שבת נהדרת SUNRISE SUNSET

פטרה10

New member
עכשיו חגי הדס מכחיש קשר להוא עם מדבקת

הקסם. איזה כף ויופי שאפשר לשחק במילים. פעם להיות עם, אח"כ להגיד שלא לזה התכוון המשורר, להפוך את המילים ולהגיד שלא הובנו כהילכתם. יש מקצוע כזה, קוראים להם משפטנים, או שאני טועה? או אנשים מניפולטיבים? מותר בכלל פה בפורום להביע דעות? שבת שלום לכולם.

optimi10

New member
פטרה . מה זו השאלה ?

זה בדיוק המקום להביע את דעותייך .. בתנאי שדעותייך מתאימים לי
) סתםםםםםםםםםםם אני אפילו אשמח אם תספרי לי לנו את דעותייך ..

פטרה10

New member
מכיוון שדעתי די שנויה במחלוקת

אני פוחדת להביע אותה מכיוון שאח"כ אצטרך לאכול את הכובע.
ובכל זאת, לדעתי חגי הדס נפל קורבן לתחמן .
מצד שני אותו תחמן אומר שהוא חזר בתשובה וכבר לא עושה שטויות כמו פעם, נורא רציתי לתת לאיש צ'אנס. נחכה ונראה עם כל עם ישראל מי הצודק. אומרים שביום שני נדע, אני מתעזרת בסבלנות.

ש ר ה לה

New member
לצערי מי שנפל קרבן לידיו של תחמן, וזו כנראה ה

זו כנראה האמת (מכירה היטב את חגי. איש ללא רבב), עליו לעזוב. שמא ידבק בו יותר רפש ממה שכבר דבק בו....

optimi10

New member
פטרה .. אסור לך לחשוש

להביע את דעתך וגם לא בושה אחר כך לאמר ,, סליחה טעיתי .. זה נכון ויפה ..

ש ר ה לה

New member
למרות ההכחשות (אני מאמינה לו), על חגי הדס ...

לקום וללכת.!!! כי אין לנו זמן עכשיו להתחיל לנסות לטהר את שמו... לפני הכל צריך כבר לסיים את הסיפור הכל כך עצוב וכל כך כואב של משפחת שליט וגלעד בנם

פטרה

בוודאי שמותר להביע כל דעה שהיא כל עוד נשמרת רמה נאותה וכל עוד לא משמיצים את התופינים שלי נה ננני נננה נה
רק טוב!!!

rtho784

New member
שיר מקסים ומרגש.....

אני ליאור,אל תעלמי לנו שבת שלום לך מאילנה

rtho784

New member
לכל הרומנים וגם לאלה שלא....שיר ברומנית.....

שבת שלום ומבורך

ברק 188

New member
היי... מישהו לתרגם (למרות שהרגשה שניקו יתנדב)

יש לי כאן סרט'קה בלי תרגום עברי בכיתוב אפילו לא דיבוב רציני ,היש מישהו/היא לעזרתי ? ואגב אילנה השיר נהדר הנופים משגעים רוצה לקנות כרטיס לנופים המשגים בטוח שיהיה נעים אם בהם גם נוגעים

optimi10

New member
חחחחחחח ברק .. גם

בחונגרית אומרים קורווה ?? ואני חשבתי שרק באידיש אומרים :שרמוטה

ברק 188

New member
בוקר טוב ושבת שלום

אכן אני לא ליאור אני ב'רק ברק אחד ממאה שמונים ושמונה אבל גם מת'רגש על השיר שהבאת מזכיר ימים טובים של סרטים משובחים טוב אביא לשבת שיר מהכוון השונה בסגנון עדות המזרח" לכה דודי " אבל אתם מתבקשים להישאר כאן ולא להיעלם כמוני (היות שאין שכמוני וטוב שאין
) אגב אבקש רעיון להחליף את שעות היממה מ24 לפחות 44 יש למישהו הריון מתקדם על הרעיון ? לא מספיק לי ה24

ברקלהההה../images/Emo70.gif

מסכימה אתך במאת האחוזים אם אפשר יהיה מצידי שיהיו 72 שעות ביממה אני חושבת שאספיק גם לנמנם כמה רגעים
רק טוב!!!

למעלה