שבת חיי שרה

שבת חיי שרה

יאווו חברים היתי בפעם הראשונה בחיי במערת המכפלה ובקרית 4 חבל שלא הלכתי לחברון... נשים היתה לי שבת מדהימה!!! אומנם לא רוחנית אבל נהנתי ברמות בערב הלכתי להתפלל במערת המכפלה התפללתי ברחבה כי היה מפוצץ יהודים!!! בדרך למערת המכפלה שרתי את שרי קבלת שבת היה מדהים הלכנו ברחובות של ערבים והרגשתי שיא הבטוחה... ארץ שלי ומצידי תחנוקו היו מלא חיילים כמעט בכל מקום... חמודים וכל מי שעובר מברך אותם בברכת שבת שלום והם כמובן מחזירים... נראה לי הכמות שהם אמרו שבת שלום בשישישבת הזאת הם לא אמרו כל החיים שלהם... שנסענו לקריית 4 הערבים החראות האילו זקרו עלינו אבנים (את זה התיקשות לא אמרה ומה שהם אמרו על המתנחלים לא נכון!!!) זה היה שוק אבל צחקתי מזה פוול!!! מוזר שזורקים על החלון איפה שאת יושבת אבנים!! אכלו כל השבת המון לחם עם חומס ומטבוחה ישנו בבת ספר יסודי שהיה כמו מרכז פליטים מרוב בנות שישנו שם... היה דווקא מעולה... ראיתי מאלה חברים מהמשצים ובני עקיבא (ניצן ואופיר ראיתי את יפתח ושירה מוסרים ד"A חם חם חם לכולם) וביום שבת בצוהרים ירדתי שוב למערת המכפלה עם ידיד שלי הצלחתי להכנס למערה הוא נכנס להתפלל מנחה ואני ירדתי למטה וישבתי עם כמה חברה וחיכתי לו... אחחחחח איזה שבת... ששירה באה לכיתה שישנתי בה היא הוציאה אותי ודברונ שחזרתי לכיתה היה פוול בלונים שרו לי יום הולדת שמח וזה היה פשוט פ-נ-א-ן היתה לי שבת מעולה... חבל שהיא הסתיימה.... עם ישראל אתם פשוט לא יודעים עד כמה אנחנו אנשים מדהימים!!! ארץ ישראל לעם ישראל!!!! היה לי שבת מעולה... זכיתי להיות במערת המכפלה בפעם הראשונה ביום הולדתי הקטע של השבת הזאת היא לקראו את פרשת חיי שרה ששם כתוב על קנית המערה על ידי אברהם אבינו לשרה שנפטרה... וקוראים את זה במערה בחברון ההרגשה הרוחנית בהרבה יותר גדולה... חבל בעזרת ה שנה הבאה נלך לחברון... בארץ ישראל השלמה... יאלללה חברים!!! ישתבח הבורא איזה עם איזה עם!!!! חחח שבוע מדהים סיוקה הזקנה!!!

shikole

New member
חחח כל זה מהפלאפון? =) חח

מממ הגבתי לך בקומונה =) שבוע טוב חח

ophirein

New member
מקנא../images/Emo99.gif

אמנם אני לא דתי... אבל אני משהו מסורתי, ותפילות של שישי או מועדים אני כ"כ אוהב, ש/כולם שרים ביחד....יש בזה משהו מאוד עוצמתי
אז סיון. אני שמח שנהינת! מזל טוב

שמחה שנהנת.

וחזרת בשלום. מבינה אותך ואת הפנאטיות שלך, אבל הייתי ממליצה לך להרגע מאמי. :) אחרי הכל, החיים שלך. :)

ברוך ה אני חייה

ואני לא מפחדת למות... כאן אנחנו סתם חומר עולם הבאה זה עולם האמת ולמות על קידוש ה מה יותר טוב מזה? מובטח גן עדן חח בקיצור המוות לא מפחיד אותי חחח

וואו.

סיון, אני מתה עליך. באמת שכן. אבל יש הבדל בין למות על קידוש ה' לבין מה שאת עשית. אני למדתי בביצפר דתי. אני לא דתיה. אבל עדיין, אל תשתמשי במילים מופרזות כמו:"קידוש ה'" ובעיקר, אל תהי כל כך פאנטית. ואני אומרת את זה בתור אחת שלי קוראים פנאטית. והמוות ברור שהוא לא מפחיד, הדרך למות היא המפחידה(כבר שחכתי מי אמר את זה...)

למעלה