שבת מוזרה ...

שבת מוזרה ...

יום שישי הלכתי לבית הכנסת פעם ראשונה , הייתי שם לבד עד אמצע התפילה ואז הגיע עוד בחורה , עד שהיא הגיע אני בחיפושים אחרי החזן. שהיא הגיעה היה לי יותר קל , חזרתי לדירה שלי ( אני גרה עם שותפה) והיה לי כך כך מוזר ולא נעים , איך אפשר לחזור מבית כנסת ולראות טלויזה ,? שאלתי את עצמי . אז אולי בכלל עדיף שאני לא אלך לבית הכנסת , אבל נהנתי מזה כל כך אז למה לא? בקיצור מבולבל ותודה לכל הנשים החמודות שנתנתו לי מתכון לחלות שבת . זה לא ממש יצא לי חלות יש לי הרבה להתכונון , שבוע טוב

אשריך..../images/Emo49.gif

..אחות שזכית לכנוס בבית השם בשבת קודש, אבא שמח ושש לקבל את פניך, אכן קיימת מבוכה מסויימת פעם ראשונה בבית הכנסת, להכנס להיכל כזה קדוש, עצם זה שהרגשת מוזר מורה על זה שחשת בקדושה, זה הזכיר לי את תחילת תשובתי, אמנם זו לא היתה לי פעם ראשונה בבית הכנסת אך שנכנסים במטרה להתקדש חשים דבר מה...אחר..אלו תחושות נכונות וטובות, מי יכול לעמוד בהיכלו של מלך מלכי המלכים הקב"ה ולהרגיש אחרת? אני חושבת שהתחושה שאת מתארת היא תחושה של יראת קודש...אשריך אחותי!!! מן הצד השני של היראה קיים צד האהבה, אותו בטח גם זכית להכיר ובע"ה תזכי למזג ולאזן בין שני הכוחות הללו, השם יקרב אותך לרבנו הקדוש, רבנו נחמן בן פיגא זיע"א אשר יאיר את דרכך אל השם יתברך. וואו אחותי אני שמחה בשבילך עד השמיםםםםםםםםםםםם ישתבח שמו לעד!!!!!!!!!! שיהיה בהצלחה נשמהההההההההההה!!

אחותי

במקום שבעלי תשובה עומדין אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד והשם יתברך מתפאר ברחוקים שמתקרבים ע"י זה יתייקר ויסתלק שמו דקודשא בריך הוא בעליונים ובתחתונים...אדרבא כמה שיש לך קשיים זה יותר ניחשב לך שנאמר"לפום צערא אגרא" כפי הצער כך השכר... לכי לאט לאט..תדעי טובה מצווה אחת בצער ממאה שלא בצער... השם יתברך רוצה בעבודתך.!!!

השם איתך!

"אחד היה אברהם ,שאברהם עבד את השם יתברך ע"י שהיה אחד, שחשב בדעתו שהוא רק יחידי בעולם ולא הסתכל כלל על בני האדם שסרים מאחרי ה' ומונעים אותו ולא על אביו ושאר המונעים רק כיאלו הוא אחד בעולם וכן כל הרוצה לכנוס בעבודת השם אי אפשר לא לכנוס כי אים על ידי בחינה זו שיחשוב שאין בעולם הוא לבדו יחידי בעולם ולא יסתכל על שום אדם המונעו כגון אביו או אימו ואשתו וכיוצא בזה. או המניעות שיש משאר בני העולם המלעיגים ומסיתים ומונעים מעבודתו יתברך וצריך שלא יחוש ויסתכל עליהם כלל רק יהיה בחינת אחד היה אברהם כאילו הוא יחידי בעולם" כל תנועה שאת זזה בעבודת השם...שווה יותר ממי שבא מבית דתי ורבנו אומר שה' יתברך מתפאר ב"מלבושים" חדשים..אשרייך....מה שאת יכולה לעשות תעשי..כמו ברכות ותפילות..כל דבר קטן... חחזק ויאמץ לבבך וקווה אל השם

בית כנסת

גם לי יש טלויזיה בבית...אז מה...מי שלא רוצה להתייחס אליה לא ישים לב...כל נקודה טובה שאפשר לחטוף למה לא נחטוף???גם מעט זה טוב...אביסעל איזה אויך גוט

רק להחזיק מעמד

מה איכפת לך .תחזיקי במה שאפשר והעיקר לתפוס מה שאפשר וככה לאט לאט תגיעי להכל

למעלה