שבת קציר בעין שמר- 12/5/2007

שבת קציר בעין שמר- 12/5/2007

קציר חיטים בעין שמר מוזיאון "החצר הישנה" מזמין לחגוג את קציר החיטה בשבת 12/5/2005 בשעות 10:00-15:00 פעילויות המוצעת: * הדרכות במוזיאון ובחצר המוזיאון * סרט אורקולי * יציאה לקציר וביקור בטחנת הקמח מראשית המאה * אפיית לחמניות במאפיית לבנים משוחזרת * סיור בטרקטור ברחבי הקיבוץ * נסיעה ברכבת האלונים, רכבת אמיתית * משך הפעילות כשלוש שעות הכניסה בתשלום: ילד מגיל 3 –35 ₪. ילד מגיל 5 – 40 ₪. מבוגר –40 ₪. אזרח ותיק (בהצגת תעודה ורישומה)- 35 ₪. קיבוץ עין שמר נמצא בין צומת כרכור (צומת מנשה, כביש 65) לצומת שער מנשה, 10 דקות ממרכז מסחרי גן שמואל. ניתן לרדת מכביש חוצה ישראל בצומת ברקאי לכביש 65 לכיוון חדרה, צומת מרומזרת ראשונה שמאלה. טלפון לברורים: 04-6374327

בקיצור 160 ש"ח- כדי לראות איך עושים קמח? ../images/Emo4.gif

אנו הורים + 2 ילדים, לשים 160 ש"ח כדי לראות איך עושים קמח...ולעבוד בשדה? מוגזם . לא מתאים.

שבת קציר בעין שמר

שלום לך אנו מציעים חוויה משפחתית תוכנית וחוויתית יש הרבה יותר מ"עבודה בשדה" ו"לראות איך עושים קמח" אנא קראי את כל הפעילות המוצעת נשמח לראותכם

eden74

New member
אולי גם אנחנו נבוא...../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא יהיה מאוד חם. הפעילות מתאימה גם לילדים קטנים (גיל 3 בערך)? בני כמה ילדייך? לגבי ההערה שלך נראה ליקצת הגזמת, כל אחד עושה את שיקוליו במיוחד הכספיים. בכל אופן אשמח לתגובה ערב טוב

יש לי שני בנים

בן שנה ושמונה ובן שלוש. לגבי השיקולים הכספיים. נכון, כל אחד עושה את שיקוליו אבל לבוא ולהשמיץ פעם אחר פעם, ממש מיותר ומכוער. היא גם כתבה פעם לגבי פארק רעננה, מקום שבוא דורשים דמי כניסה ובצדק. כל מי שנכנס לשם נהנה מהניקיון ומהטיפוח הסביביתי. מי שלא רוצה, שלא יגיע, אבל שתפסיק לפזר את הרעל שלה. אני נכנס לכאן המון, ומפיק המון מההערות הבונות של שאר אנשי הפורום ומאוד צורם לראות מישהי שמסתובבת ורק מעבירה ביקורת. מישהו צריך להעמיד אותה במקום ואני מוכן לקחת על עצמי את התפקיד. אני בטוח שהרבה אנשים נפגעים מההערות שלה אבל מדי מנומסים מכדי לענות לה.

אז אל תבואי וגם התגובה שלך מיותרת!

גם על יער האגוזים המדהים היו לך הערות קמצניות, לגבי הטבע בחינם. אם את לא קולטת, וכנראה שלא, שבשביל להנות מהטבע, צריך גם אנשים שיקנו ויטפחו, כדי שקמצנים כרוניים כמוך יוכלו להינות, אז תשארי בבית ותשמרי את ההערות שלך לעצמך.

מצטער על הכעס אבל

מרתיח אותי להיפגש שוב ושוב בישראלי המכוער, במקרה הזה ישראלית, שמחפשים איך לנצל את הסביבה. פשוט בושה. זה בד"כ גם האנשים שהורסים את הסביבה, מלכלכים ומנצלים ומרמים את כל מי שעומד בדרכם.

למעלה