שבת כחולה

Mr wizard

New member
שבת כחולה

נו שמישהו לעזעזל יפתח .סוף סוף נשמעו צעדים ולאחר מספר רגעים הדלת נפתחה לרווחה .אחותי שירה עמדה בפתח מחייכת מאוזן לאוזן ."למה את כל כך שמחה ?ולמה לקח לך כל כך הרבה זמן לפתוח את הדלת?" שירה ציחקקה מעבירה יד בשערה הזהוב והארוך"טוב אני רואה שמישהו פה לא כל כך שמח!יאללה מה אתה כזה כבד בסך הכל לא שמעתי את הדפיקות שלך אני רואה סרט עם מעיין" "מעיין פה ?" שאלתי מנסה להסתיר את נימת השמחה בקולי אך לשוא "כן היא פה חרמן קטן". "קטן?"אמרתי בתמיה "אני יותר גדול ממך!" "בטח בשלוש וחצי דק'" שתבינו שירה היא אחותי התאומה שנינו בני 17(ו3 חודשים) אחותי היא איך אומרים?כוסית! יש לה שער בלונדיני ארוך עיניים ירוקות ציצים די גדולים ותחת קטן ועגול תמיד אוהבת להתלבש צמוד וקצר מעיין חברתה כוסית לא פחות מושא תשוקתי שער שחור שמגיע כמעט עד הטוסיק שדיים לא גדולים כמו של שירה אחותי אבל מוצקים ויפים והכי חשוב זוג עיניים כחולות ומדהימות "איפה אמא ואבא?" ."הם באיזה מלון אתה יודע זה יום הנישואים ה19 שלהם.אז אתה תקוע איתי ועם מעיין כל השבת" פסעתי לחדרי שמח וטוב על ליבי נכנסתי לחדר הייתי כל כך מותש פשוט צנחתי על המיטה ונרדמתי התעוררתי כעבור כשלוש שעות .הסתכלתי סביב כדי לגלות מהו מקור הרעש שהעיר אותי .מעיין עמדה מולי לבושה בגופייה לבנה (אין חזייה לא קשה לנחש)ומכנסי טרנינג קצרים ."פיג'מה יפה מעיין רצית משהו?"שאלתי ."את האמת שבאתי כדי לבקש את הדיסק של טיפקס .אבל אני רואה שיש לך דברים מעניינים יותר להציע"היא הוסיפה בציחקוק . "למה את מתכונת ?"שאלתי בחשדנות .מעיין הצביעה לכיון המפשעה שלי .הסתכלתי למטה בחשש וראיתי איףך זיקפתי ההאדירה הדפה את בד מכנסי כלפי מעלה .ניסיתי לשמור על קור רוח אם כי הייתי נבוך למדי "אני רואה שהיה לך חלומות טובים חחח. היי מאמי אתה לא צריך להתבייש יש לך זין די גדול " ההערה האחרונה של מעיין חרמנה אותי כל כך והזין שלי הזדקר יותר "הופה .והוא אפילו לא עמד לגמרי?תנו לו ריספקט" "מעיין אני די עייף אולי תקחי את מה שאת צריכה ?" מעיין הביטה בי במבט משועשע "אל תדאג אני כבר לוקחת את מה שאני רוצה .רק תעמוד שניה נראה לי שאתה יושב על זה" קמתי מהמיטה מה שהבליט את זיקפתי יותר .חיכיתי שמעיין תתכופף כדי להרים את מה שהיא רצתה אך במקום זאת היא שלחה יד אל אברי ולחצה עלו בחוזקה . כבר לא יכלתי להתאפק יותר תפסתי את מעיין בכתפיה והצמדתי אותה אליי .התחלנו להתנשק כמו מטורפים לשונה חקרה את מעמקי פי שפתי שאבו את שפתיה הרגשתי איך שדיה הרכים נמחצים אל גופי איך אברי מתחכך בערוותה לפתע מעיין התכופפה על ברכיה פותחת את רוכסן מכנסי ושלפת אברי מבעד לתחתוני?"וואו איזה גודל "היא התנשמה והתנשפה מחדירה אט אט את אברי לפיה היא התחילה ללקק את הכיפה הנפוחה מכניסה קצת יותר בכל מציצה ליטפתי את שערות ראשה "נשמה תעשה לי טובה ותוריד את המיכנסיים אני רוצה לשחק קצת עם הביצים שלך " מיהרתי להוריד את המכנסיים כעת נישארתי רק עם גופיה ותחתוני בוקסר שחורים וצמודים שהופשלו כדי לאפשר למעיין גישה טובה יותר לזין שלי .מעיין החלה מלקקת את הביצים שלי מעבירה יד לאורך זייני "אההה"גנחתי חלושות.מעיין זנחה את אברי והתרוממה מיהרתי להסיר את גופייתה וזוג שדיים אגסיים בעלי פיטמות חומות וזקורות נתגלו לעייני ליקקתי בעדינות את פיטמתה השמאלית בעוד ידי ממוללת את הימנית מעיין הסיטה את ראשה לאחור משחחרת גניחה רמה לחלל האויר"אההההה" המשכתי ללקק את פיטמתה ואת ידי הורדתי חודר למכנסיה התחתונים שלה כבר היו ספוגים במיצים הסטתי אותם מעט והתחלתי ללטף את שפתי הכוס שלה "אהההה"היא גנחה שנית גניחה רמה יותר מהקודמת שמעתי קולות צעדים זאת היתה אחותי שירה והיא התקדמה לחדרי המשך יבוא(אם אתם רוצים כמובן)

