שבת שלום ! אני בהדסה ...

פברואר2

New member
אגב...בעניין ברוך...

לא מזמן הייתי בהרצאה על מהות המילים ומשמעות השם שלנו בחיינו (לא נכנס לויכוח אם יש בזה משהו או לא, הדוגמאות שהוא הביא היו מעניינות בלי קשר) בכל אופן אחד מהדברים שהוא אמר היה על השימוש שלנו ב "ברוך השם" וכמובן הוא מיד צירף את זה לכוח המילים שבהם אנחנו משתמשים ולחשיבות השם שלנו אז ברוך שמך מסטר

Master Stav

New member
בהחלט .......

למילים יש כוח ......איכותי ליודעים להשתמש בהן ולגבי שמי .....הוא סתיו ....המאסטר הוא סוג של תואר ....אבל זו כבר אופרה אחרת ...

זדשב

New member
חוצפן המרדים הזה

חושב שאם הוא "בכיר" אז הוא יכול לתת לך לחכות ?
הוא לא יודע שיש לו פה עסק עם נשמה מקסימה ובכירה בעצמה ? תני סימן שהכל עבר בשלום חושבת עלייך

restסF

New member
נו באמת, ככה מודיעים??

היית מודיעה מראש, ככה היה לנו יותר זמן לדאוג...! בכל אופן, רק שתדעי שגם אני במיטה כבר מיום חמישי בערב [לאות הזדהות כמובן, ואפילו מבלי לדעת למה...] אז קדימה.. להחלים ומהר! אין לי זמן לשכב כאן כל כך הרבה זמן. רפואה שלמה

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

לכולכם ! ריגשתם אותי מנוולים, אסור לעשות לי את זה.... יש לי לב חלש ! קראתי את כל השרשור ופשוט העליתם דמעות לעיניי. אתם כאלו מקסימים ! כל כך תודה. אני בסדר, נחכה במיטה. מתכוננת למערכה הבאה שתבוא בקרוב מאוד. תודה המון !!

למעלה