שבת שלוםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!((((:)

שבת שלוםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!((((:)

הנה לו עוד שבוע עבר, אני לא יודעת מה איתכם..למרות שהשבוע היה קצר ביום הרגשתי שהוא ארוך ונמשך כמו נצח. כמה טוב שהוא נגמר=] ספרו גם אתם איך עבר לכם השבוע, דבר טוב- דבר רע- דבר מצחיק- חויה טובה- שיהיה לכם גמר חתימה טובה, אוהבת3>

jast

New member
יואו עבר ממממש מהר!!

דבר טוב- אני ונוע בג'רוזלםםםםםםם ביום כיפור!!!!!!! דבר רע- מישהו.. חוויה טובה- סיור סליחות, אה כן ויום רביעי היה מטורף. דבר מצחיק- היינו בסיור סליחות בתוך גטו, והיינו צריכים לעשות רכבת.. וגם הרגשנו בתוך גטו שדוסים מפחידים הלכנו מאחורינו כפופים כאלה כאילו מישהו בא להרוג אותם. הייתי בטוחה עוד שניה הנאצים באים... וחשבו שנוע היא הומלס כי היא ישנה על הכביש

אמן סלע

New member
אממ אניי...:)

וואי אני כ"כ שמחה שסופסופ אני לא מעורבת בריב...שלא תבינו לא נכון אני לא שמחה שאתן רבות! *נושמת לרווחה :)* דבר טוב- נגמר השבועע :) דבר רע- ההכנה לטיול סוכות!!!!!!! דבר מצחיק- הנסיעה להכנה לטיול סוכות!!!!! חויה טובה- אתמול ביםם עם חברות שלי ושלושה בקבוקי בריזר! :) שיהיה לכולם שבוע טוב וגמר חתימה טובה וסליחה אם פגעתי במישהו מכל הלב! וסלחתי שרבתי וכלמיני כאלה!

jast

New member
כן, אנ'לא מבינה את זה..

זה כאילו אנשים פה מנסים לריב בכח... סתכלי על השירשור למטה, זה כאילו ממש מאולץ חח. בריזר זה טעים:} אה, וגם סליחה וצום קל ומגניב לך.(אם את צמה כמובן)

אמן סלע

New member
כן ..

יש דברים שלא צריך לסגור ליד כולם...תסגרו את זה לבד באיסי או פנים מול פנים לא 'דעת! אני באמת רוצה לבקש סליחה אם פגעתי בך או משו! דף חדש!

פורה

New member
הממ

אם מישהו תהה למה אני בקושי באה לפה, אז זה בגלל 2 סיבות- 1- בצפר, 2- הדרכה.. וגם אין לי הרבה זמן לענות וכאלה, אז אני רק אאחל לכולנו שנה טובה יותר, יום כיפור כהלכתו.. למי שצם, ושבוע טוב!

ואני עונה לעצמי חחח,

דבר טוב-ירושלים,הכנה לטיול,הפעולה ביום שלישי דבר רע-יום חמישי,חניךך הוציא עליי אגרסיות,קצת הרביץ.אח"כ בכה...ואני כמעט בכיתי איתו. הצלחתי להרגיע אותו[וגם את עצמי] אחרי המון זמן,אמא עצבנית עליי. מישהו התוודה בפני כלפי משהו וזה מעיק, אמרתי למישהו אחר את כל מה שאני חוששבת עליו והוא לא מבין ,ממשיך בשלו. דבר מצחיק-אין ספק שהחזרה מסיור סליחות היתה קורעת חויה טובה-השבוע הזה=]

איזה,רציתי להרוג אותכן בשלב מסוים

בגלל המיי המפס הזה, איזה שיר מדבק, הוא כל כך מעאפן.ואני בדרך הבייתה התחלתי לזמזם לעצמי..בגללכן!!! סתם סתם כפרעליכן,היתן אחלה חוצמהקטע הזה.

jast

New member
יואו זה באמת שיר מעצבן

זה חוזר על עצמו ולא מפסיק להתקע שמח.. עד שכבר כואב לזמזם אותו יותר... תגידו, זאת רק אני או שנעלם פה שירשור?

אמן סלע

New member
האהאא

גם אני תהיתי לאן הוא נעלםם!!! מי גנב את השרשור המסכן... אולי יום אחד עוד נפתח עליו סיפור בהמשכים או משווו חחחח :p

jast

New member
כן..אלו הגמדים הקטנים של סנטה קלאוס

ואם תהיי ילדה טובה בחג המולד תקבלי פורום.

המ.

דבר טוב- בטיול הכנה היום לא נכנסתי למערה [...], וישבתי בחוץ עם רועי מהקן שלי. שני הצוותי הדרכה שלנו לא משקיעים. החלטנוש שנעשה פעולה ביחד והוא בא אלי לפני כמה זמן וישבנו ועשינו פעולה מעולה. דבר רע- כמה דברים. א. בטיול אנחנו אמורים להיכנס לתוך מערה. ומסתבר, שאני קלסטרופובית בצורה מטרידה. ונו, לא רציתי להיכנס וביקשתי והם לא הסכימו לי עד שכמעט התחלתי לבכות. ב. מסתבר גם שהתייבשתי כמעט למוות. הכל כאב לי. לאף אחד לא היה כדור נגד כאב ראש והייתי צריכה לסבול את זה כל הנסיעה הביתה. זה לא היה כלכך ארוך כי הכאב ראש התחיל לי רק כמה דקות לפני העליה [הייתה עליה כזאת. לא חשוב.] אבל כשהגעתי למעלה, והתיישבנו, פשוט נשכבתי והרגשתי כאילו אני עומדת למות. הייתה לי כזאת סחרחורת, באמאשלי. דבר מצחיק- הו רוב היום היה מצחיק. חויה טובה- לא זוכרת. צום קל.

קצת אבל קצת באיחור אבל:)

דבר טוב-נסעתי לכינרת!!!!! דבר רע- האבנים שיש בכינרת :( והקור דבר מצחיק-כול החוויה הייתה מצחיקה וגם שבאמצע הכינרת אני רואה אנשים כול כך מופרעים ומשוגעים על הראש ככה באמצע הלילה ואז פתאום באמצע שומקום אני רואה שאחת מהם היא שמוצניקית!!!!!! חויה טובה- טברייייייייייייייה

פורה

New member
מממ

מה טוב בטבריה? מלא ערסים ופרחות..איכ.. אבל אם נהינת! כנראה שאת ממש יודעת להינות...

דבר ראשון אני הייתי בחוף בטבריה ולא

בטבריה עצמה דבר שני לסטיגמות זה לא יפה ואני בטוחה שלא כול טבריה הם ערסים ופרחות ועוד דבר כשישנים באוהלים נימצאים עם אנשים שאת באת איתם ואיתם נכנסים למים והכול תאמת שהסביבה לא מעניינת אותי בכלל למרות שלא היו שם בכלל ערסים-שוב הייתה שם שמוצניקית לא? ובגדול היו שם מלא משפחות וצעירים וזהו חוץ מזה אני ממליצה לך ללכת לשם אולי תראי עולם אחר ממה שניראה לך

למעלה