מיכאל21

New member
שבת כחולה

סיפור שלך מדהים היתי רוצה לקראה את ההמשך של סיפור שלך

סגולה, ורודה, איזה צבע שבא לך../images/Emo8.gif

תמשיך ו............. שמעתי קולות צעדים זאת היתה אחותי שירה והיא התקדמה לחדרי מחכה....

bugbuster

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo27.gif ../images/Emo35.gif שלום לך שבת כחולה

וברוך הבא. כן את ההמשך, ואנא אל תשכח לציין שלושה איקסים אדומים.

Mr wizard

New member
שבת כחולה חלק ב(../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif)

משום מה למרות למרות שהרגשתי בדחף עז לרוץ ולהתחבא מתחת המיטה אצבעותי רק האיצו את פעולתם על שפתי הכוס של מעיין גם על מעיין נראה היה שהצעדים המבוששים ובאים לא מפרעים לה במיוחד היא רק המשיכה לגנוח שולחת את ידה ומתחילה לשפשף את אברי בתנועות קיצביות. הדלת ניפתחה ושירה עמדה בפתח לבושה בגופייה ושרוואל(כחול עם דרקונים האהוב עליה)שערה הזהוב היה אסוף לאחור בזנב סוס "מעיין ?עושה חיים האא !"."בטח!עם ציוד כמו שיש לאחיך"ענתה מעיין ידה לא מפסיקה לעסות את אברי שירה הסתכלה לכיוון הזין שלי יכולתי להבחין במין ארשת שביעות רצון על פניה "וואו מעייני את לא מגזימה 17 שנים אני תקועה איתו ולא ידעתי שיש לו כזה אוצר"ואז היא הוסיפה כבדרך אגב " אחלה כלי אחי .הרבה יותר גדול משל ניר זה בטוח!(חבר שלה)" מעיין התחילה ללקק את תנוך אוזני ושירה התיישבה על המיטה שלי מתחילה להפשיל את השרוואל."שירה מה את עושה?את אח..." "מעייני מותק תעשי לי טובה ותשתיקי אותו " מעיין צייתה ללא היסוס שפתיה נצמדו לשלי שוב נעות בתשוקה פראית שירה חייכה בשביעות רצון והמשיכה במלאכתה מפשילה את החוטיני הורוד שהיא לבשה(מה זה דובונים?)שפתיה של מעיין נפרדו משפתי והחלו זוחלות במורד חזי לשונה הסקרנית החלה חוקרת את פיטמותי שירה ישבה על המיטה רגליה מפוסקות הסתכלתי בחטף בערוותה שפתי הכוס שלה היו מגורות ונפוחות מיהרתי להסיט את מבטי לפני ששירה תשים לב אך זה כבר היה מאוחר מדי " ראיתי אותך חרמן! מתביש להסתכל בכוס של אחותך ?"שירה טבלה את אצבעה במיציה מלקקת אותה בתנועה מגרה ידה השניה מעסה את שדיה תחת גופייתה .שירה החדירה את אצבעה לכוס שלה שוב מוציאה אותה מבריקה מנוזלי גופה הריחניים מעיין ירדה לזין שלי משחקת לי בביצים ושירה התרוממה מהמיטה מושיטה לעברי את אצבעה הדביקה "קדימה חרמן!תפתח פה גדול !!" הרגשתי איך פי נפתח אט אט בניגוד לרצוני אצבעה החמימה של שירה נגעה בלשוני והרגשתי את מליחות נוזליה .שפתי נסגרו על האצבע ושירה שלפה אותה מפי באיטיות משגעת היא התרחקה מעט והחלה פושטת את גופיתה "שירה ..."נסיתי לומר ."אבי כבר ראית את הציצים שלי בגיל 5 הם לא השתנו הרבה אולי גדלו קצת " שירה קרצה והשליכה את גופייתה לריצפה והשדיים של אחותי נתגלו לעיני במלוא תפארתם והם אכן גדלו מאז גיל 5 ללא ספק !פיטמותיה היו זקורות כמו עפרונות קטנים בהירות יותר מפיטמותיה החומות של מעיין ששאבה כעת את אשכי במלוא המרץ " נו מה אתה אומר אחי ?מוצא חן בעיינך מסתבר שלא רק לך יש אברים מסויימים גדולים במיוחד "היא היסתובבה על מקומה כך שאוכל לראות את התחת שלה עגלגל אך מוצק "מעייני מותק " מעיין הרימה את ראשה מאברי "מה שירו'ש?" ."את יכולה להביא לי סיבוב על הכלי של אחי ?" "בטח !