שבת ומה עושים היום?

שבת ומה עושים היום?

כבר עייפתי מלמצוא פעילות לכל יום. על האש עם המשפחה כבר עשינו,בנמל ת"א אתמול טיילנו . מחר נוסעים לצפון לצימר . אבל אין לי כל כך רעיון איך להעביר את יום שבת בבוקר. (אחה"צ ארוחה אצל ההורים). אז מה אתם עושים היום?

ship2006

New member
בוקר טוב

אנחנו ניסע למערת הנטיפים,ונראה לי אחר כך לטייל באיזור שבת שלום

ship2006

New member
היינו עם ליה

שהיא בסוף החודש בת 3 היה לה נחמד ,לא ירדה לסוף דעתו של התהליך מן הסתם אבל נהנתה מהחושך,מהלחות הסברנו והיא כל הזמן מאתמול בונה מנהרות. תהנו

חמודבה

New member
מה לגבי

סתם יום בפארק (במיוחד אם למחר יש תכנית גדולה..)? אנחנו העברנו את אתמול בבוקר / צהריים בפארק הלאומי, היה ממש נחמד. ארזנו קצת אוכל, לקחנו כדור ואקדח בלונים (כזה של סבון) והיה ממש נחמד...

בסוף באמת העברנו את הבוקר בטיילת בת"א .

בצד השמאלי (משמאל לדולפינריום יותר לכיוון יפו) מאוד נחמד יש מדשאות. ישבנו גם על הסלעים וראינו את הגלים מתנפצים בים. מגלשות. ארוחת צהרים על הדשא ועכשיו חזרנו למנוחה קלה ואחר הצהרים להורים שלי. יצא יום מוצלח. עכשיו יש לי את החלק שאני פחות אוהבת לארוז למחר.שונאת לארוז אבל כיף שנוסעים קצת לשנות אוירה.

../images/Emo207.gifמנצלת לשאלה נוספת. מחר אנחנו נוסעים

צפונה לאבירים שליד מעלות. סביר להניח שנצטרך לעשות עצירה וגם את החדר מקבלים רק בארבע. יש רעיונות איפה לעצור בדרך? אבל משהו שלא נצטרך יותר מידי לסטות מהדרך. אנחנו מגיעים מנתניה.

שם נהיה במהלך השהות שלנו אבל אני מחפשת

משהו בדרך כי בטח נרצה לעצור אמצע הדרך. תודה בכל אופן.

ביום שישי היינו בחי-פארק בקרית מוצקין

הבנתי שממחר יש שם גם איזשהו פסטיבל. זה גן חיות נחמד ביותר, עם שפע חיות ופינות ליטוף. מאוד נעים להסתובב שם. אני אצרף לך גם קישור לזה http://www.haypark.co.il/Site/he/pages/homePage.asp אני לא יודעת מאיפה תחליטו לנסוע, לכן לא ברור אם תגיעו לשם. תהנו

למעלה