שבת שלום...בולמוסים.

יעל י

New member
שבת שלום...בולמוסים.

אני בהתקפה...מתוקה. מנסה לבלום ולצמצם נזקים בל מרגישה...בולמוסייה. מה איתכן? איך אתן מתמודדות שקורה משהו דומה?ומה הכי אוכלות במצבים האלה?

אוי, גם לי היה סופ"ש של בולמוסים../images/Emo10.gif

וכשאצלי יש אטרף על מתוק, אז בא לי הכי מרוכז, הכי חזק - שוקולד!!!!
מקווה שהשבוע הקרוב יביא לכולנו שפיות ורוגע, לפחות בתחום המזון. שבוע טוב

חופה241

New member
אבוי אבוי הבולמוסים

אני יכולה לכתוב ספר על הבולמוסים שלי הם מגיעים ללא הודעה מוקדמת , וכשהם מגיעים זה בעיקר בשעות אחה"צ, אחרי שהייתה שמירה יפה כל היום אני לא סופרת מודדדת וכמובן גם לא עוצרת, הכל בא בחשבון מתוק אחריו מלוח ושוב מתוק כדי לשבור את המלוח ומלוח כדי לשבור את המתוק.... אני הסופ"ש הזה הגעתי למסקנה שאני חייבת להפסיק להכניס את האוייבים הביתה כי מרבית הזמן זה "לאורחים" או "לילדים " אבל בסופו של דבר בעיקר אני אוכלת אותם.... החלטתי שאפשר לארח בבית הזה עם מקלות גזר ומטבלי גבינה כי אין מה לעשות המארחת במלחמה תמידית ואף פעם קוביית שוקולד אחת לא תספק אותי, שבוע מקסים לכולם, של שליטה בגוף ובנפש..

יעל י

New member
זהו יום חדש שבוע חדש

ונקווה דרך חדשה. חדשות - בעלי החליט להצטרף אלי מהיום.מקווה שזה יעזור לשנינו.שתבינו זה לאשאנחנו הרבסה יחד במשך היום אבל זו בכל זאת עוד סוג של תמיכה.

האורית

New member
דיאטה

ליעלי וקוקי בהצלחה יחד בדיאטה כמה שיותר להוריד וגם אני הצטרפתי לדיאטה מהיום שמרתי דווקא בסדר לא בולסת ואני מרגישה טוב עם זה. אז ביי ולילה טוב אוהבת אותכם אורית

יודעת זה שיעבור למחרת או בעוד כמה שעות

וממשיכה לאחר מכן כרגיל בתוכנית שלי ולא נופלת חזרה.

יעל י

New member
../images/Emo24.gifאיך אתן?עבר הבולמוס?

השתלטתן עליו? אני שמחה לבשר שאני כן. היום היה אחלה יום.

אם אפשר להמליץ על מעדן טעים טעים שממש מזכיר

גלידה שוקולד בננה של פעם: מעדן חדש של תנובה. כשבא לי מתוק - אני מתחילה איתו. הוא בדרך כלל עוזר לי לעבור את מתקפות החשקים לשוקולד.

למעלה