שבת הקרובה תחרות... דראסג' ביגור (נראה לי....) מי יוצא?
G GrEeNwOmAn New member 13/5/03 #4 בוללללללל בבת מצווה שלי! אני מקווה שכל האנשים שאני אוהבת יזכו! חחחחחחחח...
G gezer ממין נקבה New member 13/5/03 #5 מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif
מ מתה על המושלם New member 13/5/03 #6 אבישג! אני יבוא לבת מצווה שלך אני מבטיחה לך! אני אשתדל גם לא לאחר! ואם אני אחד האנשים את אוהבת אותי..... אני אשתדל לנצח לכבוד הבת מצווה שלך!
אבישג! אני יבוא לבת מצווה שלך אני מבטיחה לך! אני אשתדל גם לא לאחר! ואם אני אחד האנשים את אוהבת אותי..... אני אשתדל לנצח לכבוד הבת מצווה שלך!
S ScooBy New member 14/5/03 #7 מישהו מפה בכלל יוצא לאליפות הצפון בדרסאז'??? אני יהיה שם... בטח ליד הילה, דור ודניאלה... אם בא לכם לחפש אותי...
מישהו מפה בכלל יוצא לאליפות הצפון בדרסאז'??? אני יהיה שם... בטח ליד הילה, דור ודניאלה... אם בא לכם לחפש אותי...
G GrEeNwOmAn New member 14/5/03 #8 טוב אז אני אוהבת אותך! את באה לבת מצווה של טל ועינב? את ישנה בחווה? כי אני לא באה אני עושה פן, בצהריים, אני רק באה להיות עם דפנה ועם נמרוד.
טוב אז אני אוהבת אותך! את באה לבת מצווה של טל ועינב? את ישנה בחווה? כי אני לא באה אני עושה פן, בצהריים, אני רק באה להיות עם דפנה ועם נמרוד.