שבת שאחרי שבת

s h o o s h a

New member
שבת שאחרי שבת

שבת ראשונה אחרי השבת שהעייפות כמעט והצליחה להכניע אותי. שבת ראשונה אחרי שעייפתי מהכל ורצוני האחד לישון, לנוח, לא לחשוב למשך שעות מעטות, כמעט הפכו לשנת נצח. ימים בהם מצאתי אנשים יקרים ואוהבים את אלו שאיכפת להם שלא מַתנים אהבתם בדבר מצאתי את ילדיי היקרים שכמעט ואבדה להם אמם ילדים שנאלצו להתמודד במשך שבועות ארוכים עם חסך אדיר של אם ובהבזק אחד כמעט לאבד אותה ילדים שלא וויתרו שזעקו את אהבתם ולידי מצאתי מלאך מלאך בדמות אדם המלאך שלי שלא וויתר לי שהיה לצידי כל העת בשעותיי הקשות ביותר שלא נטש לרגע שעטף אותי וחיזק אותי והיה שם איתי, בשבילי מלאך מלאך בדמות אדם המלאך שלי המלאך שעדיין כאן שומר עלי מאמין בי נוטע בי תקוות ואני רק מקווה שלא מאוחר לי מידי ... שבת ראשונה אחרי השבת שהעייפות כמעט והצליחה להכניע אותי. ואני כאן ואני רק מקווה שהעייפות שכרסמה בי, שנגסה בי, הותירה בי עוד מספיק כוחות להמשיך הלאה שלא הותשתי לגמרי שלא מאוחר לי מידי אני לא לבד במסע הזה אני יודעת סביבי אנשים יקרים שאיכפת להם ואוהבים אותי ובכל זאת – מרגישה לבד כשנגמר היום ופוחדת להיפגע שוב ויודעת ש ... שבת ראשונה אחרי השבת שהעייפות כמעט והצליחה להכניע אותי. מנגבת את הדמעות מקווה בשבילי מקווה שעוד אדע ימים אחרים

מצוטטת

New member
אם הבנתי אותך נכון

אז קראתי כאן עצב קראתי עייפות והתרוקנות קראתי את הלבד שלך בתוך איזשהו ביחד מהול בכאב, בתוך מה שיש ושעדיין חסר... לחלק התחברתי יותר לחלק קצת פחות אבל מזה חשוב... יכולה לספר לך , על עצמי הלבד והפחד האישי שלי, שישנו שם.... אבל לא זה שרוצה הפם לכתוב לך... כי המשפט הזה שלך... ילדים שלא וויתרו וזעקו את אהבתם... והמלאך בדמות אדם שעדיין כאן מאמין בי על זה אני רוצה לכתוב לך ועל ה"ריק" (כביכול) שאת מספרת את הסימנים האלו אני מזהה את המעגל קסמים הזדוני הזה שמתעתע , מכירה אותו הכירות אישית אז מה ?....לבטח תאמרי לי... (צרת רבים...נחמה....) ואני אומרת לך הלבד הזה שלך כואב , מעייף אבל בשום אופן לא מכניע כי סביבך אנשים המושיטחם לך יד ואת כבר מזהה ויודעת כמה את חלק מעולמם, כמה את יקרה עבורם. אז קחי לך עוד את השבת הזו לאגור כוחות , הרפי מאלו המחשבות כי יש לך עבור מה לקום מחר בבוקר
שמעת אותי צועקת??? או לצעוק לך שוב

מצוטטת

New member
הייתי חייבת לצרף לך גם את אלו המילי

כשאני איתך מילים ולחן - דניאל סלומון כבר לא אותה ילדה טובה וכואבת ובטח שלא אותו כאב ישן לא יוצאת לחפש,לא מתאהבת לא רקדתי מזה הרבה זמן וזה לא שאני מצטערת וזה לא שאני אבודה כי כשאני איתך כשאני איתך ואתה איתי אז אני מנצחת את כל המילים כשאני שלך ואתה שלי אז אנחנו ביחד מול כל הפחדים והשנים כבר לא אותה ילדה שרוצה וכועסת שלא הכל יוצא כמו שהיא צריכה לא תלושה אבל גם לא מתחברת לכל דבר שאני מרגישה וזה לא שאני לא בועטת וזה לא שאני לא עצובה כי כשאני איתך כשאני איתך ואתה איתי אז אני מנצחת את כל המילים כשאני שלך ואתה שלי אז אנחנו ביחד מול כל הפחדים ואני לא צריכה שתראה לי שאתה לא יכול בלעדיי אני רגע פה ורגע הולכת זה הסיפור של חיי כשאני איתך... ועכשיו אחכה כאן בשקט עד שתשובי לספר איך..... את מנצחת את כל המילים ומתמודדת מול כל הפחדים
שמעת

