שבת מקסימה

שבת מקסימה ../images/Emo13.gif

נכון , לא הייתי פה הרבה זמן ומתגעגעת אני לזה שיודע ש.... ולגחלילית המקסימה ולכל אחד מכן ומכם .. פשוט עמוסה בעבודה .. בתקופת הקיץ כשכולם נחים ונופשים אנחנו אלא שעובדים במלוא המרץ והתפוקה . רוצה אני לאחל לכם שבת מקסימה חמה ושובבה שבת של ים מטקות אבטיח והרבה מים קרים שבת של שמש ים חופים בגדי ימים והרבה כיף חיים אוהבת ומתגעגעגת ...

גלעד40

New member
יופי עד לרגע זה לא היה לי חשק לנסוע

לים. הכנסת בי מרץ אני מתארגן ותוך שעה וחצי אני יושב לי על כוס בירה קרה ליד החוף! לא אוהב ים של תל-אביב. או בכלל כל ים עם מיים מלוחים. ולכנרת דרוש לי מספר ימים.

אופה3

New member
שבת שלום גם אני בדרך לים

מחכה לזה בקוצר רוח, מחר בבוקר נלך לים,ואחר כך לצהרים אצל הדודה והשבת תהיה מעניינת, שיהיה לכולכם שבת שלום וכל טוב

שבת שלום לכולם גם ממנייי../images/Emo48.gif

ואני אפילו לא מתכוננת לי ללכת לים לא מתכוננת לי ללכת לאף מקום סתם הולכת להזרק למיטה שיוו איזו עייפות, הייתי עד לא מזמן בדירה האחרת המנהלת העבודה של השיפוצניק שלקחתי על מנת שישפץ לי בדירה החדשה כל מיני דברים עלאק מנהלת עבודה שלו:) דבר אחד בטוח,אחרי שהוא יסיים עם העבודה אוכל כבר להיות הסטגרית אצל כל קבלן שיפוצים. אז אם אני חזרתי לפני שעתיים וחצי הביתה תארו לעצמכם כמה זמן הבחורצ'ק עובד, בטח הוא גם לא חושב על הים אלא להזרק למיטה.
שבת שלום לכולםםםםםםםםםם ולך גלעד אגיד ברוך בואך אל התיקוות הגדולות כקטנות, לפני שגחליליתה לקחה את המזוודה ועלתה על המטוס,היא דאגה להשאיר את המזווה עמוס בכל טוב, אז.. אתה יכול להתכבד במיץ צוף מעשה ידיה של גחליליתוש ומעוגיות המצופות בפיצפוצי השוקולד, ולהתכבד אפילו באבקת כובים,ולבקש משאלה ותראה שמייד מייד המשאלה שלך תתגשם.

למעלה