלא אחגוג עם המשפחה שלי
והוא... קצת קשה לו לקלוט את זה. עכשיו - אם אנחנו לא מתראים השני-רביעי הזה זה אומר שסה"כ לא נתראה 3 שבועות
(פעם זה היה נורמלי, אבל בחודש האחרון הייתה לנו נטייה להתראות כל שבוע כי בקושי הלכתי לבצפר, ואז עוד הייתה לו רגילה) וזה ממש מדכא אותי במילא שלא נתראה, אבל אני יודעת שזה לא לעניין לבוא אליו השנה לחג. אז אמרתי לו שאני לא יכולה לבוא, והוא היה בן והגיב בצורה שביאסה אותי עוד יותר
אז עכשיו די באסה לי מה-3 שבועות ומהתגובה ואני רוצה חיבוק

devilz

New member
../images/Emo201.gif

בנים לפעמים יכולים להיות כאלה.. בנים....

לילי123456

New member
../images/Emo24.gif למה שלא תפגשו בשני

או רביעי? או אפילו בשלישי לכמה שעות? לפני/אחרי הסדר...

McBlack

New member
אין אצלינו "לכמה שעות", אנחנו גרים

ממש רחוק
בשני אני אחרי השקמה ב-4 בבוקר ואז הסדר בשלישי אני עוזרת לאמא לסדר את הבית אחרי הסדר הסיכוי שאסע אליו בשלישי די קלוש, כי זה אומר שאשאר עד רביעי, ומשם אסע בחמישי למפגשפורום, מה שאומר שאחזור רק בחמישי בערב... ואני צריכה זמן עם אבא שלי
קיצר, כל הזין...

airgirl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מותר לי להידחף..נכון?

devilz

New member
נממנמ..

סהכ
עומד להיות שבוע חביב... מחר בערב אני וחברה שלא ממש רוצה להיות בסדר... נעשה כבר משו.. יהיה פאן... ... יום רביעי הוא יוצא סוף סוף ועד שלישי הבא
ובעוד שבועיים יש לו רגילה
שולט לגמרי
... אז אני באה אליו.
. ממנו אני עולה לרכבת היישר לנתבג.. (או שבעצם ניראה כבר איך שזה יצא...) לפגוש את דודה שלי
שלא ראיתי 8 שנים... ואז שישי שבת ראשון הוא אצלי
יהיה פאן

mary06

New member
:)

יום רביעי לונה פארק עם החייל שיצא לשבועיים (!) יום שני סדר פסח עם ההורים של גיסי (שהם גם שכנים שלנו חח) ובד"כ נחמד שם והאוכל טוב
יום שבת יום הולדת לחברה ואני גוררת את החייל, אמור להיות כיף.. <קצת לא כרונולוגי אבל זה לפי סדר ההיזכרות חח> חוץ מזה מלא חרישה ועבודות /: שבוע נעים לכולן

devilz

New member
אוי.. .איך שכחתי את יום שבת

והחייל הנגרר
תהנו בייבס

jenngirl

New member
שבוע לא ברור בכלל!../images/Emo82.gif

היום-נפגשת עם חברה אולי,מה שבטוח זה שאת החבר רואים לקראת אחה"צ[: מחר-בבוקר כנראה קניות לצבא]; בערב ליל סדר אצל המשפוחה. שלישי-בבוקר שוב אצל סבא וסבתא עם כל המשפחה.בערב לא ידוע. רביעי-חמישי-מקווה נורא שאלך לישון אצל חברה בחיפה.אם לא אז אפגש עם חברה אחרת. שישי-שבת-ים המלח[פסטיבל האהבה.עוד מישהי הולכת ד"א?].

MirkuSH

New member
שבוע רגיל

בבית רוב השבוע.... ראשון שני שלישי הוא בתורנות בבסיס.
שיעורים עבודות... חמישי נוסעת אליו! הוא בבית מהבוקר ונשארת אצלו עד ראשון (ממש התנחלות)
ואין לי מושג מה הולכים לעשות. אבל העיקר שאיתו ביחד....

למעלה