השבת הזאת היא השבת הראשונה

של תחילת העליה במעלה ההר אחרי השבת ההיא שהגעת לקצה המדרון שכמעט הרמת ידיים תמיד אמרתי שיש מישהו למעלה שיפיל אותנו עד המקום בו נוכל לעמוד בו לא צעד אחד מעבר את לא לבד המלאך ששומר עלייך ילדייך איתך גם אם זה מרגיש לבד גם אם זה מרגיש בודד תסמכי עליהם איחזי בידם המושטת ותדעי אף פעם אבל אף פעם לא מאוחר מידי כל יום הוא התחלה חדשה כל יום הוא תקווה ויבואו ימים אחרים בזכות התקווה בזכות האמונה התגעגענו אלייך שושה

האלי

New member
בטח שיש

כולנו נולדים עם הכוח להתמודד עם כל מה שהחיים מציבים לפנינו. עכשיו נשארת רק השאלה אם תעשי שימוש בכוח הזה שיש בך. אבל קודם את צריכה להחליט שאת רוצה להשתמש בו. שלך, האלי.

רות 2

New member
שושה....כתבת..

שילדיך לא ויתרו לכן את לא יכולה לוותר....... איספי עצמך היי חזקה!! כי יש לך ילדים שלא מוותרים וילדים מספיק חזקים להתמודד עם מציאותם בזכות אהבתם אליך, בזכות אהבתך כן, התיחסי והקשיבי לגופך אם עייף הוא ...אבל אל תתני לעיפות להפוך לך למפלט מפני ההתמודדות עם המציאות אספי את עצמך היי חזקה שולחת לך אור שוולחת לך חיבוק!!

את מזכירה לי איך הרגשתי השבוע

הרגשה מוזרה לבד בלי אהבה בלי המון דברים ועוד מחזר שמבלבל את מוחי, ישבתי חשבתי החלטתי להמשיך כאן לבדי, הבנתי שיש לי כמה חברים טובים סביבי, ואפילו נאחזרתי בהם ויחד תמכנו ונתמכנו למשך כל הסוף שבוע, שם גיליתי שיש לי מלאך משלי שמרגיש כמוני העזתי לקרב ולהתקרב אליו, להנות מרגעי האושר שמשאירים אותי מוארת ומחייכת עד שהטוב יבוא ואיתו יבואו ימים אחרים עם דמעות אחרות של אחרי התקווה שלא אהבה וטוב . אל ייאוש חמודה היי שמחה שיש לך מלאך כי לא לכל אחד יש אחד ליד

r e d head

New member
שושה......./images/Emo140.gif

אני יושבת כאן כבר כמה דקות מול המסך וחושבת מה לכתוב לך מה אני הרגשתי בימים כאלה אך מתרוממים מחדש אני חושבת רק דבר אחד לא להפסיק להאמין שיקרה לך כל מה שאת רוצה בשביל עצמך. אני כמעט בטוחה שמי שמאמין מוצא בסופו של דבר את הדרך למה שהוא רוצה. העולם לא עוצר, החיים ממשיכים תראי יום אחד תקומי בבוקר ותשכחי לחשוב שלא טוב לך....תצאי מהבית, מישהו יחייך אלי ותחייכי בחזרה,תקבלי מחמאה קטנה ותרגישי טוב, תשמעי בדיחה ותצחקי.... לאט לאט זה מתפוגג.... זה דרכו של עולם....הזמן ....והאמונה

האמיני בעצמך

אלו שמאמינים בך, מאמינים שאת יכולה. האמיני בהם והאמיני בעצמך. את לא ראשונה ולא אחרונה בסיפור שכזה. היו עוד שעברו פרשה דומה ולא האמינו שימצאו את הכוח, אבל הכוח היה בהם. קיראי בקישור. דעי לך דבר אחד - את לא לבד. אמרת זאת בעצמך. היי סמוכה ובטוחה שתדעי ימים טובים יותר. תרשי לי לשלוח לך
דובי חם.

maof

New member
שושה ../images/Emo140.gif

אני קורא אותך פעם אחר פעם....... ולא מוצא את המילים ...... כל מה שאני יכתוב ישמע כקלישאה...יהייה טוב, אל תידאגי,הכל יעבור פעם כתבתי לך אשת הברזל בגלל שזה הרושם שהראית ונתת לאחרים אני יודע שלפעמים ניראה לנו שהשמים קורסים וסוף העולם היגיע אבל אני ידע דבר נוסף שמאחורי הכתיבה נימצאת אישה חזקה שיודעת למצוא את דרכה בתוך הסבך.....וגם את יודעת את זה !! מעוף

ש י ר ט ל

New member
המרחק בין לרצות באושר...

לבין לעשות מה שצריך כדי להשיג אותו, הוא האמונה שהאושר יגיע. האמונה שהמאמץ יישא פירות. אל תחדלי להאמין בעצמך. ואם אוהבייך מאמינים בך, בטחי בצדקת אמונתם. שאבי מהם כוח עד שתוכלי לשוב ולשאוב את הכוח מתוכך.

