שבת כייף לכולכם...

ב א ר י

New member
שבת כייף לכולכם...

טוב אני מבין שעדיין לא נגמר שלב התולנות והטענות,מרגע זה אני מבקש מכולכם,לכל מי שיש לו תלונה,טענה או הצעת ייעול,מוזמן לכתוב לי לאי מייל שלי,בכל עת לא חשוב מתי,אני אשמח לכל דואר שאקבל מכם,אך אבקש שתבדקו קודם את המחשב שלכם מפני ווירוסים,כי אצלי האנטי ווירוס מוחק כל דבר שמגיע עם ווירוס. אם ותגענה הודעות עם ווירוסים,אזיי,לא אצליח לקוראם. תודה לכם ויש כמה מכם שיקבלו ממני,אי מיילים בקרוב,אם הכתובת הינה נכונה. תודה לכם על הדקות שהקדשתם לכך. בארי

ב א ר י

New member
דבר מה נוסף....

ראיתי שיש כאלו אשר מתלוננים על ``האצבע הקלה`` שלי. ובכן אמרתי בעבר וכל הוותיקים יותר יודעים,שהודעה אשר יכתבו בה : בשפה גסה (אני מתכוון גם לשפה שמילותיה מורכבות מהשורש זי``ן ),תימחק !!! הודעה להיכירויות,תימחק !!! הודעה סתמית,בעלת איפיון צ`אטי,תימחק !!! הודעה יפה אך שאינה קשורה לאהבה רומנטית,תימחק ותופנה לפורום המתאים !!! הודעה שיירשם בה,מספר טלפון,תימחק !!! וכל הודעה אשר לא אראה בעיין יפה,תימחק !!! כל אחד מכם יודע כבר מהו פורום,מי שאינו יודע הריני כאן מוכן ללמדו. חבר`ה אני לא צריך להסביר כל פעם מחדש,מהו הפורום כאן. סליחה ותודה. בארי

blue love

New member
ב א ר י...

האצבע שלך לא קלה...תמשיך לנהל כך ויהיה בסדר.. שמע...מקווה שהדעה שלך תשתנה עליי במהרה ותדע שאני כל כך לא אותו אחד שחשבת שאני... אני לא אנסה להוכיח כלום..כי אני לא במצב התגוננות אף פעם..אבל אם אתה חכם מספיק...אתה תדע!! דבר שני ...החלטתי בכל זאת להיות כאן לפעמים...כי יש גם אנשים מקסימים כאן.. ואני אכתוב באותה צורה..באותו סגנון..לא אשנה מאומה.. וכמו שאומרים...``ירצו יאכלו...לא ירצו..לא יאכלו.. blue

בארי שבת שלום!!!!

והרבה מצב רוח טוב שלךך גולשת הפורוםםםם יוניתוששששששש

למעלה