"שבת סיכום" מהדורה 6

d@r121

New member
"שבת סיכום" מהדורה 6

כן אתם שוב על המהדורה (שימו לב "מהדורה") ואל תפחדו שמיקי תעזוב מהסיבה הפשוטה שאין מיקי! כמה פשוט לכל המתענינים לפשר השעה המוקדמת של המהדורה הסיבה היא פשוטה מאוד ב16:00 אצטרך לגרור את עצמי ליד אליהו שם נערך הפסטיגל כמובן בהתנגדות נחרצת שלי בקיצור תקראו ותחכימו!
סיגריות- אין מצב
נתחיל בבעיתה הבוערת של ליבי יקירתנו שעוברי אורח מציקים לה באופן קבוע לגבי העישון שלה וליבי פשוט מחפשת את משפט המחץ שיסלק את הסוררים לכל הרוחות הבריקה שירה כשאמרה אמרי להם בפשטות "אני מעשנת סיגריות כי אני נגמלת מהסמים" ואף הוסיפה את סיפורה המרגש כאשר הייתה קטנה ואביה היה לוקח אותה לשחק בארגז חול הכל טוב ויפה אך דמייני לעצמך מה היה קורה אילו חלילה וחס היית נפגעת והייתה מגיעה למנתח הבא
מבזק עד שנפגש
הבעיה השנייה הועלתה ע"י ג´חנון ידידנו הסרוט יש לומר ג´חנון אשר הרגיש צורך לבדוק האם יש סרוטים כמוהו כמובן כדי לא להרגיש היחידי בעולם ג´חנון קיבל שלל סריטות וכמובן יהיה זה פשע אם לא נזכיר את הדיון המעמיק אשר נפצח באותו דיון איך רושמים סריטה או שריטה????? עד שלבסוף אוחדו הדעות כאשר יש לומר סריטה בעוד אנחנו רבים על איך יש לכתוב את המילה התגלה שלא רק הישראלים לוקים במחלת הסריטות
למה לעשות דרמה מכל דבר
הבעיה ה3 הייתה של דנה (אין כמו חנופה למנהלת) אשר התלוננה על אב הבית הדביל שלה שפשוט אוהב להתעלל בה להפסיק את שרות השיחה המזוהה, למחוק לה את התא הקולי ועוד שלל צרות רבות ומגוונות כמובן שהגיעו מים עדש נפש ודנה אצה רצה אל הפורום אותו היא מנהלת וביקשה להפעיל את הסאדיסטיות בה חברי הפורום מצטיינים ולהציע לה דרכים מגוונות להחזיר לבחור כגמולו אם לא היו משלמים לי לפי כתבה אז הייתי מפנה את דנה שב לכתבה של ליבי אבל מכיוון שאני חייב לחפש כתבה חדשה (המשכורת, המשכורת) אני אצטרך להפנות את דנה לכתבה הבאה, לכי תדעי אולי זה היה אמור להיות מישהו אחר בכלל שיעבוד בתפקיד אב הבית.... המשך יום שערוריתי לכולם וזכרו אם אשכך ירושלים אבקש מיוסי גינוסר שינהל את חשבון הבנק שלה שבוע טוב

../images/Emo8.gif מספר הארות:

לגבי המנתח: גם אנוכי, בשניה שמתקבלת הודעת בעיה/מצוקה חדשה בפורומנו, פותחת את תיבת מסריי, ואצה רצה לבנק להפקידו במיידי. אני עם המנתח. הארה שניה: מדוע לא פורטו בכתבת אביזרי המין הפריטים עצמם: הייתי שמחה להתעדכן בחידושים בתחום מאז 1962, כמה זה עולה, ומה המטרה בכלל? והארה שלישית: בנות אכן עולות יותר: הן חכמות יותר, מוכשרות יותר, ובכדי לנהל את העולם יש צורך במימון כספי בלתי פוסק. ואם אשכחך ירושלים, לא אלך לפסטיגל, כי יש גבול לכל אימלוּל.

d@r121

New member
חזרתי

אפי תודיעי לראשי הארגון שצלחתי את המשימה בהצלחה ואני דורש קידום!

maayan15

New member
../images/Emo6.gif

זה מוזר שאנשים נורא מתים לבן....שאבא שלי גילה שהנכד שלו בן ( באולטרסאונד) תגובתו הייתי- "אבל רצינו בת"......אמא שלי אילפה אותו טוב..
אבל..העיקר שיהיה בריא.... אה..ודור...מגיע לך קידום!....אני לא מצליחה הבין איך הצלחת לעבור את זה בשלום...

d@r121

New member
זה לא טיקים עצבניים

זה פשוט השוק מהארוטיקה שהולכת שם....

למעלה