כמעט הפכו לשנת נצח...

כל גופי הפך חידודין חידודין חושבת עליך אישה שתלאות החיים והמעמסה על גבך כמעט והכניעו אותך וכמעט הביאו אותך לדרך אין חזור מתקשה לדמיין לעצמי מצב כזה איך שהוא החיים אצלי תמיד ניצחו ובגדול אבל קולטת שזה קיים וחושבת על אותם ילדים, שהיו גדלים ללא אמם ועל החברים... שאת כבר לא היית במחיצתם על אותם הורים...שהיו שוכלים את ביתם ובעיקר עלייך יקירה שלא היית כאן כדי לראות את ילדייך הופכים למבוגרים.... אין דבר בעולם... ולא משנה כמה הוא כואב... שיכניע אותך יקירה כל מילה שאומר עלייך, שתאמיני, שתראי, שתגלי....תהיה נבובה וחסרת תוכן רק אזכיר לך את האהבה של האנשים שסביבך אלייך את מי שאת וכמובן את אותו מלאך שמצביע ברגליו... אשרייך שזכית במלאך מגן אישה יקרה

Lonely In Blue

New member
שושה ...

שוב פעם אני מוצא את עצמי מחפש מילים ולא מוצא. וגם, אני חושש להשתמש במילים. מילים יכולות להיות חרב-פיפיות. רוצה להגיד לך שאת חייבת להמשיך, בגלל ילדיך. הם צריכים אותך. הם אוהבים אותך. עליך לחשוב עליהם. אבל, חושש שזה רק יעיק עליך. שמתוך זה תקבלי רק תחושת עומס של אחריות, ואולי את כבר כורעת תחת העומס. רוצה להגיד לך שאני, ואני מאמין שגם רובנו, גם עייף, ויותר שורד מאשר חי. אבל אני מאמין שתצליחי למצוא את כל הסיבות מדוע מצבך קשה יותר משלי ומשל אחרים, בלי קשר לכמה זה נכון. פשוט בגלל שכרגע חשוך לך, ובחושך, הצרות שלך נראות גדולות יותר. רוצה להגיד לך ששנת נצח הוא דבר בלתי הפיך. שכאשר אדם נכנס למצב הזה הוא כבר לא יחווה את כל הרגעים היפים ואת רגעי האושר שעוד מחכים לו. אבל כשאדם עייף, הוא אינו מאמין שיגיעו גם זמנים טובים. רוצה לפנות לרגש הגאווה שלך. לעורר בך את התחושה "לעזאזל, שום דבר בחיים לא ישבור אותי. אני אחזיק בחיים בשיניים". אבל, אולי כרגע גאווה אינה בראש עניניך. רוצה להגיד לך לתת לעצמך קרדיט. להפסיק לחלק לעצמך ציונים. לקבל את עצמך כמו שאת. אין צורך להיות מושלמים כדי לחיות. אפשר להיכשל, אפשר לא לעמוד בציפיות, אפשר להיקלע למצבים של חוסר תיפקוד, אפשר לתפקד בצורה כושלת. כולנו חיים עם מה שיש. אבל, אולי פשוט איני מבין נכון מה עובר עליך. מה אומר לך ? מה אפשר להגיד במילים ? הרבה יותר טוב היה לחבק אותך חזק חזק. למחוץ לך את הצלעות בחיבוק כזה שלא היה משאיר לך ברירה, אלא להבין שאת לא לבד. אני מקווה שזה מה שהמלאך השומר שלך עושה. ומבקש ממנו לתת לך חיבוק גם בשמי.

שושהההההההה ../images/Emo124.gif

השמיעי קול דואגים לך כאן מאמינים בך גם אם את היום לא כל כך מאמינה בעצמך אנחנו כן!!!! שמעת????

שלווה

שלוה – להשלים עם דברים שאין ביכולתי לשנות. מילים שלך והן כ"כ יפות

ophra

New member
כמו רבים לפני

נותרתי כמעט לא מילים כי מה אפשר להגיד....??? ברגעים כאלה, אפשר רק "להיות" איתך לידך נפלא שיש לך את המלאך, והחברים, והילדים הנוכחות שלהם בוודאי מחזקת יש לך גם אותנו. בצורה אחרת, אבל אנחנו כאן נשארים לא ניתן לך להתפרק לחלוטין נעזור, כמיטב יכולתנו לאסוף את השברים ולאחות אותם מחדש מצטרפת למילים של ניצת: השבת הזו היתה הנקודה שבה התחלת לטפס בחזרה למעלה צעד אחר צעד עקב בצד אגודל באיטיות ובסבלנות אין קץ תוך ידיעה שיהיו בדרך לפסגה רגעים קשים אבל היא שם, הפסגה ואת יקירה בדרך אליה! 'געגענו אליך אשה. לא ניתן לך ללכת שוב קולקך מהר
עפ

למעלה