שבת שחורה ונוראה...

מייק 48

New member
שבת שחורה ונוראה...

בנות ובנים אהובים ויקרים, רציתי הלילה לכתוב כמה דברים מעודדים... רציתי לכתוב כמה שירים יפים... כמה מילים משמחות שיעשו לכם מעט טוב בלב... כעת אני יושב מול המסך ולא יודע מה לכתוב... קשה לקלוט את גודל הזוועה ואת גודל האסון הנורא... עשרות משפחות בישראל - חרב עליהן עולמן לנצח... ילדים תמימים, ניצני-פרחים יפים וצעירים - נקטפו באכזריות בטרם הספיקו לפרוח... אנשים שתרבותם היא לטפח מחבלים מתאבדים ולשלוח אותם לפוצץ ולרצוח ילדים וילדות, גברים ונשים, זקנים ותינוקות - לא ראויים להיקרא בני-אדם ואין להם שום מקום בחברת בני האדם !!! העולם יהיה מקום הרבה יותר טוב ובטוח בלעדיהם... רוצה לספר לכם משהו שלא סיפרתי... אני עובד בבנין שנמצא לא רחוק מהדולפינריום, מועדון הגלישה שלי נמצא כמה מטרים ממקום הפיגוע ובכל שבוע אני עובר כמה פעמים ליד פתח המועדון שלידו ארעה הזוועה... אני גם נמצא בסביבה (בים או בחוף) כמה שעות כל שבוע... נכון שבימי שישי אני לא שם ולא במועדונים, אבל החוף שבו אני גולש די מלא אנשים והכמות הולכת וגדלה ככל שנכנסים לתוך הקיץ - וזה ממש מפחיד... אני גר וחי 16 שנים בישוב בשומרון. חשבתי שאני גר במקום מסוכן יחסית... חשבתי שאני חשוף יותר לסכנות בדרך כשאני נוסע כל בוקר לתל אביב וחוזר כל לילה בחשיכה הביתה... מסתבר שהמושגים בטוח יותר או מסוכן יותר איבדו את הכיוון וזה יכול להיות בכל מקום... אני רק יכול להתפלל ולקוות שעם ישראל יתעשת ויחליט לעשות משהו... עד אז רק אפשר להתפלל ולקוות לניסים... בכל אופן, אני לא אפסיק לנסוע לעבודה בתל אביב והביתה, אני לא אפסיק לנסוע בדרכים בכל שעה ביום או בלילה, אני לא אפסיק לטייל ליד הדולפינריום ואני גם לא אפסיק לגלוש בים... אסור בשום אופן לתת לטרור לנצח ולשבש את החיים !!!! ליבי עם המשפחות שאיבדו את יקיריהן... אין מילים לנחם... כל מה שאפשר לעשות זה לחזק את רוחם של האנשים ולאחל להם שלא ידעו עוד צער... אבל עולמם של האנשים כבר חרב... מתפלל להחלמת הפצועים במהרה בקרוב... הכאב גדול והלב נקרע... לא יכול יותר לכתוב... מאחל לכולנו שבת שקטה ככל האפשר... בנות אהובות ובנים אהובים - היו חזקים והחזיקו מעמד... אל תתנו למה שקרה להפיל אתכם לרצפה... אל תתנו לזה לזרוק אתכם לתוך הבאר האפלה והעמוקה... איזרו כוחות נפש למאבק בבעיות שלכם, בעיות לא פשוטות... שולח לכם כמה כוחות שנשארו לי, לעידוד ומילוי הסוללות... שולח לכם המון חיבוקים ונשיקות... שולח לכם את אהבתי הגדולה אליכם... לא יכול לשלוח חיוכים כי אין לי... שלכם באהבה תמיד מייק :-(

מייקוש,אתה עוד פה?....לפחות הלילה..

