שבת שלום בחיוך!!!

שבת שלום בחיוך!!!

השבת קרבה ממש מעבר לפינה. ולמרות שכבר שלחת לכם פעם אחת את החיוך הזה שולחת לכם אותו פעם נוספת כדי שהשבת הקרובה עלינו לטובה תהיה חגיגה חייכנית ומלאת שלווה וריקודים. אז קדימה הרימו יד ימין הכינו יד שמאל והווווווווווווווופ חייכו - שבת שלום! רק טוב!!!

רינה 30

New member
השבת בפתח ואני לא במתח.../images/Emo20.gif

שולחת לכם צרור ציפורים ובקבוק יין לבן, וחתיכת גבינה בולגרית פלח של מלון, אגש ושתי תפוחים ומשמש מונחים על השולחן הערוך ברגע זה סיימתי את עבודתי וממהרת עם הכנפיים שהסיגה לי גחלילית אני מרווחה כל יום 40 דקות. שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם!!

סלט אבטיח

2 כוסות עיגולי אבטיח 2 כוסות עיגולי מלון2-3 מלפפונים קלופים 200 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות מערבבים בתוך כלי הגשה את העיגולים והקוביות בכלי אחר מערבבים מיץ מלימון אחד 1 כף חומץ בן יין לבן 1/2 כוס שמיר קצוץ יוצקים הרוטב על הסלט ומגישים בתאבון - שבת שלום רק טוב!!!

אופה3

New member
שבת שלום לכולם שבת של מנוחה

סוף סוף אפשר לנוח, היה קצת קשה, אבל השבת הגיעה איזה כייף עכשיו שקט לי ולבעל, קצת שלווה ומנוחה שתהיה לכולנו שבת נפלאה

אופינקההההההההההה

השלום לך??? געגעתי לך האם הכל בסדר אצלך? מקווה שטעמת מסלט האבטיח שלי
שבת נפלאה לך רק טוב!!!

רינה 30

New member
קודם כל גחלילית תודה!

קודם כל גחלילית תודה! כל הזמן הבנתי שבשבת או עובדים כפליים. אך מצאת זמן לנוח עם כל הפיתויים שיש בחוץ. מה אומר לך... אתמול יצאתי עד השעה 3 לפנות בוקר והיום הספקתי להיות בים משעה 9 עד 12:30 היה שווה כל רגע. המשך שבת מתוקה לכולנו!

אופה3

New member
שלום לכולכם, שלום גחלילית, אני בסדר

מתאוששת , חזרתי לשגרה, הבריאות יותר חשובה, ומה שיהיה יהיה, מצטערת שלא הייתי כאן הרבה, אבל חזרתי שבת מקסימה לכולנו

רינה 30

New member
אופה מתוקה

גם אני לא פעם החלטתי שיהיה מה שיהיה. ואני כולי תקווה שיהיה רק טוב! שבוע טוב לכולנו!!

למעלה