שבת קסומה לאוהבים

שבת קסומה לאוהבים

בוקר טוב ושבת נהדרת, אהובי , אמרתי לאישי שעסק בהכנת ארוחת בוקר בשבת בבוקר לך כח לרקוד איתי , חסרת מנוחה, בקשתי אותו רוצה אותך מולי מבקשת שתערטל אותי נרקוד ונחבור אחד אל תוך השני , ריקוד קדום ומיוחד של גבר ואשה.. גופי מדיף ריחות של סבון סחלבים, הריח שלי המיוחד שמיועד לך גופי רוצה בך ,כולי רטובה ומזמינה צמד דובדנים ממתין לפיך תבוא לטעום מבקשת את כולך אמיתי וחם , רוצה לשבת על הברך ולהתפנק בחיקי? בואי...התקרבי. .שבי על הכסא... אכרע ואתקרב לשדייך,. את מרגישה את שפתיי ? מחכה רק לך אהובי שדיי ממתינות לפיך שיגמע באהבה אתה שואל העודני ממתינה? לך המתנתי כל חיי ,לזה שיאהב כמוך שיאהב את אותי ,ללא תנאים והתניות אהוב שלי , מתוק שלי את רוצה שארטיב את הפטמות ואלטף את השדיים הנה הכנסתי הימנית לפה , הרטבתי אותה כהוגן עכשיו אני ממולל אותה בידי, ויונק את השניה עכשיו.. מלטף את השדיים שהזדקרו בהם הפטמות ילדת טובה וצייתנית כמוך תקבל יותר מנשיקה , ילדה טובה כמוך תקבל יניקה ולקיקה. לעטרה ארטיב אותן בלשוני ,הדובדבנים הללו הבשילו מאד , הם מוכנים לאכילה מתוקים מאד , כסא הנדנדה נע באיטיות ורגלי היו על המסעד אצבעותיו טיילו על גופי כולו אני רגיל לדובדבנים קרים והדובדבנים האלה לוהטים..... אלף נשיקות לך. אהובה , ואני אעניק לך עונג שבת שלא תשכחי לעולם . בוא למיטה הסדינים נקיים בוא לצידי, חזרתי למיטה, אל הסדינים הנקיים מדיפים ריח של ורדים , הפשטתי אותו מבגדיו המעטים ובידי מלטפת את גופו בחושניות ידי נשלחו לגעת באשכיו ,ללטף את אברו המתמלא בתוך ידי ידיו מלטפות את גופי החושני ,ראשו נח על בטני ומערת האהבה שלי רטובה ופעורה רוצה אותך בתוכה ראשו הוא טמן בין רגלי מבקש טעימה ממני לשונו נעה במעגלים קטנים על כפתור האהבה ליטפתי אותו עם מעט שמן זית והוא ענה לי בהזדקרות רוצה אותך , להיות בתוכך , אהובה בוא אלי מתוק לחשתי , הוא התרומם בא אל תוכי ,חודר בעדינות אלי , נע בקלילות ,אברו נע מתחפר ונדחק לתוכי משלהב אותי במגע שלו ואני גונחת וזועקת מהנאה נעה מתחתיו בקצב תנועותיו , גופי רוטט ונוטף זיעה תחושות חזקות וזרמים אדירים עלו עד ראשי , גלים של תענוגות ואורגזמות קטנות אז באה העוצמה והתכווצות ברחמי הוא התפרץ בתוכי מעניק לי מאונו ואהבתו שוכבת לצידו רגלי וגופי רועד כנייר הוא ממשיך ללטף את גופי הרך מרוגש כולו לחש לאוזניי ,וקולך לוחש מקרוב... אני שומע את ריגושיך, שומע אותך מטפסת... שומע אנחותיך,נשימתך המקוטעת, נשמתך המפרפרת...פרפרתי איתך..., תענוג שבת אמיתי לא מבטיח לך עתיד ורוד, לא מבטיח גן של ורדים. לא מבטיח הרפתקאות וגם לא מתנות, לא מבטיח אפילו להשתנות.... אוכל רק להבטיח אותי ואת אהבתי... עניתי לו בשקט כמעט בסוד לא מבטיחה לך נאמנות לא מבטיחה לך בלעדיות אך מבטיחה לך אהבה אמת אהבה חושנית ומתלהטת אותך אוהבת מהנשמה אוהבת אותך בגופי אלטף ואנשק את גופך אהוב מתוק שלי תודה על שבת קסומה אהוב שלי

vaselius

New member
../images/Emo141.gif נסיכה

יופי של סיפור כתוב בצורה מגרה וחושני מאד מאחל לך עוד הרבה שבתות כאלו

AAA אחד

New member
לנסיכה

תודה תודה מי יתן ואלו יעברו מפנטזיה למציאות ביי

חמוד

בעקבות תגובתך על שלי באתי לקרוא את שלך. מאוד יפה, מאוד חמוד, מאוד ענוג

למעלה