שבת שלוםם!!!

jast

New member
עידוו!! אתה תבוא לחגקן שלנו, נכון?

נכון. ידעתי^^

jast

New member
אווףףף דיי.. להשמיד את תפוז..

את לא מבינה... כמעט גרמת לי התקף לב... אני כולי עייפה, לא שמה לב מה קורה מסביבי... אני נכנסת לאימייל, אני בוהה במסך 'תגובה להודעתך בנושא:...' טוב, אחרי כמה שניות אני קולטת 'אה!!!!!!! עידו הגיב לי!!!' כ"כ התרגשתי שדפקתי ת'זרת של הרגל בשולחן וכואב לי, ובסוף זאת רק את. תפוז שונא אותי.. והוא גם לא ישלח לי את התגובה הזאת, את תיראי!

jast

New member
מה את מנסה לעשות?

לגרום לי לשבור את האצבע עד סוף?

עידוסססססססס

מתגעגעים אליך!!!!המון!!!!

KobIPWA

New member
אוקיי

דבר טוב - ראיתי את סבתא היום פעם ראשונה אחרי כמה שבועות, זה תמיד כיף. וגם קיבלנו את המחשב החדש לפני כמה ימים. דבר רע - חטפתי מכה לפני כמה ימים, ומאז יש לי נפיחות בשפה (רק בפנים, לא רואים את זה). זה אפילו לא כואב, זה סתם מציק. ומה התוכניות שלכם לסופש הזה - יותר מאוחר אני יוצא לבית של חבר, סתם כמה חבר'ה יושבים ועושים בלאגן. מחר אני (כנראה) הולך לחג קן ק"ש. וזה המקום להזכיר - יום רביעי, 18:00, ברח' נחשון 12 בפ"ת: מופע "התנגשות" של ארגון ההיאבקות הישראלי, הIPWA. מחיר - 25 ש"ח (כלום!). בואו בהמוניכם, אני מבטיח שתראו משהו מיוחד. מבטיח.

KobIPWA

New member
שתי סיבות

1) לא היה לי איך להגיע. 2) גם אם היה, לא ממש היה לי רצון עז לבוא. אה, ותודה.

כמו שחן אמרה...

לא באמת הפסדת משהו.. לא הייה כזה מי יודע מה... זה הייה ארוך מידי כזה... ובקשר לשפה.. אמרתי לך שההאבקות הזאת פוגעת בך... אבל תרגיש טוב.. =) ותחייך.. זה עושה הרגשה טובה

למעלה