שבת מבולבלת...

lifie

New member
שבת מבולבלת...

אני יושבת מול המסך יושבת מבולבלת מאוכזבת וכואבת ההלם מציף אותי לא יודעת איך לאכול את הכל מי שחשבתי שהכרתי במשך 4 שנים התברר כ... הוא בעצם היא אויייייי אני כל כך מבולבלת... אתם מבינים אני הכרתי אותו בחור חמוד תמים משדר הבנה הכרתי אותו בצ´אט של נטקינג... היינו מדברים לילות על גבי לילות זה עבר לטלפון וגם שם לא הבחנתי בשום דבר מוזר הוא היה קורא לי אחותי ואני הייתי קוראת לו אחי כל פעם שרציתי להפגש סירב בעדינות עם כל מני תירוצים שאז נשמעו הגיוניים 4 שנים היינו בקשר ON OFF אבל בקשר... לפני כמה ימים הוא נעלם התחילו לעלות אצל כל חברי הפורום כל מני שאלות ואז אתמול הכל התברר ואצלי הכל התחיל להבלבל... הייתי בהלם הבחור שאותו כולם חשבו לבחור <לא רק אני > התברר כבחורה אתם מבינים ?!?! כי אני לא!!!! יש לי כל כך הרבה שאלות כל כך הרבה דברים לא מובנים... למה למה ??? זאת השאלה העיקרית!!! יש לי תמונה של ה"דודה" שלו מסתבר בדיעבד שהתמונה זאת היא <הוא> לא נתפס!!!

GALI02

New member
דבר אחד לא כל כך הבנתי

איך לא זיהית שיש לו קול של בחורה? קראתי על זה היום בעיתון...בהחלט מוזר

lifie

New member
גילו´ש מתוקה...

לא זיהיתי כי בכל זאת לא חושבים על זה ... היא עשתה רושם של באמת בחור... לפני שעברנו לטלפון דיברנו משהו כמו שנה בצ´אט כששמעתי אותו/ה בטלפון ... אין לו/לה קול נשי... הקול שלו/שלה פשוט נשמע חסר בטחון <רועד כזה> ולפי מה שאני ידעתי הוא היה מעשן הרבה... אז זה מה שהסביר את הצרידות... בדיעבד לפי מה שאני הכרתי את ה"דודה" <שבעצם זה הוא> היא לא עישנה אפילו פעם אחת ... תאמיני לי אני מבולבלת יותר מתמיד!

GALI02

New member
אויש..מסכנה. לא נעים בכלל

אולי זה ילמד אותנו קצת שיעור או שניים בלסמוך על אנשים...

קנגורית

New member
זה עצוב שאישה מתחזה לגבר ../images/Emo10.gif

כדי לזכות בחברתן של נשים אחרות זה אומר שהיא לא סומכת על נשיותה כדי להשיג אתמה שהיא רוצה.

snowe

New member
היי מתוקה אני לא מאמינה../images/Emo24.gif

שגם את נפלת במלכודת קראתי בעיתון על הבחורה שהתחזתה לבחור אבל לא דמיינתי שדוקא את הקרובה אלי עוברת את החוויה הקשה הזאת של התרמית בצ´ט זה רק מלמד אותנו שמה שכותבים ואומרים בצ´ט ובפורום לא יכול תמיד לתת מידע אמיתי ואמין לגבי המציאות וצריך מאו להיזהר כפי שקראתי בעתון הרבה נשים גם הוציאו כספים וכדומה ומקוה שלא הסתבכת בזה. אל תקחי ברצינות את הספור ותנסי להעבירו מחייך הלאה והאמיני לי האדם האמיתי, האוהב, הנאמן המכבד והמכיר אותך באמת נמצא ממש ממש לידך כמו חי לדוגמא ואם תרצי ותקבלי אותי גם אני לרשותך תמיד בשמחה ובאהבה. האשה שהינה שקרנית, נצלנית, וסוחטת רגשות וללבות אנשים לא ראוייה שתקדישי מחשבה ודאגה ולו לרגע מה אפשר לעשות? מצד אחד יש לפורומים ולצ´ט יתרונות במידע, יצירת קשרים תמיכה.. ומצד שני יש גם נזקים כמו במקרה זה... צריך לניות מאוד רגישים ועם יד על הדופק. נסי לדמיין שאת לא מכירה אותי וכרגע כותב אלייך משהו בן 90 היית יודעת? כנראה שלא אז נסי לראות במצב כאי נעימות זמנית ולראות את העתיד מנגד. ד"ש לחי ומקוה שיתאושש בסוף השבוע. שלך ססס............נננננננננננננננננננואי

blueirus

New member
נכון , באמת עצוב

אבל זה לא משנה את העובדה שהייתה נפש פיוטית עדינה מאין כמותה יש לה את זה... כישרון כתיבה

angel151

New member
כל אשר אמר לך כרגע לא יעזור אך

מקווה כי למדת כרגע כי אין לסמוך כלל על המדיה אלה קחי כל דבר בערבון מוגבל את הנאמר ואת בלבד תעשי סלקציה [ מה מתאים ומה לו! אינטרנט יכול גם להרוס ויותר. אז צריך באמת ללמוד לשים את הגבולות. מקווה שתתחזקי אל תקחי זאת באופן אישי במיוחד. שולחת לך פרחים מהלב ואהבה להתחזקות ..

