שבת כלה- כולם כנסו

שבת כלה- כולם כנסו

מה זה לעזאזל שבת כלה, ליאור
שבת כלה הוא מעין כנס באופי בית מדרשי בא לך אולי לפרט
בוודאי! בשבת כלה/שבת בית המדרש נעבור חוית שבת שונה ממה שאנחנו מכירים בדרך כלל, כשהדגש האו על לימוד באופי בית מדרשי (כמו בבית המדרש של נוער תל"ם שמוביל את הפרויקט). אנחנו לא נעבור את הפעולות הרגילות וערבי התרבות של נוער תל"ם, אלא נקדיש את הזמן ללימוד בית מדרשי (חוויתי לא פחות) על נושאים משמעותיים בגישה קצת יותר יהודית בית מדרשית. בכלל התכנון הוא לכנס מאוד חוויתי ומעניין, עם שבת קצת יותר רגועה מתוך כוונה לקבל ולהתעצם על ידי לימוד משותף בצורה עמוקה יותר ומאתגרת יותר ממה שאנחנו רגילים. מתי
ב15-16.6, שישישבת איפה
בירושלים למה כדאי לי לבוא
כדי לחוות חווית בית מדרש ושבת רגועה באווירה של קהילה קטנה, כדי לעבור לימוד מעמיק ומעניין, כדי להינות במשך שישי-שבת עם חברים מתל"ם בסגנון ששונה מכנסים רגילים. כל אחד יכול לבוא
בערך. בהגדרה- כולם מוזמנים, אך הגבלנו את עצמינו בשבת כלה ל10 חברים- מכיון שקבוצת בית המדרש הקבועה כוללת ארבעה חברים (נועם הדרי, יוני רבקין, נדב אלון הגבאי שלנו ואנוכי), נשארו עוד שישה מקומות. לכן צריך למהר ולהודיע על השתתפות כי לא נוכל לאפשר יותר מהמספר הזה. אז איך אני נרשמ/ת ומקבל עוד פרטים
נורא פשוט- מתקשרים אלי, מכיוון שלא ממש בא לי לפרסם את מספר הטלפון שלי קבל עם ועדה- מי שאין לו אותו ורוצה אותו שישלח לי מסר אישי דרך הפורום ואני אשלח לו את המספר. מהרו- יש רק שישה מקומות עוד הערות
כן! מכיוון שאנחנו מעט אנשים והארגון בעייתי אין אפשרות לבטל, מי שמודיע שהוא בא מתחייב. משהו לסיום
אני חושב שזאת הזדמנות נהדרת לכל אלו שלא חוו עדיין בית מדרש, ולכל אלה שחוו בית מדרש ורוצים להתנסות בשבת תלמאית בצורה קצת שונה.

כהןניר

New member
יפה יפה

ליאור יקר כל הכבוד בוא נסכם שעד יום רביעי תהייה עמי בקשר ותגיד לי מה קורה מקווה שהייתה לך שבת מקסימה שלך אוהב מאוד ניר

למעלה