שבת מבורכת לכולם

שבת מבורכת לכולם

שתהיה לנו שבת מלאה באהבה ושמחה אצלי השבת היא שבת של שקט עם תפילה בלב קבלתי בשורה שאותי מאד משמחת על הבריאות שלי אז השבת היא שבת של הודיה ותפילה לקרובים שלי אז האוכל מתחמם על הפלטה הבית מבריק לכבוד השבת והריחות שיש בבית של מטעמים משהו זו השבת האהובה עלי מאד , השקט שיורד על הנשמה והשבת סיימתי את ההכנות מוקדם מאד וזה נהדר ואפילו מזג האויר היה חמים ונעים

שבת שלום,עם שמחה בלב

נסכתי שמחתי לשמוע שקבלת בשורות טובות ..
רוצה את כל הפרטים בפון .. לאחר ערב שבת שקט עם ידידי ,
התעוררתי לבוקר של כייף ...
כמה כייף שיש את מי לחבק בלילה ...
לקבל כוס קפה למיטה ולהתפנק ...
אוהבת ומאוהבת ....
מאחלת לכולנו אור ואהבה ..

ואין כמו צחוק טוב../images/Emo6.gif אותי זה הצחיק

שרה נתניהו הגיעה לשערי שמיים .בשער, מאחורי גבו של המלאך בכניסה ראתה קיר ענק מלא שעונים . מה השעונים האלה?" שאלה."אלה שעוני שקרים", ענה לה המלאך."לכל אדם עלי אדמות יש שעון כזה - בכל פעם שהוא משקר מחוגי השעון זזים" .. "של מי השעון הזה?" הצביעה שרה על אחד השעונים. "זה השעון של הנזירה תרזה", ענה לה. "המחוגים שלו אף פעם לא זזים ". "ושל מי זה?" שאלה והצביעה על שעון אחר . ""של אברהם לינקולן", ענה לה. "המחוגים שלו זזו רק פעמיים מה שמלמד אותנו שהואשיקר פעמיים בחייו". "ואיפה השעון של ביבי?" שאלה שרה . "על התקרה אצלי בחדר", ענה לה .למה? שאלה שרה והמלאך ענה: "אני משתמש בו כמאוורר"

שבת שלום ובוקר נפלא

קפה למיטה ? זה כייף אבל חם וטעים מזכיר לי ימים רחוקים בחיי הוא היה מכין קפה שאני הייתי מתעוררת הוא הלך כבר עם הכלב והקפה היה קררררר בבית של ההורים אני הייתי קמה ורצה לעבודה , אף פעם לא קבלתי קפה למיטה

r o n n i 4 2

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום לכולם

נעלמתי קצת בזמן האחרון, אבל למטרה טובה...
חולק את החוויה עם הים רגוע...
ההבדל היחיד הוא שאני מביא את הקפה בבוקר למיטה...
האם המפגש עדיין על הפרק? אם כן - בכוונתי להגיע! שתהיה לכולנו שבת קסומה. רוני

שבוע טוב ומבורך

מה שלומך רוני מקסים שמחה שיש לך למי להביא את הקפה למיטה זו כבר התקדמות בחיים שתמיד תעטוף ותתעטף באהבה ענקית שמחה לקרוא אותך, חשבתי עליך השבת

r o n n i 4 2

New member
הבהרה../images/Emo124.gif

התכוונתי לומר: חולק את החוויה כמו הים רגוע..

ZEEV349

New member
נרגעתי כעת

כי הוספת את המילה "כמו" הים הרגוע יש לי חולשה לים הרגוע ואני שומר אותה בשבילי.

רוני למד לשרשר....

ואיזה כייף לראות אותך ולחוות חויות נעימות ... בהצלחה ..

למעלה