שבת וינפש.

שבת וינפש.

במזל טוב הצטרפתי למשפחת העמים. אחרי שנה
גם אני יכול לומר מהיום "שבת בלי",פשוטו כמשמעו. אמנם זה באמת רק בשבת עצמה,אבל שוואיה שוואיה... אז לרגל המאורע,אם יש מי ממכם שגם נפל על שבת בלי,אשמח לחגוג את האיוונט במפגשון ספונטני,מבלי להתחשב במרחק ובמקום...בא לי קצת חברת מבוגרים.(גם אם הם אינפנטילים....
) בנמל,קפה,פארק,מצידי וויקטורי ביפו,או אפילו אבולעפיה....
אם לא,אני יורד. לים המלח. והשבוע דרך סדום ערד....
חם לתת בגז בראש שקט.

קלקלת לי ../images/Emo3.gif

כי רציתי לכתוב שזה בדיוק הזמן לקחת את הקשיש למבחן מאמץ
אבל רבאק תגוון, שוב ים המלח ????

זו היא שקילקלה...

הקדמתי את המאוחר. בשיחה עם פקידת הסעד הודיעה שהיא לא יכולה השבת... כנראה יש לה התחייבויות קודמות... לא דחוף לה כנראה.אז שיהיה שנה ושבוע... לי תמיד יש תוכניות מגירה עם הילדים.כנראה שנשטוף את האבק מהחכות... בשנה החולפת הייתי. אולי 10 פעמים באיזור ים המלח. כל פעם הייתי במקום אחר.כל פעם נהנתי מאוד באופן אחר. עינות צוקים,קומראן, מצדה,נחל ערוגות,וגם ים המלח עצמו כמובן.הצפוני והדרומי. איזור מרתק ומעניין,קל"ב יחסית,מזג אוויר קטלני,וכבישים. ונוף נהדרים. אמשיך להנות ממנו גם בעתיד. גם אם העתיד זה בשבוע הבא. תפתחו יומנים...ממליץ בחום.של 38 מעלות...

קבל רעיון חדשני ../images/Emo240.gif../images/Emo240.gif

(אבל אל תגלה לאף אחד, אני חושבת להוציא על זה פטנט
) כשפתאום נופלות לידיים כמה שעות חופש, אחד הדברים הכי כיפיים שיש הוא ....... לא............. לעשות........ כלום הבית לרשותך, הטלוויזיה לרשותך, המקרר לרשותך - הכל............. רק ..................לרשותך. אתה יודע איזה כיף זה להשתרע על הספה מול הטלוויזיה ופשוט לבהות בה או אם זה מסובך מדי אז לראות סרט מטומטם ????????????

יערית

New member
אוקסיס

תחיל לעבוד על החלפת שבתות
מברוק על הצעד, צעד גדול לאנושות הייתי אומרת!

יעריתיס

מה נסגר...? עוד לא הפנמתם...? הדבר הכי יציב אצלה,זה החוסר יציבות.למדתי לצפות לבלתי צפוי.אתם לא מבינים כמה זה עוזר. אין ציפיות אין אכזבות.כמה פשוט ככה נכון. חבל לי לבזבז אנרגיות חשבות בניסיונות סרק מולה.יסתדר לה תקח.לא יסתדר אני מרוויח עוד שבת איתם. אז פעם אהיה מסונכרן,ופעם לא. אם מקווה לרציפות,זה רק למען הילדים,שמזה זמן נמצאים במקום יציב ובטוח. מקווה שהיא לא תנצל את המקום הזה לפורענות. לדעתי היא פשוט לא מודעת להשלכות שיש לה לגבי הילדים. בברכת חיזקו ואימצו. זה כבר הפינאטס...

o r n i t

New member
אוקסי שבת חופש וים המלח?

אתה נורמלי? לא חבל, אתה יודע כמה קניונים פתוחים בשבת? לא חבל, לך על שופינג עצבני, ואם אתה צריך המלצות רק תגיד ואני כבר אכוון אותך. פעם אמר לי מישהו, שאני הג'י פי אס של הקניונים!

הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו.

ישתבח הבורא,מאז נפרדו דרכינו,שוב אינני אותו אדם מדוכא פשרן ותרן ונסחב בעל כורחי למקומות מסוג זה שציינת רק בשביל לשמור על שלום בית. הבית נמכר. שלום,נו באמת...?זה המזרח התיכון נשמה,צריך להוסיף ? לפתע השהות באילת קיבלה פנים חדשות ומרעננות.תענוג צרוף. אני אקדיש פוסט במיוחד בשבילך בנושא הזה הערב. מיד אחרי שאסיים להקריא שני פרקים מג'ינג'י-שוד השוקולד הגדול...
קחי בחשבון שהבאת לי פלאשבקים מכוערים מחיי הנישואים. נגרר אחריה באיזה קניון מזויין,מחזיק לה את התיק בזמן שהיא מודדת\בוחרת\בודקת\משווה\ ומחפש זכר לאיזה כסא מחורבן לתת מרגוע לרגליים.מה שכמובן לא קיים משום מה כמו איזה חוק מרפי בלתי כתוב. האופנוע מהווה עבורי בדיוק את ההיפך. חופש.חופש.ועוד פעם חופש. זאת שמעוניינת להתיישב מאחורי,חייבת לקבל את הכללים.

o r n i t

New member
אוי היא באמת חסרת מעצורים

מי לוקחת את הבעל לקניון? אוי הוא עוד עלול להעיר לה על "הרגלי הצריכה" שלה, והיא לא תוכל להגיד לו שהחודש הויזה היא XXXXX בגלל הסופר... ובגלל שהילד היה צריך את זה והילדה את זה, וזה בכלל לא היא... לתת לך להחזיק את התיק? זהו זה השיא מי נותן לו לואי ויטון? לא חבל בשביל זה הוצאת 8,000 ש"ח כדי שהוא יהיה השיקי מבינכם. שוקולד זה מצוין! אילת משעמם- גם הקניון- נשבעת! פוסט ממממ עזוב אני מקרה אבוד בעניין, לפחות יש לי את התרוץ שאני "מפרנסת" את הוצאותיי בכבוד ואינני זקוקה לחסדים וגם בימי האקס לא הזדקקתי, זה היה לי אפילו כתרוץ "אני קונה כי זה מפצה על חסך" חחחח חסך בנעליים בבגדים ומה לא.... החסך הכי כייפי שיש. בחיי שאפשר להנות מזה בדיוק כמו, ואפילו הרבה יותר, מים המלח. (איזה שיעמום שם, אין מה לקנות! בחיי הפכתי את המקום כלום!).

הפוסל במומו פוסל.

אני בכלל כיוונתי למקום אחר. אבל העיקר ששיחררת את הדרוש שיחרור.
ושתהיה קניה מהנה. הנהלת הקניון.

למעלה