שבת עמוסה

מלאור11

New member
שבת עמוסה

השבת התארחו אצלי הבן שגר בדרום הרחוק ,ומשפחתו,וכן עוד בו שגר פה בסביבה וארחתי לשולחן השבת כ14 איש כולל ילדים . מה אומר ומה אדבר, לא הכרתי את הבית שלי במוצאי שבת, אמנם הילדים מתגייסים לסדר את הבלגן, אבל הם די מחפפים ולוקח לי כמה ימים להחזיר את הסדר על כנו. אבל היה לי כיף והילדים מקסימים, טוב לדעת שהם נמצאים ושתמיד אני יכולה לסוע לבקר אותם אם אני מתגעגעת. שבוע טוב לכולנו!

קדין

New member
שתמיד יהיה בלגן שכזה

מי שאוהב לארח אז הבלגן זה שטויות הכייף הוא להיות ביחד ולהעביר את השבת יחד עם המשפחה בעבר כשלא הייתי עובדת בסופי שבוע הייתי מארחת כמעט כל שבת את המשפחה זה כייף ושתמיד יהיה בלגן שכזה שבוע טוב וקסום

בוקר אור

הנה אני פה לזמן קצר במחשב שלי פגע וירוס לכן אני לא פה בשוטף כנסתי מהמחשב של האחיינית שלי לאחל לכם שבוע טוב ובשורות טובות וגם להציץ מה כבתם בשבועות הללו שחלפו השבוע ילך המחשב לביקור אצל הטכנאי

meshi4

New member
נסיכה.......ברוכה השבה.

כשהוירוס משתק את המחשב
.קשה להתרגל בלעדיו. בלי קשר לוירוסים למיניהם יש בעיה בתפוז.פתאום לא מקבלת את הדף היומי ומערכת המסרים בדף הראשי ונאלצת להיכנס לפורום "בדלת האחורית" .כלומר דרך חיפוש בפורומים. מנפלאות תפוז. שבוע טוב לכולם.

meshi4

New member
מלאור.....יופי של שבת ../images/Emo13.gif

אין כמו המשפחה.....הם הכי הכי קרובים וחשוב לשמור על המשפחתיות. גם אצלי בערב שבת הם עוזבים כשהכל מאורגן ומסודר.

למעלה