...עבר, ואני עוד שורדת בקושי! הכאב לא עבר ולא נראה יותר טוב מהרגע שהשמש עלתה!!!!!!!! חשבתי......שאם אני אעלה לגג אחרי שכתבתי.................אולי הזריחה תעודד אותי גם כן, לדעת שהשמש לא מוותרת וכל הזמן ממשיכה לעלות לא משנה מה יקרה וקורה! זה כמובן לא קרה ובמבט אחד לכיוון הים והדולפינריום..........אבל אני יכולה לפחות להגיד שאני עדיין פה אתכם, אבל גם לא כאן!!!!!!! הסבלללללללללללללל כל כך גדולללללל וכואבבבבב שהיא אפשר לתאר!!!!!!!!!!! מה עשינו????????? במה כל כך חטאנו?????????? למה מגיע הסבל הזה|!!!!!!!! אני עדיין וזה גם לא ישתנה שונאת את העולם הזה ואת החיים!!!!!!!!!!! עולם הכאב, הצער והאובדן!!!!!!!!! אפילו לרגע לא ייתן להנות..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף................................... כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב................................... רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.................................. ועצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב........... חלק מדמעות של מלאכים............ ...דמעות של מלאכים........מדוע הם בוכים המלאכים, אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאכך.....בעולם עצוב כל כך...... .....כי כשהמלאכים בוכים.......בעולם אחר......אז בעולם הזה עצוב לנו יותר............. .......וגם אנחנו כאן......רוצים לבכות, לבכות איתם מה לעשות......רוצים לבקות מה לעשות.........רוצים להקות והדמעות אינן יורדות והדמעות אינן יורדות.......הדמעות אינן יורדות..........

מייק 48

New member
מראונת חומד, גם המלאכים בוכים...

היי חזקה מראונת יקרה ואהובה... עם כל הכאב והקושי בבקשה אל תישברי !!! כעת את מרגישה זוועה, בערך כמו שכולנו מרגישים... עם הזמן תרגישי אולי יותר טוב ויוקל לך מעט... אל תשליכי הכל על עצמך ואל תהפכי את הטרגדיה הזו לטריגר עבורך ע``מ להתפרק ולשקוע יותר בדיכאון... אל תיפלי לבור של הרעבה נוספת כי אנחנו זקוקים לך מאד ואוהבים אותך מאד מאד, ורוצים אותך בכושר סביר... כולנו נבכה ונכאב, גם המלאכים יבכו איתנו... אבל אסור לוותר ואסור להישבר !!! לא ניתן למרצחים ניצחונות !!! אני איתך וכולנו בפורום איתך, חומד... מחזקים אותך... שולח לך כוחות רעננים משלי למילוי הסוללות... שולח אלייך שק של חיבוקים ונשיקות... החזיקי מעמד - ואנחנו כאן איתך... שלך באהבה מייק

מייק מדהים שלי, אתה עוד כאן????????

למה הכאב לא מרפה אפילו טיפונת?????????? שמעתי עכשיו בערוץ 2 נערה, בגילי, שחברות שלה עכשיו במצב קשה, כל כך רואה אותה ואת כאבה העצום!!!!!!!!!!! את הבילבול!!!!!!!! הכל בעיניים!!!!! וחסרת אונים, וכן, היא אומרת שהם כל כך צעירים, צעירים... מבוגרים, לא משנה.....אבל קשה לי לקבל את ההרס הזה, כל כך צעירים.... לא הספיקו לגלות את העולם הקסום, לטוב ולרע........וכבר החיים נלקחו להם????!!!!, ואז אני חושבת עלי, על חיי, המתנה הזאת שנקראת חיים לא מגיעה לי, הייתי רוצה לתת אותה למישהו אחר!!!!!שלא היא מגיעה יותר משלי! אני מזלזלת בחיים שלי, אני עושה את זה לעצמי....בניגוד לאנשים שלא אחראים על בוא סבלם. ולא יוצרים כל הזמן מחלות וכאבים כמוני!!! ......................פשוט לא מגיע לי חיים.......................... אז למה אלוהים עלי כבר לא מוותר ועושה ממני מלאך........שאולי אני יוכל לעזור ולאלחם בשמיים על החיים שנלקחים........ לקורבנות מסכנים וטהורים! מילא, אם היה נותן גם לי וגם להם חיים......... אבל את חייהם הטהורים הוא לוקח ואת שלי לא!!!!!!!!!!!!! למה?????????????????????? מייקוש, אני יוכל לעזור יותר בתור מלאך שקרוב לאלוהים..... אני יוכל לעשות יותר, כי פה גם כשאני מנסה.....ונשבעת שאני מנסה.......אז אני לא עוזרת לאף אחד באמת!!!!!!!!! .........ברקע עוד מאתמול אני שומעת במחשב את השיר: ``דמעות של מלאכים`` ו``תשמור על העולם ילד`` ואני נכשלתי ולא שמרתי על העולם.......ולא יודעת עוד איך אני יכולה לשמור עליו.......חוץ משם מלמעלה בשמים! אוהבת אותך מייקוש....ואת כולכם ולעולם אל תשכחו את זה..... מוסרת מלא חיבוקים..........מייקוש.....אני מחקה לתשובה....או תשובות....למרות שבטח אין לך תשובות לשאלות המוזרות שלי........

