שבת שלום אנשים ...

guliver182

New member
מסכים איתך אבל ...

יש עדויות ע"י מה שאומרים של אנשים שהצליחו לשנות את נטייתם, ומכאן באה התהייה שלי הנוספת. מנגד, אם זהו רצון האל שאמשך לבנים בלי יכולת לשנות את זה זוהי אולי גזרת בדידות שנגזרה עליי? האם ע"י איסור משכב זכר אסור לי לממש פנטזיות או להגיע לחיי מין מספקים בלי לפחד?

guliver182

New member
מסכים עם כל מילה ...

סלח לי שאני אולי קשה הבנה במקצת, אבל חשוב לי להבין ב 100% את מה שאתה אומר. אתה אומר במילים פשוטות לא להקשיב לכל מה שאומרים אלא לפעול כפי רצוני כל עוד אני שמח וטוב לב.

guliver182

New member
חחח כן אה

שבוע טוב וחג שמח שיהיה ! ושוב תודה ...

guliver182

New member
כל מילה בסלע ...

תראה עד היום לא התנסתי בזוגיות ארוכת טווח לכן אני עוד לא סגור על מה מושך אותי ומה לא .אני בסוג של בדיקה כי לפעמים אני מרגיש בי ולפעמים לא ... ואולי זה סוג של בריחה מהמציאות - בהחלט ייתכן. בכל מקרה זה דורש זמן לדעת נכון?
שבוע טוב.

guliver182

New member
שבת שלום אנשים ...

חזרתי לכתוב כאן לאחרונה, ושאלתי באחת ההודעות שלי פה האם ניתן לשנות נטיות הפוכות? אמרו לי שלא ולמרות זאת יצא לי לקרוא מאמרים באינטרנט העוסקים בשינוי נטיות הפוכות ועל כל מיני קבוצות תמיכה למיניהן כמו "עצת נפש" ששם נאמר חוץ מזה שאפשר לשנות נטיות הפוכות, ואף רצוי, הם מתארים שם את עצם היותי נמשך לבנים כאל חטאים שעשיתי בגלגול קודם על משכב זכר, ולכן התיקון שלי בגלגול הנוכחי הוא להתגבר על היצר הזה. אמרו גם שגבר שמקיים יחסי מין עם גברים עתיד למות בטרם עת ולחיות את שארית חייו בבדידות. אני מאוד מפחד מכל הסיפור הזה, ומנגד אני עדיין בספק אם ניתן לשנות נטיות הפוכות בכל זאת? אני טיפוס רוחני לכן גם בחרתי להסתכל על כל העניין מההיבט הזה. תודה רבה.

aשרון

New member
היי גוליבר...

ארגונים כמו 'עצת נפש' והאנשים העובדים בשירותם, הם שרלטנים ורמאים שלוקחים את האמונה בדת ומתמרנים אותה לרצונות שלהם כדי להשפיע על אנשים מבולבלים כמוך, כדי שיתאימו את סגנון חייהם לזה שלהם.

אתה הוא אתה, ואתה בסדר כמו שאתה, להיות הומו זה דבר טבעי לחלוטין, ומי שיגיד לך אחרת הוא לא אדם חכם. וחוץ מזה, המיניות שלך זה לא הדבר היחיד שייאפיין אותך בחיים, זה אכן משפיע על סגנון החיים, אבל זה לא הדבר היחיד.

בהודעה הראשונה שלך בפורום לפני כמה ימים, ציינת שאתה מתלבט בין האפשרות שאתה גיי או בי. זה בסדר לחקור ולבדוק את הנושא, כי רק ככה אתה תוכל לדעת מהי המיניות שלך. אל תחפש סיבות כמו 'עצת נפש' להדחיק את המשיכה שלך לגברים. תבדוק, תתנסה, תבין מהי המיניות שלך, רק ככה תוכל להיות שלם עם עצמך ועם ההחלטות שלך.