מגיע לך " מעיין התרוממה זזה מעט הצידה כדי ששירה תוכל להתקרב יותר שירה היתכופפה אוחזת את אברי בידה הימנית "וואו הוא באמת ענק",היא סיננה מתחת לשפתיה היא העבירה את לשונה לאורך אברי באיטיות סוחטת את אשכי בידה השמאלית .ניסתי להדוף אותה בעדינות "שירה אני לא חושב ש..." לא הצלחתי לסיים את המשפט ושירה התחילה למצוץ את אברי בפראות כאילו אחזה בולמובס רעב נשמתי נעתקה וכל מה שהצלחתי לשחרר היה רק גניחה חלושה שעודדה את שירה להמשיך "אני גומר" לחשתי ושירה הפסיקה למצוץ "אנחנו לא רוצות שתגמור לנו כל כך מהר נכון מעייני?" שאלה שירה "נכון מאד!"ענתה מעייןשזניקה עלי לפתע ללא כל התראה מוקדמת ידיה אוחזות בכתפי רגליה נכרכות סביב גופי ערוותה מתחכחת בזיני "מעיין נשמה זה לא פייר שאני ושירה כבר ערומים ואת עדיין עם המכנסים המטופשים שלך !" מעיין לחשה באזני"אתה צודק חמוד אז תעזור לי להוריד אותם" מעיין החלה להפשיל את מכנסיה משחררת את רגליה מאחיזתם בגופי עזרתי לה להוריד התחתונים שנראו כאילו נפלו לגיגית מלאה בנוזל דביק . מעיין נתלתה עלי שוב הפעם הזין שלי החליק לכוס שלה ללא בעיות הצמדתי אותה לקיר והתחלתי להזיז את אגני קדימה ואחורה במהירות דוחף כמעט כל סמ' לתוך הכוס החמים של מעיין הרגשתי איך שריריה סוגרים על אברי בחוזקה "כן כן תזיין לי ת'צורה חזק יותר חזק יותר" מעיין צעקה נענעתי את ישבני חזק יותר שירה ישבה על המיטה מאוננת כשהרגשתי שאני הולך לגמור הנחתי את מעיין שולף את אברי מתוכה " תיסתובבי בבקשה מתוקה" מעיין הסתובבה ללא כל שהיות ,,ועכשו תתכופפי על הברכיים ותניחי את ידייך על הקיר" לאחר שמעיין השלימה את ההוראות החדרתי את אברי לישבנה המיתנוסס ישר לחור של התחת מכיון שהזין שלי היה כלכך מלא בנוזלים החדירה לא הייתה קשה במיוחד "אהההה כן אבי אתה גדול" מעיין רעדה כולה .שירה התרוממה מהמיטה "יש משהו שרציתי לעשות כבר הרבה זמן" וכך בעודי מזיין את מעיין מאחור שירה נישקה אותי .שפתיה החושניות נמרחו על שפתי מעסות אותם בלהט לשונה נאבקת עם לשוני שפתיה נפרדו משפתיה לאחר מה שנדמה כנצח המשכתי לזיין את מעיין בתחת " כן כן אההההה" מעיין גנחה מגירה כמות גדולה של נוזלים שנטפו על השטיח הוצאתי את אברי ממנה שירה שכבה על המיטה רגליה פתוחות לרווחה "קדימה אח שלי עכשו תורי!" ניגשתי לשירה שתפסה את אברי בעדינות ועזרה לי להשחיל אותו לתןך הכוס שלה ידי תמכו בקיר והתחלתי לזיין אותה במלוא המרץ קדימה ואחורה קדימה ואחורה ליקקתי בתאווה את פטמותיה מחלץ מפיה גניחות עונג .ידה ליטפה את ישבני "אתה גדול אח שלי חבל שלא הזדיינו קודם" נישקתי את שפתיה בעוד מעיין השחילה את ראשה מתחתינו והחלה מלקקת את מקום החיבור ביננו "אני גומרת אחי אני גומרתתתתתתתתת !" צעקה שירה שפתי הכוס שלה נלחצות על אברי בחוזקה ואז נרפות ולפתע שוב מתחזקות "אהההההההה" שירה צעקה הוצאתי את אברי במהירות והשפרצתי מטח של זרע חם היישר לפניה של שירה שחייכה מאוזן לאוזן .חיוך של סיפוק .היא לקקה את השפיך מעיין עוזרת לה בהתלהבות "איזה שבת !"זרקתי לחלל האויר ."שבת?"אמרו מעיין ושירה פה אחד "אבל עכשו רק יום שישי!"

הורסת פנטזיות שכמותי...

החלק הראשון היה מעולה! אחרי שקראתי את השני,כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה הדלקת שהולכת להיות לאחותך בכוס... אוי מסכנה...

Mr wizard

New member
../images/Emo13.gifתודה רבה על התגובות

תגובות טובות תמיד מעודדות להמשיך לכתוב

למעלה