שבת רוחנית

שבת רוחנית

בשעות אלה מבלה ג´ינג´ית את השבת הרוחנית שלה אחרי שאיחלה שבת שלום לכולם וביקשה סליחה מכולם אם פגעה בכולם. זה נהדר לא? נהדר. בוודאי. רק מישהו באמת רשע (ואני לא כזה) עלול למצוא בין השורות שכתבה ג´ינג´ית כמה רמזים שג´ינג´ית לא התכוונה אליהם: למשל: שבשעה שג´ינג´ית מבלה את השבת הרוחנית שלה, החילוניים ממשיכים בחיי הפריצות והחול שלהם. טוב,אני חוזר לאורגיה שלי...

טל קר

New member
חנה, בגלל נשים כמוך עוד יכתבו

על גברים ש"איש חמתו מלאה צואה ופיו מלא זרע" (וכמובן רק כביטוי שיציעו לנשים לחשוב עליו על מנת שלא יבואו לידי עבירה בהרהור חטא).

טל קר

New member
נראה לי שלא, אבל אם חמתו מלאה

צואה, כדאי שלא ישפוך אותה על הגויים, דעת הקהל עלינו בעולם כבר עכשיו לא משהו.

המילה היא "חמת"

ופירושה מעין כלי קיבול נישא עשוי עור המשמש בד"כ לאחסון נוזלים - מים, יין וכו´. בהשאלה, כשחושבים על זה, זה מתאים גם לקיבה. אם תתעקשו, אפשר גם לומר נאד, אבל על אחריותכם

cusamano

New member
זה עדיין מגעיל!

וחוץ מזה איפה אתה מיתחבא באינטרנט כשאני לא רואה אותך באי סי קיו??

אני ממעט להשתמש ב-icq

דורש ממני להיות מחובר יותר מדי זמן, ואני משתדל לצמצם.

cusamano

New member
אני דורש

שתבוא לאי סי קיו ליפעמים להגיד שלום ולישלוח לי מאמרים לפני כולם! לא שמעתי ממך שנים!

דורש, אה?

זהו חביבי, נגמרו המשחקים. כמו שכתבתי לדרור קודם, עכשיו אני בקטע של לכתוב ספר. אם יש לך או למישהו שאלות שנראה שחשוב לשאול, בקטע של פילוסופיה-אתאיזם-מחב"תים וכו´ - זה הזמן
יאללה ביי

טוב, לא אורגיה... אבל מאתמול בלילה

היו כמה שודים שעשינו. ברצינות, אפשר ליהנות משבת בכל מיני דרכים, וגם לסבול בכל מיני, מה שאני לא מבין בכל העניין זה מה אלה השטויות של "אסור לנסוע בשבת", "אסור להדליק אור בשבת". חבר´ה, זה מגוחך. חרות מעוז כתבה על זה מאמר נפלא - חופש ההשתטות. מומלץ.

טל קר

New member
אפרופו מגוחך, על המטוס שהנחו אותו

לא לטוס מעל בית קברות שמא יהיו במטוס כוהנים, כבר שמעת?

דנינקי30

New member
האיוולת עולה יחד עם המטוס

זה שאחד, רב אלישיב, ביקש לקיים דבר איוולת - כבר ראינו ושמענו וטעמנו. אבל זה ששר התחבורה, רופא, איש שאמור להיות משכיל, קצין בכיר במיל, חבר קבינט ועוד מיני כיבודים מאמץ דרישת הבל זו ומחייב טייסים לנהוג על פיה - זה נבצר מבינתי. על כך נאמר במקומותינו - האיוולת מרקיעה שחקים.

giingiit

New member
אתה יודע משהו דרור?

אתה מיחס לי הרבה יותר ממה שהתכוונתי אליו. כנראה שהנושא מציק לך ואתה מרגיש שהשבת שלך נחותה יחסית ושאתה חי בפריצות ומפספס משהו (זה נכון?). אם תרצה באמת שבת רוחנית פעם על באמת, אתה יכול לפנות אלי לאימייל בצורה אנונימית ואארגן לך משפחה נחמדה. שבוע נפלא תמנה

ואללה תמנה - סוף סוף חשפת את שמך!

כמה חודשים שאני רואה את ג´ינג´ית בכל מיני פורומים, מעלה עליה פיוזים מכל הכיוונים, והנה מסתבר שזו היא תמנה! אחלא תמנה!

giingiit

New member
כנראה שלא קראת את ההודעות

אחרת היית יודע כבר אז שזהו שמי האמיתי. ואכן פיוזים עולים רק אצל אנשים שלא מוצאים מה לענות. זו תופעה מוכרת שכשנגמרים הטיעונים מתחילים לדבר בחוסר תרבות אבל אני לא מתרגשת מדברים כאלו. בין החילונים שונאי הדת והחרדים אני מה שנקרא "ידועה לשמצה". את זה שמעתי בכל אופן מאדם אחד מאתר חופש דווקא. שבוע טוב תמנה

אלימות מעידה על פחד

גם כשזו אלימות מילולית. אני מעודי לא התבטאתי כלפיך בחוסר תרבות, ועל כך כבר אמרו חז"לינו, ש"אין הגמל רואה את דבשתו". היי ברוכה.

למעלה