שבת ועוד שבת! עוד 8 ימים למבחן! בינתיים יש לי מקסימום בכמותי 16 במילולי 27 ובאנגלית 22 מה לעשות?
M michal segal New member 27/3/04 #1 שבת ועוד שבת! עוד 8 ימים למבחן! בינתיים יש לי מקסימום בכמותי 16 במילולי 27 ובאנגלית 22 מה לעשות?
N noa135 New member 27/3/04 #2 הלוואי והיה לי כ"כ הרבה באנגלית.. אני כישלון פסיכומטרי באנגלית אם כבכ..אני משתפרת במטמ אמאלה.. עוד חמישה ימיםםםםםםםםםםםם
הלוואי והיה לי כ"כ הרבה באנגלית.. אני כישלון פסיכומטרי באנגלית אם כבכ..אני משתפרת במטמ אמאלה.. עוד חמישה ימיםםםםםםםםםםםם
D dana810 New member 28/3/04 #3 אצלי זה משתנה יש לי פרקים בלי טעויות ופרקים עם 3 4 טעויות.... ואני צריכה ציון ממש גבוה.. בא לי לצעוק
S SHTRUDIDI New member 28/3/04 #5 אבל אם אמרת שאת ב650 אז המתמטיקה והמילולי שלך טוב מאוד. אין מה לעשות,כל אחד קצת יותר טוב באחד הנושאים(חוץ ממקבלי ה800). שיהיה בהצלחה!
אבל אם אמרת שאת ב650 אז המתמטיקה והמילולי שלך טוב מאוד. אין מה לעשות,כל אחד קצת יותר טוב באחד הנושאים(חוץ ממקבלי ה800). שיהיה בהצלחה!
M michal segal New member 28/3/04 #6 פסיכואמק פסיכומטרי באמת שאין לי כוח שיגיע כבר ה 5.4 ונהיה יום אחרי
M merryan New member 30/3/04 #7 מילים חמות!!! אם יש אולי למשהו את המילים החמות של קידום אני מאוד אשמח אם תוכלו לומר לי מה הם, כי המצב שלי לא טוב כרגע והפסיכומטרי עוד יומיים!!!!! תודה.
מילים חמות!!! אם יש אולי למשהו את המילים החמות של קידום אני מאוד אשמח אם תוכלו לומר לי מה הם, כי המצב שלי לא טוב כרגע והפסיכומטרי עוד יומיים!!!!! תודה.