מראונת שלי...

אין לי הרבה מילים כרגע וגם לא תשובות אבל חייבת לומר לך משהו. זה לא שלא מגיע לך לחיות...מגיע גם להם וגם לך. את ההסבר למה ומדוע הם נלקחו אף אחד לא יודע. אני שואלת את עצמי שאלה זו המון פעמים ועדין לא מצאתי פתרון. כנראה שעלינו פשוט לקבל זאת כעובדה ולהבין שעלינו להיות פה...שעדין לא הגיע תורנו להילקח למעלה. אני לא יודעת מי מחליט וקובע בשאלה למי לא מגיע ולמי כן - אבל בטוח שזה לא אנחנו. את לא נכשלת בתפקידך...אם מישהו נכשל זה וודאי שלא את. כל מה שנוכל לעשות הוא להיות איתם...אם אלו הכואבים את הכאב הנורא הזה ולא לשכוח את אלו שהפכו למלאכים.... יותר מכך לא נוכל לעשות. אני מצטערת שאין ביכולתי לעזור גם יל אין יותר מידי כוחות כרגע. רק רוצה שתדעי שבשום אופן אין זה באשמתך. אוהבת ומחבקת חזק חזק אני.

מאיונת מדהימה שלי!

רק חשוב לי להגיד לך תודה על כל החיבוקים!!!!!!!!הם מחזיקים אותי ולא נותנים לי לפול יותר מידי! את כל כוחותי אני נותנת לך, כי קיבלתי עכשיו אספקת חירום ממייק, כך שמקווה שתתפסי אותם ותתחזקי!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך כל כך שאין לך מושג....יש לך נשמה כזאת טובה טהורה ומקסימה שאפילו העיוור רואה אותה!!!!!!!!!!!! את יודעת.......באמת הייתי רוצה להיות מלאך....אני אוהבת מלאכים ונקשרת אליהם הכי בקלות!!!!!!!!!! כולם פה כמו מאין מלאכים,וגם ילדונת שאני יודעת שכאן ולא כאן.....היא גם המלאכית הקסומה שלי.... יש לי מזל שקיבלתי מלאכים שומרים שכאלה מאלוהים(לא נעים לי ככה כאילו לנדב אותכם למטלה הקשה הזאת!!!!!! כך תעזבו את מה שאני אומרת...כי גם בלי מודעות אתם מלאכים שומרים שאני כל כך אוהבת!!!!!!!!!!!!!) ......חוץ מזה סביר היה להניח שאין תשובות לשאלות שלי........אחרת כנראה שלא הייתי שואלת............. מאיונת נפלאה שלי עם לב ונשמה קסומים ומדהימים....תודה ותודה ותודה מלאכית יקרה, אני אשמור עליך מכל משמר שלא תפגעי.....וכשזה יקרה, כי לצערינו זה קורה מידי פעם לכולנו........אני מבטיחה לחזק אותך ככל שביכולתי.........ולאהוב אותך כמו תמיד.......ולשלוח מלא חיבוקים!!! ....טוב יקירתי!!!!! אז עכשיו......תפסי את כל החיבוקים שיש לי גם לתת לך........שלא יברחו...................!!! אוהבת תמיד

למעלה