ItsikH

Member
נטיה מינית היא חלק בלתי נפרד מזהותך. האם תוכל לשנות את זהותך
? כל מה שתוכל לעשות הוא בהכרח בגבולות זהותך.
אין דבר כזה נטיות הפוכות, המושג עצמו מבטא התכחשות למציאות, זו טענה שנטיה מינית כלשהי הפוכה למשהו "ראוי" או "נכון". היה היה "חוקר" רוסי בשם ליסנקו שטען בחסות הסובייטים שניתן לחנך עגבניה להיות מלפפון... מעניין שהן הקומוניסטים והן הדתות מתנגדים בחריפות רבה כל כך לגילויי מדע המודרני - אבולוציה וגנטיקה - כי אלו שוללים את החינוך כדרך להשגת שינוי בזהות.
פרויד אמנם רחוק מלהיות בר סמכא מדעי, ודאי שבזמננו, אבל מכתבו הנודע בנושא מסכם בפשטות ידע שכבר בזמנו היה בחזקת מובן מאליו לכל בר דעת, וכיום גם אושש היטב במחקרים:

"אני מבין ממכתבך שבנך הוא הומוסקסואל. אני מתרשם מאוד מהעובדה שאינך מזכירה מילה זו בעצמך כשאת מתארת את התופעה. אם יורשה לשאול אותך, מדוע את נמנעת מכך? אין ספק שהומוסקסואליות אינה יתרון, אך אין היא דבר שיש להתבייש בו או להרגיש מושפל בגללו, אין היא יכולה להיות מסווגת כמחלה; אנו רואים בה צורה של תפקוד מיני הנוצר כתוצאה מעכבה מסוימת בהתפתחות המינית. אנשים רבים ונכבדים מאוד מהעת העתיקה ומימינו אנו היו והנם הומוסקסואלים , ביניהם כמה מהדמויות הנשגבות ביותר (אפלטון, מיכאל אנג'לו, ליאונרדו דה-וינצ'י וכו'). חוסר צדק משווע ואכזרי הוא לרדוף הומוסקסואלים כאילו היו פושעים. אם אינך מאמינה לי, קראי את ספריו של הארבלוק אליס.
בכך שאת שואלת אם אני יכול לעזור, את מתכוונת, כך אני משער, אם אני יכול להכיחד את ההומוסקסואליות ולהחליפה בהטרוסקסואליות נורמלית. התשובה היא שככלל איננו יכולים להבטיח זאת. במספר מסוים של מקרים אנו יכולים להצליח לפתח את הניצנים הקמלים של הנטיות ההטרוסקסואליות הקיימות בכל הומוסקסואל, ברוב המקרים אין הדבר אפשרי. זו שאלה של מהות האדם וגילו. לא ניתן לחזות את תוצאות הטיפול.
מה שאנליזה יכולה להציע לבנך הוא דבר שונה לחלוטין. אם הוא אומלל, נוירוטי, נקרע ע"י הקונפליקטים שלו, עצור בחייו החברתיים, האנליזה יכולה להביאו לכדי הרמוניה, שלוות נפש, יעילות מרבית, בין אם הוא יישאר הומוסקסואל ובין אם ישתנה…
שלך בברכה,
פרויד."

guliver182

New member
אני יגיד לך בנוסף מה מקור הבלבול שלי ...

אני סה"כ נראה כלפי חוץ גבר-גבר, מעל מטר תשעים, תמיד בנות חיזרו אחרי ... (בלי להשוויץ כן?) ותמיד שנתקלתי בבחורים מהקהילה אמרתי לעצמי שאני בכלל לא כמוהם בשום מובן, חיצונית כמובן ... וגם כיום זה ככה, ואני מוצא את עצמי חושב על ההוא שעובד איתי או על השכן מלמטה .... ואני ממש מבולבל עדיין מכל העניין הזה ועוד ממהר לשנות משהו שאני בכלל לא בטוח שצריך לשנות, וגם אם אגלה שאני כן הומו בסופו של דבר ולא בי, אני ישלים עם זה ויחייה חיים מלאים ומאושרים. זו השאיפה. תודה ושבוע טוב

למעלה