שבת שלום. שעתיים למפגש ../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif
שבת שלום ובוקר טוב עמליה וכולם,
ראשית מהסוף להתחלה. הציור שלך מששששגע, יפה שביפים. האם את באה היום כדי להראותו בגודל טבעי?? לגבי שכר המורים הרי שאני מביאה פתגם המדבר בזכות החינוך, ואם בזכות החינוך עסקינן הרי שצריך לדאוג ששמנה וסלתה של החברה ילכו להוראה. הדואג למחר, זורע חיטים הדואג לשנים, נוטע עצים הדואג לדורות, מחנך ילדים לדעתי שכר המורים צריך להיות מוצמד לרופאים, כי אלה מראים את הגוף ואלה את הנפש. אם הזכרנו רופאים
נאחל ונתפלל שישבו כמוצגים במוזיאון ללא עבודה. שאצלנו הכול יעבוד ויתפקד כרגיל. דיברנו כל כך הרבה על המכונית שלי שכל
הזמן אני רוצה לספר לכם משהו אך שוכחת. אדם בא הביתה ומספר לאשתו שקנה כרטיס הגרלה, האישה כועסת "לא חבל על הכסף?
בקושי יש לנו מה לאכול" הבעל מרגיע אותה ואומר שאפשר לזכות במכונית
וזה לא הולך ברגל (תרתי משמע). האישה מחייכת ואומרת "נו טוב זה משהו אחר, אני אשב לידך הילדים מאחור וניסע לטייל." הבן ששמע בחצי אוזן מה שדובר אמר: לא, לא אבא ואני מקדימה נשב מקדימה נתבונן בחתיכות את ואחותי תשבנה מאחור, אתן לא צריכות להתחיל. האחות שחשבו שהיא ישנה קפצה ואמרה, "מה קרה לכם? אני צריכה לחפש חתן, אני מקדימה אבא ואחי מאחור" התחילו כולם לצעוק ולהתווכח עד שהאבא התרגז וצעק "צאו כולם מהאוטו שלי"
שבת שלום ובוקר טוב עמליה וכולם,