שבת מקסימה לכולם

שבת מקסימה לכולם

שתהיה לכולנו שבת מקסימה רק בריאות לכולנו המון אהבה ורק שמח... ילד חייך אל העולם והעולם יחזיר לך חיוך מבטיחה לך...
נשיקות וחיבוקים
חיילת משוקולד/יערית ילד אל תבכה האל
תמיד איתך... אההה... שדוניתתת וואי וואי אם היו לי נטיות הייתי חוטפת אונסת ומשאירה אותך אצלי עד סוף ימיי חיי חולה על התחת שלךךךךךךךךךךךך יא
אחת וכן כן אוהבת את כולםםםםםםםםםםםםםםםםם גם מי שחושב שאני לא אוהבת!...

M AZDA

New member
יש נסיכות רבות פה אבל את מספר 1

מת עליך את נשמה טובה שמרי על עצמך !!!!!!! הרבה בריאות לכולם שבת שלום

מאזדה כנס!

יאההההההההההההההההההההה מקסימון אחד ינעל העולם שלך וואי אני מתאהבת?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עלייך אני אוהבת אוהתבת אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואותך במיוחד...
נשיקות וחיבוקים
חיילת משוקולד/יערית ילד אל תבכה האל
תמיד איתך... שבת מקסימה לכולם אוהבת אתכם מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חץ אהבה

New member
מלך אתה בא------לבית כנסת

לא מספיק לקרוא תהילים חחחחחחח סתםםםםםםםם שיהיה שבת שקטה ונעימה לכולם

לחיילת באהבה

אחחחחחחחחחחח יערית מאמי כמה שאני חולה עליך אל תיקחי אותי ברצינות כי אצלי הכל בצחוק לי יש פתגם שאומר שצריך לשמוח בחיים כי חיים פעם אחד וגם ברגעי עצבות ועצבנות צריך לשמוח. עם פגעתי בך ( ככה ניראה לי ) אז אני מבקש ממך המון יתנצלותתתתתתתתתת לא יתכוונתי לפגוע כי אני לא כזה ומי שמכיר אותי באמת יודע ( נותן לעצמי קצת מחמאות מה יש מגיע לי) ואגב לא נפגעתי מזה שזרקת אותי מבין אותך
מכל ה

שבת מקסימה../images/Emo39.gif

שלכולם שתהיה שבת מקסימה בהמון אהבה לכל מי שאני מכירה וגם למי שאני לא מכירה,יערית נשמה חולה עלייך את נשמה שאי אפשר לתאר במילים חולה על הטוטההההההההההה שלך יא כוסית אחת .

נוש20

New member
שבת מקסימה

חוללללללללללללללללללללללללללללללללה עליייייייייייייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה