שבת יפה

גלבועא

New member
שבת יפה ../images/Emo23.gif

אפור בחוץ, וכבר הפעלתי את ה"בווילר". אבל אתמול כמו הרבה גברים בעלי ידיים שמאליות נסיתי להחליף את התנור באמבטיה בדגם אחר, ויצא, שהשארתי 8 חורים בקיר, ושני תנורים על הרצפה. איך אתם/ן מסבירות את הצורך הבלתי נשלט הזה של גברים <טוב, שלי, שלי> אם כי ראיתי תוכנית טלוויזיה לפני שנים שהנושא שלה היה בדיוק זה, הגבר החנון שרוצה להראות שהוא גם "לא חנון", ושובר קיר שלם בבית בגלל זה - להוכיח את עצמם למרות שאין סיכוי שיצליחו.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור. למה אפור גלבוע? נקי,

צלול ותכול. ענן פה שניים קטנים שם. בעת שכתבת כבר זרחה השמש, היונים עפו ברונדלים סביב מקום מחייתם, העורבים יצאו במבנה משולש דרומה, והאויר נקי, צלול ותכול. ובקשר לגברים חנונים - למזלי לזמר שושנים "ידי זהב" הוא מפרק, מתקן, ומרכיב, חוצב בקיר וסותם. הוא מוכיח את גברותו החנונית בדרכים. התברברנו בדרך, בתוך העיר הוא מתקן - ימינה שמאלה שמאלה ימינה וכלום. לא מוצאים את הדרך. אז הוא מוציא מתא הכפפות את ספר המפות מחפש מוצא זוכר ושוב יוצאים לדרך. אבל ברח X אין כניסה. שוב מבובלים. אז בזמן זהוא מוציא שוב את ספר המפות אני פותחת חלון: סליחה איך מגיעים ל-? עד הככר ימינה וזהו... כבוד גברי. ובקשר לתיקונים הביתיים - מאוד אהבתי להסתכל על זמר כשהוא תיקן וכך למדתי גם אני לעשות תיקוני קלים בבית.

דנה5555

New member
../images/Emo140.gifבוקר אור לשבת שמשית...

גם אצלינו השמש זורחת ומאוד נעים בחוץ.... גלבועא-לגבי הצורך הספציפי שלכם הגברים... אתה לא לבד...מכירה כזה ממש מקרוב...צרת רבים....( השלם כרצונך...
) שבת נעימה וחמימה לכולם...

ואני חשבתי שזה רק אצלנו

פעם זה היה כך, אך עם השנים עברנו לבעלי מקצוע. גם הם צריכים להרוויח ,לא ?
גינה ועיצוב הבית ב"ידינו". כשהיינו חברים ,מי שזוכר הייתה רשת שנקראה "עשה זאת בעצמך" (משהו כזה),קנינו קורות עץ אורן ובנינו (יותר נכון הרכבנו) מיטה זוגית ,ספרייה.

pf26

New member
לשלי יש ידיים טובות

והוא בד"כ לא קודח חורים מיותרים בקיר. מה שכן - אני מזדהה במיוחד עם סיפור הבירבור בדרכים. יעדיף לנסוע עוד 80 ק"מ או 18 שעות ולא לשאול איך מגיעים. בעיני זה ממש ילדותי ומתקשר לאותה תחשות ערך גברית שמפספסת את הפואנטה.

למעלה