שבת מנוחה

שבת מנוחה

שבת של שמש, חמה ונעימה, רביצה אקטיבית בבריכה עם פושפושון, אני מתיישב על שמיכה בדשא, מסמס לרווקונת שלי "מי רוצה מסאז' יותר ממני?" 46 שניות אח"כ רטט קטן ו-"ארבע וחצי אצלי מאמי"... 20 דקות נסיעה ואני מטפס במהירות במדרגות..נכנס דרך הדלת הפתוחה. עומדת כשגבה מול הדלת אני מתקרב אליה, חובק את ביטנה ומרעיף נשיקה על צווארה הריחני. אנחנו מתיישבים ישיבה מזרחית על ספת איקאה בדירת הרווקים, משתפת במה עבר מהשבועיים האחרונים... על השבוע שחוותה באילת... איזו השתלמות משעממת... ואילו רק הייתי שם... סימני השיזוף בלטו לפתע תחת השימלה הקלילה נטולת החזיה. "מממממ....מותק....נרדמת על החוף, אה?" קראתי לעברה וקרבתי אותה אלי. מוזרה העובדה שבחרנו שנינו יחד וכ"א לחוד להצמיד את הפה שלנו זו לזה...... כמו הדבר הכי טיבעי בעולם... הטעם הזה שלה נתן את האיתות למוח להזרים את הדם ישר להיכל התהילה. אני מלטף את ירכיה האחוריים,חובק את הישבן המחוטב נטול הצלוליט, והיא מלטפת את ביטני , נוגעת בזין החם והזקור. "תגיד.." היא אומרת "נולדת עם זה ככה..??" מצחקקת וסוחבת אותי בעליצות ילדותית אל חדר השינה, מעיפה בדרך בובות פרווה וכריות, מפנה לנו את כל הבמה... אני נשכב לי על הגב והיא משתטחת עלי כמו מזנקת לבריכה צוננת. שום תוכנית בערוץ 2 לא תוכל להדגים באיזו אומנות היא מצליחה בשילוב יד ורגל לפשוט ממני את המאצ'תונים השחורים תוך נשיקה לוהטת מחרמנת שכזו. היא מתיישבת עלי...אוחזת ביד אחת את הזין הזקור, מסיטה קימעה את תחתוניה הלבנים, ומחככת אותה בפיתחה הרטוב והחם. יד אחת שלי אוחזת בין פלחי ישבנה ואחת על המותן הדקה, נאנח ומתפתל מהעונג הצרוף הזה... כאיווחת סכין היא מחדירה אותי אל עמקי נשמתה, נשענת על החזה שלי, ומגלגת את הישבן שלה אחורה וקדימה מזיינת אותי כמו שהיא אוהבת.... הזמן המתקצר בין ההברות המבולבלות נתן את האות לאבד את השליטה לחלוטין...ובצריחה המאופקת הראשונה שלה, התזתי את נשמתי בתשע-עשר התזות של לבה...נדמה לי שייבבתי שם משהו...רק לא זכור לי מה.... דקה של ידיים מתחברות וליטופים הדדיים. מסאז' קוראים לזה היום....

למעלה