שבת זוגות בגן נחום הלקח נלמד
שמעון עשור הפנים את מרבית התקלות והבקורות מהשבת זוגות הקודמת ונעשו התיקונים הנדרשים. תפריט הריקודים כלל ברובו ריקודים משנות השמונים והתשעים, בתוספת יחסית מעט חדשים. האולם יפה ומרוווח, מיזוג טוב, רצפת פרקט חדשה, היה מרחב ישיבה גדול ונגיש וגם העליה לקפה ולאוכל, שהפעם היה מספיק לכולם כולל עוגיות, הייתה מהאולם ישירות, ונוחה. ראוי לציין שהיו מספר זוגות חדשים שלא השתתפו בשבת זוגות הקודמת ואינם מוכרים ורוב הרוקדים לא היו מהרוקדים הקבועים בחוגים של שמעון עשור. אפשר היה לברך על המוגמר ? עדיין אי אפשר לברך על המוגמר. זאת מאחר שיש פערים גדולים בוותק ובשליטה בריקודים בין הרוקדים שהשתתפו בהרקדה. ככל ששמעון עשור שם ריקודים ש"מעט אבק מכסה אותם" כך ישבו יותר רוקדים בצד ובשעה - 15.00 "כשהחלו לנקות עם השואב את האבק" התחיל האולם להתרוקן מרוקדים שלא שלטו בחומר. בת זוגי ואני נהניינו מאד וכן יענקלה ושוש ועוד כמה זוגות ששאלתי. השאלה הגדולה היא לגבי אלו שלא שלטו בחלק לא קטן מהריקודים, כולל ריקודים של המרקיד והיוצר טוביה טישלר האורח שאנו כה אוהבים. אותם צריך לשאול ..... בכדי להראות את הפערים אספר שהיה גם זוג מחברי הרוקד קבוע ביום שלישי שהתאונן בשעה 14.00 שזה עבורו יום שלישי רגיל קצת ארוך יותר ואין בו חידוש. רק לקראת הסוף היה לדעתו קצת חידוש. וכמה זוגות אחרים חברים שלי מהרקדות אחרות שהלכו ב- 15.00 כי אמרו שכבר יותר מידי ריקודים הם יובים כי לא מכירים אותם. מכל זה מתברר שיש לשמעון עוד עבודה רבה ויש לעשות מאמצים נוספים להביא רוקדים רבים יותר שישלטו ברפרטואר דומה להיום שהיה בהחלט סביר. מכאן אני קורא לשמעון עשור לחשוב פעם נוספת לגבי צפיפות מועדי הההרקדות. לטעמי ושמעתי זאת מרבים !!! אם ירווח אותם לפעם בחודשיים וחצי בערך ויקבע את הזמנים בין ההרקדות באלונים יתאפשר עם הזמן להגדיל את מספר הזוגות השולטים בכל הריקודים ולאסוף אותם ממרחקים ואיזורים נוספים בארץ. ותודה לשמעון ולאלה על שבת נעימה. ריקודים שמחים אורי גבעוני