שבת יהודית רביץ ב-24!

PianoGirl20

New member
שבת יהודית רביץ ב-24!

ראיתי מקודם בערוץ 24 שהשבת הזאת הולכת להיות 'שבת יהודית רביץ' עם כל מיני ראיונות של יודית וקטעים מעניינים איתה. אני לא זוכרת בדיוק מה היה כתוב שיהיה אבל בין הייתר יהיה גם את 'מפגשיר' עם אהובה עוזרי, ועוד כל מיני ראיונות מעניינים. (ציטוטים מאחד הראיונות: 'אני מאוד בנאדם של בוקר' (תוך כדיי שיהודית שותה קפה של בוקר..), 'אני מאוד אוהבת לבשל. מה במיוחד? עכשיו אני בקטע של אורז...'). בהמשך בטח יהיו עוד פרטים, אבל תתכוננו!..

הופה! לוח שידורים!!!

תודה רבה רבה רבה רבה רבה עד מאה ועשרים לגברת הילה גלעדי שתמיד תורמת את חלקה ומשביחה את הערוץ עם "שבת ישראלית" ו"טיסת לילה" שאני כמעט תמיד טורחת לעדכן על רשימת הקליפים של יהודית שם ועל השעות שלהם. אז הנה לוח השידורים הצפוי לשבת הקרובה, היישר מהאתר של ערוץ 24. 6:00 שבת ישראלית 15:00 השיר שלי 16:00 מפגשיר 16:30 מה נשמע 17:00 שירים שאני אוהב במיוחד 18:00 עושים שבת 19:00 המגזין 19:45 מזרח תיכון חדש 21:00 מנטה ב24 22:30 מילכוד 24 23:00 המגזין 23:45 XTREME 24:45 טיסת לילה לדעתי מה שנוגע אלינו זה רק משעה 15:00, אבל בין אם תהיה "שבת ישראלית" רגילה או לא, אעדכן על כך בהמשך
צפייה נעימה לכולנו!

hilagilady

New member
../images/Emo25.gif תודה רבה לכם

"שבת ישראלית" תהיה רגילה - ובין 08:00 ל-12:00 אשתדל לערוך קצת יותר יהודית רביץ מהרגיל. תבלו ...חמודים שלי

ע"פ לוח השידורים של YES

6:00- "עושים שבת עם יהודית רביץ" כלומר, ראיונות, קליפים ועוד אך ורק של יהודית רביץ. 15:00- השיר שלי 16:00- מפגשיר 17:00- מה נשמע 17:30- שירים שאני אוהב במיוחד 18:30- עושים שבת עם יהודית רביץ [עוד פעם..] בקיצור, אני לא יודעת מה זה "השיר שלי", "מה נשמע" או "שירים שאני אוהבת במיוחד" אבל נראה לי שמ6 בבוקר ועד 7 בערב השבת הזאת מוקדשת כולה ליהודית שלנו

קישור מוצלח במיוחד..

http://yestvguide.tv2day.co.il/Guide.asp?chday=7&chid=145&IsMovie=N {סליחה, אני לא יודעת איך עושים קישור
} יש שם גם תקציר על כל תוכנית שתהיה, וזה נשמע ממש מצויין! הולכת להיות שבת נהדרת!

hilagilady

New member
השבת מתחלקת לשני חלקים

שבת עם יהודית רביץ מתחילה ב-15:00. יש טעות בלוח שידורים של yes

למעלה