שבת טובה

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום. שעתיים למפגש ../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

שבת שלום ובוקר טוב עמליה וכולם,
ראשית מהסוף להתחלה. הציור שלך מששששגע, יפה שביפים. האם את באה היום כדי להראותו בגודל טבעי?? לגבי שכר המורים הרי שאני מביאה פתגם המדבר בזכות החינוך, ואם בזכות החינוך עסקינן הרי שצריך לדאוג ששמנה וסלתה של החברה ילכו להוראה. הדואג למחר, זורע חיטים הדואג לשנים, נוטע עצים הדואג לדורות, מחנך ילדים לדעתי שכר המורים צריך להיות מוצמד לרופאים, כי אלה מראים את הגוף ואלה את הנפש. אם הזכרנו רופאים
נאחל ונתפלל שישבו כמוצגים במוזיאון ללא עבודה. שאצלנו הכול יעבוד ויתפקד כרגיל. דיברנו כל כך הרבה על המכונית שלי שכל
הזמן אני רוצה לספר לכם משהו אך שוכחת. אדם בא הביתה ומספר לאשתו שקנה כרטיס הגרלה, האישה כועסת "לא חבל על הכסף?
בקושי יש לנו מה לאכול" הבעל מרגיע אותה ואומר שאפשר לזכות במכונית
וזה לא הולך ברגל (תרתי משמע). האישה מחייכת ואומרת "נו טוב זה משהו אחר, אני אשב לידך הילדים מאחור וניסע לטייל." הבן ששמע בחצי אוזן מה שדובר אמר: לא, לא אבא ואני מקדימה נשב מקדימה נתבונן בחתיכות את ואחותי תשבנה מאחור, אתן לא צריכות להתחיל. האחות שחשבו שהיא ישנה קפצה ואמרה, "מה קרה לכם? אני צריכה לחפש חתן, אני מקדימה אבא ואחי מאחור" התחילו כולם לצעוק ולהתווכח עד שהאבא התרגז וצעק "צאו כולם מהאוטו שלי"

בוקר טוב ושבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

ממהרת לצאת למפגש, ולא מגיבה בינתיים למה שהספקתי לקרוא בחטף, פרט ל -WOOOOOOOOOW ענק לציור של עמליה. יפהפה. להתראות - למי שבא. מי שלא בא -חבל.

המפגש../images/Emo73.gif

גם אני קמתי היום מוקדם כדי להכין הכל בבית שיהיה בסדר בהעדרי. אתמול בערב כתבתי פה עם הממממממממון עייפות והבוקר קמתי רעננה ואני מצפה בשמחה למפגש שתודות ליעל'י וה
אני אצטרף אליכם. עמליה - אני ממש מוקסמת מהציור, יישר כוחך וסבלנותך. המשך יום נעים עם הרבה חיבוקים ונישוקים.

נורית44

New member
שבת שלום חברות וחברים../images/Emo140.gif

שבת כייפית ומהנה שתיהיה לכולנו ומיפגש מהנה ומוצלח למי שהולך. עמליה הציור שלך מקסים אהבתי
אשמח להגיע למיפגשים הבאים כשיתקיימו. השבת אנו חוגגים 50 שנות נישואים להורי נחגוג בארוחה משפחתית (הורי אחותי ומשפחתה אני ומשפחתי) שבת
שלום נורית

אדזה

New member
המפגש

בשעה זו כבר וודאי נהניתם מן המפגש ומן הטרמפים .סקרנית לשמוע איך היה.ליעלי בהצלחה עם הרכב החדש ושיהיו לך הרבה טרמפיסטים תמיד.

אדזה

New member
עמליה

הציור יפהפה,מזכיר תמונה חיה ממש.המשך יצירה מהנה.

למעלה