שבת מצב רוח ירוד

פנינה1935

New member
שבת מצב רוח ירוד

שבת שלום מצב הרוח שלי ירוד מאד קשה לי מאד [אין לי את מי לשתף בכאב] אני מחכה כבר שהשבת תעבור

פנינה יקרה, מה כרטיס הביקור שלך?

כפי שודאי כבר נוכחת, הפורום, בין השאר, משתדל לעזור ולנחם בקשיים "הרגילים" ובמיוחד ברגעים קשים. אבל את נכנסת לפורום לראשונה לפני ימים אחדים, וההתייחסות הכמעט יחידה שלך היא לגבי המפגש שמתוכנן לחול המועד. לא נדבת שום פרט. אף אחד כמובן אינו חייב לתת פרטים, אבל בפועל לא קרה שמשתתף חדש לא הזכיר את קרבתו לחולה. אני זוכר מקרים שבקשנו יותר פרטים כמו גיל, באיזה שלב נמצא החולה וכו'. אבל לגבייך את עלומה. אני רק יכול לנחש שמדובר בבן זוגך כי את מציינת שגילך 74.

טילי66

New member
עזרה ועידוד

אחרי השבת הזו תבוא עוד שבת בתקוה שהיא תיהיה קלה יותר.אם ברצונך פרטי במה את מתקשה .כולנו כאן עם אותן הבעיות מי עם הורים ומי עם בן או בת זוג.לכולנו לא קל כפי שהבנת.אני למשל חזרתי עכשיו מבעלי וכדי להרגע מעט נכנסתי למחשב.תחזיקי מעמד ותיהי חזקה תמי

אם את יכולה תצאי מהבית

שלום לכולם אצלנו המצב לאחרונה בכי רע. אני נלחמת בשיניים כדי לשמור על שפיות דעתי. את משתפת אותנו בכאבך. אנחנו יודעים במה מדובר. אני השארתי את כולם בבית והלכתי לים. ישבתי עם חברה כמה שעות וחזרתי לא מזמן. הריחוק הפיזי מהמחלה מאושש אותי קצת. ברור שאפילו אם נברח לקצה העולם זה לא ירפה מאיתנו. אבל.... עושים מה שיכולים. אדי הולך אחר הצהריים. בינתיים לקחתי לעצמי כמה שעות לבד. לי זה עוזר. חזקי ואמצי יקירה. מה שבטוח שהשבת תעבור. חיבוק לכל החברים היקרים שלי כאן. נ.ב. אשתדל להגיע בסוכות. אעשה מאמץ. חושבת עליכם

pisikusha

New member
את לא מפרטת וזו זכותך קבלי חיבוק אמיץ ,עוד קצ

קצת יוצאת השבת,נסי להירגע,הזמנים לא פשוטים לאף אחד כאן,מי יותר ומי פחות.אם את רוצה לשתף נקשיב לך ברצון

zs1957

New member
פנינה את פה כדי לשתף אותנו

אנחנו נוכל לסייע לך ולרומם את רוחך. כתבי מה קורה שולחת לך חיבוק גדול. זהבה

למעלה