שבת שלום אנשים !

שבת שלום אנשים !

למי עוד אין תכניות למחר בצהריים? מה דעתכם לבוא לבזאר של הילדים חולי הסרטן שיתקיים מחר, יום שבת במושב ירקונה (ליד הוד השרון) בין השעות 13:30-19:00. ומה יהיה שם? הפנינג ענקי שכולל בתוכו מכירה של תוצרת חקלאית של תושבי המקום, אוכל, ספרים, בתי קפה, דוכני מציאות יד שנייה, אטרקציות כיפיות לילדים, דוכני יצירה ועוד ועוד. כ...ל ההכנסות מהבזאר קודש למען ילדים חולי סרטן בכל רחבי הארץ. ,אז יאללה בואו , זו מצווה ואני אהיה שם.

תודה! תודה!תודה!תודה!!!!!!

אין לך מושג כמה שזה חשוב לי יקירתי ! הפרויקט הזה הובא לידיעתי די מאוחר. למען הדיוק הוא הובא לידיעתי ממש לפני שלושה ימים וזה ממש מאוחר . מה שקורה הוא שמי שבקשר איתי היא שירלי, תומכת הרווחה של הילדים בשניידר וזה לא קשור אליה כי אם למנהלת הפרסום של העמותה , אבל הפרויקט הזה הוא חשוב כי הפעם זה לא רק לילדי שניידר זה לטובת כל הילדים של כל בתי החולים וזה פשוט מדיר שינה מעיניי, אז תבורכי יקירתי ! הולך להיות שם הפנינג ענק. לו רק הייתי יודעת מזה קודם הייתי יוצרת קשר עם חברות (בעבר עבדתי בחברת ויזה וידיעות אחרונות ויש לי יופי של קשרים עם לא מעט חברות ויכולתי לארגן תרומות לעוד דוכנים, אבל זה מאוחר !!!) לא חשוב זה עדיין יהיה מעולה כי הבנתי שיש מלא דוכנים ומלא פעילויות , אבל את יודעת תמיד מפעפעת בך התחושה שהיית רוצה לעשות יותר. בקיצור- אני ממש רוצה שמיליון איש יבואו ויהיה מדהים. אז חיבוק גדול גדול ותודה ענקית. ארי .

סיסי הביאה לידעתי רק אתמול

זה חשוב ויש לי שתי משימות היום להבריז מבר המצוה של אחיינית של בעלי שזה לא קל............ ולבקש מבעלי שיחפש לו רכב אחר זו ממש חוצפה מצידי.......... גם לא לבוא איתו וגם לנשל ממנו את הרכב בכל מקרה זה עד 19:00? היכן זה ממוקם בדיוק בירקונה? אני יודעת להגיע לשם. יהיה שילוט?

וואוו !!

השארת אותי ללא מילים ! את תותחית על !! אז ככה בטוחני שיהיו שלטים ומעבר לזה אני כבר שולחת לך את מספר הטלפון שלי במסר. נשיקות גדולות וכל הכבוד יקירתי . ריגשת אותי עכשיו ממש !!

למעלה