שבת ראשונה בבית השנה,

יהללל

New member
שבת ראשונה בבית השנה,

כמה התגעגעתי
התגעגעתי לטיסה הביתה, לעיכובים, לעוגיה שמקבלים בטיסה
ולבעיות שעושים כדי לתת לי לצאת 10 דקות מוקדם יותר. הטכני הסתדר יפה בלעדינו, החמד"ר שופץ, הכיתות נראות הרבה יותר טוב
המפקד בית ספר, וואו
מי היה מאמין... רואים שהוא היה שוחר אה
התרגלתי לעובדה שככה יראה החדר שלי בשנה הקרובה, והאמת, יש לי דוקא חדר סבבה
מערכת שעות יחסית לשנה שעברה מעולה, יש אפילו יום שמסיימים ב-1
מורים סבבה, בקיצור, היו יומיים אחלה
אני מקווה שגם אתם שרדתם את היומיים האלה, ושיהיה יותר טוב משנה הבאה
זה לא קשה במיוחד
לחדשים שביננו, אל תקשיבו לאף אחד
הטכני זה לא כלא
שיהיה לכולכם בהצלחה
י'3,
היה לי כיף איתכם
בסוף יהיה בסדר

dogli3

New member
../images/Emo45.gif

"לחדשים שביננו, אל תקשיבו לאף אחד הטכני זה לא כלא" אמנם חדשה לגמרי שם, אבל זה כל כך נכון.. לא רע בכלל והמשמעת לא כל כך קשה.. ציפיתי ליותר.

dogli3

New member
ט'2

בנות מהכיתה.. אם אני זוכרת נכון: אלה אנגלינה ויקי אליזבת ורד (ואני- רותם)

dogli3

New member
הם ממש אחלה..

סמר בעיקר.. או איך שקוראים לו.. נו, הדרוזי. יש גם את אלירן ושירן שעוד לא ממש הספקתי להכיר. חניכים יועצים אחרים שממש אהבתי- מיטל, יוני, רביע וחמד שהוא ראש צוות או איך שקוראים לזה.. באמת חבר'ה טובים. מי את בכל העסק הזה?

מה רציני?

גגמני רציתי אבל נסעתי לסבתא שלי הסתומה (טעות חיי) בגלל זה פספסתי את הימים שהיו בחופש לחניכים יועצים בכל מקרה תבחרי בי למועצת תלמידים

דרך אגב, לחדשים

אל תבהלו מכל השלשות ושאר הדברים- תמיד בתחילת השנה זה ככה. לאט לאט תראו איך ירפו מכם

dogli3

New member
לך פאדיחות?

אולי פאדיחות לשכבות הגבוהות לעמוד בשלשות ולראות את השכבות הנמוכות יותר מסתכלים עליהם?

whitiger

New member
חחח לא הבנת..

ככה המדריכה שלנו אומרת לנו... חחח "זה פדיחות בשבילכם אבל עד שלא תלמדו ללכת בשלשות...בלה בלה בלה..."

Prince Yoni

New member
כן כן..

חניכה יועצת שלנו....חח בהצלחה! וכן איזה מצחיק המפקד בית ספר החדש... אל תדאנו נביא אותו לפורום..חחח באמת אחלה כיתות קבלנו. יאללה שבת שלום לכולם!

למעלה