שבת שלוםםם

י ר ד נ י

New member
שבת שלוםםם

אנשים להתעורר ! לשמווחחחח ספרו מה עשיתם בסופש. אני לא עשיתי כלום. פשוט לא יצאתי מהבית מיום חמישי בערב. חבר שלי היה עסוק כל הסופש אז גם אני נחתי... ישנתי לי והיה לי סופש ביתי. סתכלו איזה תמונה יפה

the mush

New member
אחלה תמונה ../images/Emo9.gif

אממ.. אצלינו רק התחיל הסוף שבוע, אז בינתיים לא עשיתי כלום. וגם- עכשיו יש לי שבוע חופש. אז אני לא ממהרת. שבוע טוב

g i l i

New member
איי איזה סופ"ש..

מסיבת 18 לידיד, טיול הכנה לטיולי פסח של הצופים... נעלם הפלאפון נמצא הפלאפון, כאב לי הראש חזרתי לכושר אחרי החודש נטול הריקודים הזה... בקיצור טוב מאוד!!!

TheBlackFairy

New member
סתם לא משהו מיוחד../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

בחמישי הייתי בסיום טירונות של אח שלי, יש לו כומתה סגולה
. אתמול בצהריים היה לי שיעור נהיגה, ואז הלכתי לקניון והתחלתי לקנות דברים לפולין, ובערב הלכתי לעזור לארגן את הערב במוסד
. היום בצהריים נסעתי עוד פעם למוסד לעזור בפורים והכלתי אחר כך לראות את הבגרויות של הבנות מחול, היה מדהים, יש להן ביום שלישי בגרות
.

the mush

New member
כבר שאלתי את זה מיליון פעם,

ואני אשאל שוב
איך הולך הבגרות במחול

MiniMe20

New member
בגרות במחול

בבגרות במחול יש שיעור של קלאסי, מודרני וקומפוזיציה. הקלאסי והמודרני זה שעה וחצי כל אחד ובניהם יש הפסקה של חצי שעה. וקומפוזיציה זו עבודה שלך שצריכה להיות גג עד 4 דק'. סה"כ כל הבגרות זה משהו כמו שש שעות כולל הפסקות וכולל הקראת הציונים. לפי מה שהיה אצלנו יש שני בוחנים חיצוניים ובוחן פנימי שהוא אחד מהמורים שלך... אז שיהיה בהצלחה.

TheBlackFairy

New member
שיעור קלאסי ומודרני במבחן../images/Emo60.gif

בגרות שלושת רבע שעה כל אחד, ביחד שעה וחצי
.

למעלה