אוי לא ציפיתי שמישהו שאני מכירה

יהיה מנפגעי טאי.... יקירתי קשה קשה זו מכה קשה שנחתה על כולנו אני מבינה אותך במיוחדת אחרי שמרגישים בנוח להפתח לדבר ולשפוך את הלב פתאום מגלים תרמית כזו זה מסובב את הסכין שננעצת בלב אני מחזקת אותך שתשתקמי באמונה שלך

lifie

New member
תודה...

תודה רבה על התגובות ג´ס כמו שאמרו רבים לפני ... העולם קטן .. את "טאי" הכרתי 4 שנים תאמינו או לא היו לנו הרבה נושאי שיחה ... זה היה דו צדדי הוא עזר לי אני עזרתי לו ... היינו מדברים שעות על גבי שעות לכל המעוניינים לדעת ... כנראה היא ריחמה עליי כי ידעה שאין לי כסף- לכן גם לא ביקשה אך בדיעבד שאני חושבת על זה היו הרבה דיבורים על כסף הוא תמיד סיפר לי שאין לו כסף... כי כספים שהוא הלווה לאנשים לא חזרו אליו ... אני מרגישה <אולי אני מגזימה אבל אני לא חושבת שאני כן> שמשהו מת מתוכי ... כי הוא כבר לא יקרה לי אחותי הקטנה... והוא לא יספר לי סיפורים מצחיקים והוא לא ישלח לי שירים שידע שאני אוהבת והוא לא ידבר איתי באי סי קיו או במסנג´ר ומילותיו כבר לא יראו, יכתבו בפורום או בצאט ... בדיעבד אני חושבת על זה ואני מבינה כל כך הרבה דברים למה הוא לא רצה להפגש מי זאת ה"דודה" של טאי שהייתה באה למפגשים והייתה אצלי בבית בסלון שלי ושתתה אצלי קפה וצחקה איתי כששמעתי את קולה <של הדודה> אמרתי לה <בשיא התמימות> וואי רואים שאת מהמשפחה של טאי... אפילו קול דומה יש לכם היא לא מיענה לדבר אפילו סירבה להצטלם ... בסופו של דבר שכנעתי אותה וכרגע מונחות לפניי 2 תמונות שלה ועכשיו אני יודעת שזה טאי 4 שנים לעזעאזל ... איך יכולת?!?!

GALI02

New member
אורית../images/Emo140.gif

היא עשתה את זה בשביל כסף? תשומת לב? זה מה שאני תוהה. למה בן אדם קם ועושה דבר כזה ועוד לאורך תקופה כה ארוכה. ואורית את כנראה בחרת שלא לראות כי כל כך התרשמת "ממנו" בתור בן אדם עד שהעדפת להתעלם מכל מה שהפריע. ואני חושבת שגם אם זו היא ולא הוא עדיין אותם נושאי שיחה שהיו לכם היו אמיתיים.והעזרה ההדדית הייתה אמיתית. אולי תלמדי מזה לא לסמוך בעיניים עצומות על אנשים(ואני לא מאשימה אותך חלילה. באותה מידה זה היה יכול לקרות גם לי). מה שבטוח שכאן אף אחד לא מתיימר להיות מישהו אחר. ומבחינתי לפחות הכל אמיתי.
גילי

פאבי

New member
סתם הגעתי וזה לגילי

אבל אני לא בטוחה שבפורום הזה אף אחד לא בדיוק מתיימר להיות מישהוא אחר כדאי שתבדקי את הדברים לפני שאת קובעת עובדה.

GALI02

New member
אולי הייתי צריכה

לכתוב שאני לא מתיימרת.ולא להכליל. את צודקת. אין לי את האפשרות לבדוק את זה וכולי תקווה שאצלינו אין דברים כאלו...

ניקולי

New member
אורית

את יודעת לפעמים אנשים מחפשים חברה בכל דרך שהיא כנראה היא מצאה בך כחברה יחד עם זאת היא חששה לחשוף את עצמה מאחר והיה יותר קל לה להיות מישהו אחר ולא מישהי שימי
ארבע שנים זה ימבה זמן וכשהיא לא רצתה להפגש בהתחלה זה ניחא אבל אחר כך זה כבר פאדיחה. איך אפשר לשמור על קשר כל הדוק מבלי להפגש? גם אם זאת היתה חברה שאת מתכתבת איתה גם אם היית יודעת שזאת בחורה מלכתחילה היית צריכה לאמר דרשני עוד ממזמן ולא לתת לה להוליך אותך שולל. אני חושבת שהיא בחורה מסכנה אחרי הכל יש לה פיצול אישיות.. "אין לה ביצים" כמו שאומרים.. אני שמחה שבסופו של דבר עם כל האכזבה גילת סוף סוף מה מסתתר בתוך המיסתוריות הזאת. מקווה אני עוד שזה דבר שילמדך לקח לא ללכת שולל אחרי אדם שאינך מכירה כלל, למעשה אני מקווה שכל אחד מאיתנו ילמד זאת.. כי כל החיים שלנו זה לקח אחד גדול.. מצטערת לשמוע שכך קרה לך ומחזקת אותך בעיקבות זאת.. אוהבת אותך ניקול*

למעלה